53

морски

преди 9 години

Слава на Русия!

52

Барак Обама

преди 9 години

Добре че чета този форум че да зная ко да прая. Ей тез българи много умни, а ний амириканците кви сме ***. Пишете бре да ми дадете акъл....айди гууд найт...

51

Циганин

преди 9 години

!Руските войски вече нямат право да действат в Украйна!!Руските сенатори отмениха днес постановлението от месец март!=Там е работата ,че Путин може и без горната камера да въведе руската войска в Украйна и то по закон , но кой да чете !? Има новина =поднася и то да е по "лютичка" да е ...... !

50

!

преди 9 години

До 9К57,каква Новорусия ве, ***, лилипуткин сви платната и Раша-Алкаша ги изостави, както винаги е правила. Да се обадят на сърбите, те ще им кажат какво е да имаш Русия за съюзник )))

49

9К57

преди 9 години

В.В. започва опасна и рискована игра, под действието на олигарсите с пачки в западни банки отмени постановлението. Сега опълченците са "сами сред вълци", Петрото е хитра мутра и ще използва премирието за да подготви блиц криг. Евентуалното военното поражение на опълченците ще бъде най-голямото предателство на днешна Русия спрямо народа на Новоросия и жителите и никога няма да простят това на В.В., Петрото де факто "преговаря" за "почетна" катитулация на опълченците, какво ще стане ще видим...

48

АНТИМУТРА

преди 9 години

Руските войски вече нямат право да действат в Украйна!!!!!!С ДВЕ ДУМИ ПУТИН САМ СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е ДОЛНОПРОБЕН ПРЕСТЪПНИК И ЧОВЕШКА *** НЕПОСТИГНАЛА НИЩО В ЖИВОТА СИ!!! ГАЗА, НЕФТА И ОРЪЖИЯТА ГИ Е ИМАЛО И ПРЕДИ ПЪРДУТЕН!!!!ГОЛЕМ Е, ЧЕ ДАДЕ ЯДРЕНИ ЦЕНТРАЛИ НА ТЕРОРИСТИЧЕН ИРАН И СЕВЕРНА КОРЕЯ ДА СИ ПРАВЯТ БОМБИ И ДА ГИ ПРОДАВАТ НА ЧЕРНО!!!!*** НОМЕР 1 Е *** СИ ТОВА ЦЯЛ СВЯТ ГО ЗНАЕ!!!

47

АНТИМУТРА

преди 9 години

ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ОТ РУСКИЯ НАРОД ГО ИСКА ТОЯ *** ЗАБУЧЕН НА КОЛ!!!ТЕ И ЗА БОРИСОВ ПИСАХА, ЧЕ Е С ГОЛЯМ РЕЙТИНГ НО ВЗЕ САМО 30% И ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!!!СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ИЗМАМНАТА ПАРТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКА РОБСКА РУСИЯ КОЯТО АКО НЕ ЛЪЖЕШЕ НА ИЗБОРИТЕ ЯКО С ПО 20%-30% ОТДАВНА ДА Е РАЗКАРАНА!

46

TIMOFEI

преди 9 години

До Анонимен да ама никои не прави нищо по въпроса!

45

1

преди 9 години

ZABOBOL,явно много те боли зъба,куцаш и пишеш глупости.

44

дтт

преди 9 години

До АнонименИстината боли,това е началото на края.......

43

ZABOBOL

преди 9 години

Na snimkata VLADOLF *** - aziatskiqt hitrec pred sobstveniq si portret v pozlatena ramka sas skromnite razmeri 4/6m.USA+ROSSIQ/bez KGB PUTIN/=HUBAV SVQT.Vijdam 50-100g. napred.Ot BELIQT ZABobol.

42

Adam1966

преди 9 години

< Руските войски вече нямат право да действат в Украйна> Крачка в страни е добро начало..?!>>

41

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПутин е върховен главнокомандващ и може да издава еднолично всякакви заповени на армията, не му е нужно разрешение от парламента. Вричко това са висши дипломатически ходове------------------- Е, кое му е висшето на тоя ход, като и дребните позитански *** са наясно, че е само преструвка?

40

Анонимен

преди 9 години

Брутният вътрешен продукт (БВП) на САЩ е спаднал с 2,9% ... От много санкции се неденаха на Путин на Шиша

39

Анонимен

преди 9 години

КАКВО СТАНА ПАТРИОТЧЕТА,РУСИЯ ПАДНА ЛИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД НАТО И ПРЕД ЕС.КАТО ВИ СЕ КАЗВА НЕЩО,ОТВОРЕТИ СИ УШИТЕ--Нямаш си и представа колко си ***. Путин ги върти на малкия си пръст и НАТО и ЕС и Америка. Путин е върховен главнокомандващ и може да издава еднолично всякакви заповени на армията, не му е нужно разрешение от парламента. Вричко това са висши дипломатически ходове, но какво разбира една куха манерка...

38

Анонимен

преди 9 години

Непал и Тибет е редно да са независими и свободни държави, а не някакви киртаци като маоисти , ислямисти или друга подобна гнусна *** да точи лиги.

37

айде де

преди 9 години

До до 33Е как кой?Който има интерес,това е той.

36

Анонимен

преди 9 години

"На Путин разрешение от парламента не му е нужен това решение е безсмислено за Русия но сега как сащ ще обвинят Русия че пречи на мирното решение на проблема"Още като е искал разрешение от Думата Путин е знаел, че не му трябва, но сега има силен дипломатически лост като реши да го отмени въпреки, че отмяната нищо не значи. За разлика от краварите които знаят само да се заканват (*** EU) и заплашват с оръжия, Русия е сетлинни години напред в дипломацията. Путин винаги е няколко хода напред.

35

Анонимен

преди 9 години

Индия протестира пред руснаците, че продават Ми-35 и на Пакистан. Китай официално е съюзник на Пакистан срещу Индия. Индия купува стотици танкове, за да се пази от Китай и евентуално да си върне Непал. Пакистанските талибани подкрепят уйгурите-мюсюлмани в Китай. Това ви е великия азиатски съюз. Практически може да ги обедини само една цел - унищожението на Европа. Предполагам ви блазни мисълта по улиците ни да се разхождат въоръжени азиатци.

34

Анонимен

преди 9 години

ПОДМЕНИХА ГО,С РЕПТИЛОИДНА ХОЛОГРАМА.КРАЙ НА СЛАВЯНО ЕЗИЧНАТА ГЛУПА УНИЩОЖИХА НИ!!!