8

Анонимен

преди 9 години

При всички случаи обаче флиртът е примитивен начин за задоволяване на инстинкти. Иначе според мен има правота и в социалната функция на флирта/ това,за което пишеш/. Човекът е социален вид и флиртът,контактът/дори визуално/ е важен за себеоценката, вътрешния комфорт и чувството за част от общност.

7

Анонимен

преди 9 години

Хаха, хубаво е ,че си вярваш,пък и чак ме поучаваш. Флиртът е породен от нагона, но ти дали си го разбрал е твоя работа.Флиртът е сложен синтез между нуждата към съвкупление,породена от нагона и обществено приемливата в нашето общество форма за привличане на вниманието и задоволяване впоследствие на тази нужда. В много случаи флиртът се използва за подхранване на чувството за значимост и задоволяване на его-потребностите.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7 и 5Спокойно, прав си - никой не е съгласен с разсъжденията ти.Доста у лево си отишъл с тях и очевидно не си дорасъл да разбереш идеята и смисъла на флирта, както и повечето коментиращи. Подсещанка за домашно: Флирт не е равно на покана за секс и има много по фундаментално социално значение от просто "вър та ***"

5

Анонимен

преди 9 години

Също така забравих да кажа,че предвид това ,че масата хора са с примитивно мислене и слабо интелектуално развитие,водени главно от инстинктите и егото си, е нормално повечето хора да флиртуват и да се мислят за уникални или много хубави.Всичко това, разбира се, е крайно смешно и опростенческо, но това е същността на човешкото мислене . За това намирам за напълно нормално мнозинството четящи тук да не са съгласни с разсъжденията ми.

4

Анонимен

преди 9 години

Добре че всички не са като Брад Пит,примитивна физиономия. А флиртът е за повърхностните егоцентрици.Несериозен и в същността си перверзен. Да не кажа,че флиртът е присъщ на глупаците и хората с по-ниско интелектуално развитие, които се ръководят в действията си главно от нагона и собствената значимост.Флиртът им е нужен,за да се уверяват постоянно ,че са важни и харесвани. Еволюционно заложен е и е свързан с нагона и секса. Нищо по-интересно,просто примитивни инстинкти,прикрити в приемлив вид.

3

съвокуплиева

преди 9 години

Ех, защо сега няма някой и с мен да пофлиртува....

2

Анонимен

преди 9 години

До Г.могат да ви обвинята само когато директно са ви казали НЕ, а вие, типично по български сте продължили да досаждате.

1

Г.

преди 9 години

Напротив, разпознаваме го, но все по-често ни е страх да не ни обвинят в сексуално насилие.