30

джак спароу

преди 9 години

вси4ко е булама4 и попара.българиьо за тебе те умряха

29

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЕ, къде другаде може човек да ги види тея неща на куп. Може пък това да ги радва чужденците.Посетили България и видели как изглежда обстановката в някои страни от третия свят. Две в едно.

28

Анонимен

преди 9 години

Тъй като българите са в чужбина ,то имиджът ни там ще се подобри. Тука са *** и ***. Питайте ги как виждат България ,като дойдат тука..... Чалга, мутри, ***, ***..... това пишат чужденците в туристическите им форуми за България.......

27

Анонимен

преди 9 години

Е нали Станишеми похарчиха едни 200 милиона с Хохенгер за да лобират за положителен имидж.Ето ,вече доста време никой не казва ,че Станишев е гей ! Вървим в правилна посока, утре може да го избереме и за мъж на годината , "татко" на годината и т.н.

26

Анонимен

преди 9 години

Подобрява се, да, станахме вече напълно *** държава, 4 милиарда за издръжка на *** дава България, а заплатата на един данъкоплатец, от който идват тези *** помощи взема 15 лева на ден. Къде другаде го има това нещо? Както се подобрява така и ще фалира най - скоро.

25

r

преди 9 години

с какво се подобрява имиджа на бг,другарко спирова, с *** които берат джилезу или проституират из европа ли ,или с политическата мафия и хаос в държавата и че дваисетина годишни пикли стават депутатки с всичко друго но не и с акъл ,пари се исписват по всевъзможни програми а работата нито е започвана,мислите че това остава скрито за разузнавателните служби на белите държави, и ти си една платена драскачка напъваща се за някоя по добра службица нали всички сте експерти за това сме на тоя хал

24

Анонимен

преди 9 години

Къф имидж ви бие по глъвите ?Да си оправим страната си на нас да ни е добре пък имиджа да върви на ....Имидж...циливилизовани....иеврупейци...Що всичко наобратно го правим не сфащам ? Че сме прости - прости сме. Ама чак пък толкоз не бива. Не е полезно за здравето.

23

АЗ

преди 9 години

ДА ПОДОБРЯВА СЕ В СВЕРИТЕ НА НАРКОТРАФИКА, КРАЖБИТЕ, ПОПУЛАЦИЯТА НА ***-***, БЕДНОСТТА, БЕЗРАБОТИЦАТА, БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ КАКТО И ОРГАНИЗИРАНАТА, ЕДНО СЕ ЧУДЯ САМО ЗАЩО НЕ ОТВОРЯТ ТЕХНИКУМ ПО ПРОСТУТУЦИЯ...ХЕМ СМЕ СИЛНИ ТАМ...

22

Истина

преди 9 години

С какво се подобрява къде в света има заплащане 12лв или 6 евро за 8 часов работен ден

21

Анонимен

преди 9 години

Увеличил се броя на завърналите се българи.......???? Ей ся се е-а майката, ЕС ни връща *** обратно!!!! Защото свестен и успял българин едва ли ще направи тази грешка!!!!

20

ekspert

преди 9 години

edin 4ovek kakavto e v 4ujbina takav si e i rodinata.laynoto si e layno

19

Циганин

преди 9 години

Не зная колко се подобрява имиджа ни в света ,но в Европа -едва ли .Видях в Италия една българка (не ***) говореше по телефона в град Монтелпучано тъй че ехтеш цялата улица и то на обяд . Във Виена ходеха 3 наши българки момичета и недоволстваха от свирещите виенчанки на улицата- ,а пък в Барселона едни се караха на улицата .Едиствено добро впечетеление ми направиха едни наши българи в Милано -останалото си е арабаконак за съжаление по Европата .

18

Анонимен

преди 9 години

Експертите може да смятат, че България е по богата от Русия и САЩ ама това какво смятат не означава как е наистина. От добър имидж ли гледат как да ни изгонят ***? Тези статийки за укрепване на народното съмочуствие без 5 лева в джоба не играят никаква роля.

17

zz

преди 9 години

Кои експерти го казват , тия дето ни лъжат вече 25 г. ли ?!!!

16

Финансов клошар

преди 9 години

Прайльна, когато на един *** му сложиш ароматизатор, имиджът му неминуемо се подобрява.

15

до 21

преди 9 години

Аз съм обменял многократно крони в много чейндж бюра в Прага и никога не са ме мамили. Дори арабите на Вацлавске намнести, които обменят пари на открито на площада никога не мамят. Измами извършват българи, поляци и румънци, които предлагаха преди време на туристите супер изгоден курс и набутват на туристите български банкноти от 2000 лева, онези старите с лъскавата лента, =2 лева, туристите ги мислят за 2000 крони. Дори на всички бюра в Прага имаше мостри на тези 2000 лева като предупреждение.

14

do 12

преди 9 години

не само на улицата, във варна има сумати бюра мамят туристите като на 100 евро дават 150 лева което са го писали с мъни4ки букви зад вратата.едното е мутренското бюro под операта, гладен народ

13

Анонимен

преди 9 години

Аз съм българин пътуващ много в чужбина като инженер. Опитвам се винаги да давам позитивен имидж на страната ни. Надявам се да успявам, но като цяло хората са положително настроени

12

до 12

преди 9 години

Мен лично ме излъгаха в лъскаво бюро за обмяна на валута в Прага...а само Прага посреща повече туристи всяка година, отколкото цяла БГ. Т.е. определяща е средата-икономическа, политическа, спазване на закона ОТ ВСИЧКИ..

11

Анонимен

преди 9 години

Това означава, че, ако имаме правилната политика, можем да ангажираме потенциала на тези млади хора да работят за положителния имидж на държавата ни, посочва експертът, цитирана от БТА.-------------------------"АКО"- А дано! Казал Мюмюн.- Ама на дали!Казала Айше!