17

21

преди 9 години

Истинските американци, индианците са казали:"Докато белите не отсекат последното дърво, не отровят последната река и не убият последното животно, няма да разберат, че пари не се ядат."

16

Анонимен

преди 9 години

няма никакво затопляне, с температури под 30 С цял юни месец.

15

ивко

преди 9 години

До СвинскиНие сме в края на ледников период.Карбонизацията на въздуха само увеличава по-бързо нарастването на температурите.

14

Свински

преди 9 години

Щото до 2080 година няма да има ЕСТова е след 65годиниИ България може да я няма ако не се събудите

13

Свински

преди 9 години

Загубите от смъртността като данъчни загуби ли ги изчислявате ?

12

Свински

преди 9 години

Поредната провокация !НямаГлобалноЗатопляне!

11

ьцжжь

преди 9 години

Глобално затопляне е измислено с цел да се продават кафяви квоти. и щото ядрените централи са много "зелени" и те печелят от това, но всички ние губим. Фукушима и чернобил са необитаеми площи препълнени с мутирали същества и на всеки 7 години има голяма авария.

10

Мина

преди 9 години

И само на ЕС ли ще струва скъпо и какво значи това. Щяло да има глобално затопляне и какво от това, слушаме това от много години. Срещу природата не може нищо да се направи. Земята е имала катаклизми и пак ще има, но земята пак е има и живота на земята, винаги се завръща. Е нас няма да на има, но никой не е вечен. Така че никой да не се притеснява яжте пийте, живота е един и най важното е да се обичаме, любовта ще спаси света.

9

Анонимен

преди 9 години

На Северен има малко повече лед спрямо 2007-***.

8

асд

преди 9 години

До ...Ако измислиш по-универсален измерител от парите, ще си готов за Нобелова награда. Може би като онова племе дето броят така: "едно, две и много..." Така по-добре ли би се чувствал?Време е да измислим един глобален климатик...

7

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 9 години

Всички махмурлиеви сме за глобалното затопляне!

6

Анонимен

преди 9 години

Просто начин да прибират кинти.Преди 20 години са ги плашили със извънземна инвазия,съветска инвазия,китайска инвазия и какво ли още не.Сега като видяха че темата се поизтърка измислиха глобално затопляне.Цялото безумие има за цел да даде мощно рамо на икономиките на Китай,Индия,Пакистан и Африка тъй като тях въобще не им дреме за такива глупости.И да смачка и без това крехките опити за прогрес на страни като нашата или да нанесе щети на икономиките на САЩ и ЕС.Защо?Питайте феновете на теорията.

5

Анонимен

преди 9 години

Ентропията са нашите грешки, които пораждат причинно следствени връзки за вечни времена - натрупване на обърквация и несправедливост във Вселенски мащаб ! Разплащане чрез Възмездие оправя нещата,

4

анонимен

преди 9 години

мммммммммммммда и всичко в тази статия се върти около парите само не уточняват кой пребира тези милиони или милярди

3

...

преди 9 години

Най-*** от сичкото това написаното е, че сичко го мерим в пари, ама дай най-накрая да се получи тоя катаклизъм да измираме и да се свършва! То ако си говорим честно точно това, че всичко ама АБСОЛЮТНО всичко се мери в пари, точно това ни докара до самото глобално затопляне! Ама аиде да идва и да се мре!

2

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Анонимен 1Ние си правим сметката човече !Финансовите анархисти вече натрупаха няколко трилиона от новите стратегии за борба с глобалното затопляне и енергийните стратегии на пънко-финансиране!*** идеи извират от всякъде само трябва да убедим хората колко е важно да се финансират ! Примерно спасяването на Венеция ще излезе някакви 2500 евра на кв/м а там няколко квадратни километра са за са спасяване ... какво да кажем за останалия свят ?

1

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм се изумявал от това да оцениш апокалипсиса в долари. :)Колко ще струва ако свърши храната?Е колко да струва, като няма да има нито един жив човек. Колкото и да струва - това няма значение!