10

Анонимен

преди 9 години

razberete 4e futbola e kolektivna igra.nqmq ronaldo nqma mesi.vtakiva momenti se vijda kolko sa jalki dori i skapite golmastori.

9

СМЯХ!

преди 9 години

Аре смешки португалски по живо по здраво с английските *** и италианските жабари да си правите компания в някой гей бар...По смешен и трагикомичен футбол не бях гледал през живота си от представянето на тези три "КОЛОСА" на световния спорт.

8

Анонимен

преди 9 години

koito qde GMO pada na svetovno

7

ДОБРОЖЕЛАТЕЛ

преди 9 години

Тръгваме си с високо вдигнати гелосани до отказ ***,чеми и с вазелин изотзадзе,хехехе!!!:))

6

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Нормално. Нали все пак отстъпихте своето място на футболните гиганти от САЩ ... :)Мафията ФИФА така е наредила.Футболът е забавление за отклоняване вниманието на масите. Факт !

5

WC (world cup)

преди 9 години

Роналдо: Тръгваме си с жестоко фризирани глави

4

Циганин

преди 9 години

Хм , това напускане с високо вдигнати глави -какво означава ,че Роналдо е отишъл на СП да вкара един гол и да спечели един мач и целта е изпълнена и той се връща "победител" с високо вдигната глава ?Много добър футболист и понякога си задавам въпроса ,а а ко ги сменят с Меси ,Роналдо в Барса ,а Меси в Реал -кой от тех ЩЕ БЛЕСТИ ПОВЕЧЕ ?

3

токмак

преди 9 години

Ако беше реализирал 5-те чисти положения щяхте да останете.

2

простотия

преди 9 години

Е това му разправям на моя мъж докато виси и шкембелее пред телевизора - разни футболисти, манекенки и певци не трябва да получават милиони, от джоба на всички "некадърни" бачкатори им се плаща,ама простотията не ходи по гората а по хората

1

Таня

преди 9 години

Хубавото е ,че си тръгвате (тръгваш) ,а дали с наведени или прави глави няма значение ....поне за мен