18

Анонимен

преди 9 години

до 30 чети цялата статия посочени са вестници като Щерн-немски Интернационале политик- немски и Ройтерс съвсем не руски.

17

морски

преди 9 години

България казва НЕ на НАТО,слава на Русия!

16

germanec

преди 9 години

До Анонименtiq sa6tite germanici ti davat pari da qdej inaci umiraj ot glad Germaniq e nai bogatata darjava v evropa i s nai mnogo hora taka 4e ima absulutnoto pravo da kaje koi kade da si slaga orajiqta si

15

ДО 27

преди 9 години

СЪРБИТЕ СВАЛИХА ЕДИН СТЕЛТ, НО ПИЛОТА УСПЯ ДА ИЗБЯГА. АМЕРИКАНСКИТЕ Ф-16 СВАЛИХА ТРИ МИГ-29 ! ТИ СИ ТОЯ, КОЙТО РАЗКАЗВАШ ВИЦОВЕ, НО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ И......ТОЛКОВА ОТ МЕН.

14

nashenetz

преди 9 години

До до 22кои сте вие, да те питам ? дали не знаеш резултатите от изборите ? за партия Йуруш имаше 2 %

13

до 22

преди 9 години

Ало, пубер бесен, когато България беше член на Варшавския договор в страната ни нямаше нито една Руска база, нито една. А сега, сме в Нато и то нелегитимно, безспорен ФАКТ, И ИМА 4 АМЕРИКАНСКИ БАЗИ, КОИТО ИЗДЪРЖАМЕ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ, БЕЗРОДНИКО. Абе това ***, сте абсолютно безмозъчни, за пореден път се убеждавам. Скоро ще има български майдан срещу политико-олигархичната проционистка мафия и ще вървите на майната си. Няма да ви търпим повече, продажници, безродни.

12

Анонимен

преди 9 години

Какво им влиза в работата на германците, дали да има бази в Източна Европа или не. Мен питат ли ме какво да има в Германия?Грешно или не - просто не е тяхна думата в случая, а на населението в държавите на Източна Европа.Така или иначе ще има нечии бази - по-добре на НАТО отколкото на червения ботуш - още повече, че има такива @лигофрени - руска *** - като номер 21.Тоя на репресиран от комунизма ли ви прилича?

11

Анонимен

преди 9 години

Аз съм се клел да защитавам Народна Република България и ще я защитавам до последната си капка кръв от циониското робство. Пред Нато не съм се клел и никой не ме е питал, нито мен, нито българския народ, дали искаме да сме член на тази терористична организация, която защитава интересите на малка банда международни престъпници еврей талмудисти, банкери. По време на комунизма бях репресиран, сега също ме репресират, но скоро ще дойде деня на СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ, вервайте ми. КАЗАХ.

10

до 17

преди 9 години

Ами ти, като четеш, само проционистка пропаганда, явно за това си толкова неосъзнат и зомбиран ***. Две висши образования имам плюс научна степен и говоря 5 езика, ти ще ми говориш за книги, *** с промит мозък. Ай сиктир!

9

Анонимен

преди 9 години

Над 70% от германците против бази на НАТО в Източна Европа и 99 процента от българите, са против с изключение на продажника, безроден Паси и още 100 *** бесни. Вън американските бази от България, веднага, че ще стане страшно. ДОЛУ ЕС, ДОЛУ САЩ, ДОЛУ НАТО, ДОЛУ ФАШИЗМА.

8

16

преди 9 години

До АнонименБастуне, значи дали има по-глупави хора от вас, дето си мислят, че "добрите" американци пазели запада от СССР? Нямаше нищо по-доходно от този иницииран страх за САЩ. Контрол върху всички ключови индустрии, кой колко да произвежда, на кого да продава, на каква цена, колко оръжия да има, колко войска - това в Европа го определяха САЩ и съответно получаваха всичко, което си пожелаят от Европа. Рекет докато набъбнат и се самозабравят...

7

родолюб

преди 9 години

Едно време Хитлер се опита да завладее света,но руснаците му разказаха играта.Сега същата агресия проявяват САЩ в Европа.

6

emil.popov.35

преди 9 години

Абсолютно нормално. Германия винаги си е била най-качествената нация и в случая перфектно го потвърждава. Респект Deutschland!

5

дер

преди 9 години

Никой, който познава Германия не е учуден. Цяла Европа иска да работи с Русия, а САЩ пречи. На всички им е писнало от САЩ, но все още са най-големият клиент за европейски стоки.

4

az

преди 9 години

Не виждате ли каква е политиката на Германия? - гледа си сибствения интерес и май създаде ЕС за собствена употреба.Горко на нас, от покрайнинете...направиха ни ззавизими, нямаме дувата въобще.Източиха ни работната ръка, а в замяна ни докараха моловете си - пазар за некачестванета си стока...и още.., и още...

3

Анонимен

преди 9 години

Теа таратайки ф16 до кога ще ги търкалят, сигурно средната им възраст вече е 30 години..

2

Анонимен

преди 9 години

А в България сме 99% против, *** някой пита ли ни..Плевела, Тиквата, Куневата и т.н. пасито си живеят в собствен свят..

1

Анонимен

преди 9 години

Оня *** *** Расмусен дали се интересува от мнението на хората или е готов на всичко, за да обслужи американските си господари?