61

пешо

преди 9 години

КурУМбашев се е договорил с ГЕРБ - те да саботират оставката на Съсела - така Курумбашев става евродепутат, а нали не е от БСП - после налуска Групата на БСП и отива при ГЕРБ и ЕНП! хитро!

60

някой

преди 9 години

Интересен казус: Когато Пеевски си подаде оставката, за да става шеф на ДАНС, казаха че останал депутат, защото оставката не била гласувана! Сега, когато Станишев си подаде оставката и не е гласувана, казват че вече не е депутат в БГ и може да стане евродепутат. Това да не би да е различно решение на БСП по два идентични случая- на принципа както ми изнася?

59

ДС-то

преди 9 години

Съсела трябва да си остане тук, в капана. Тук за да го измъчваме БАВНО и МЪЧИТЕЛНО до като проумее, че УЗУРПАЦИЯТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

58

Анонимен

преди 9 години

Имам чувството , че Станишев нарочно изчака крайния срок. Всичко ставащо може да е сценарий от негова страна , за да се докара като жертва и да вдигне бабичките на крак." На крак , о парии презрени , на крак , о роби на труда ..."

57

Да

преди 9 години

Всичко около тоя *** е сложен казус...мижитурка

56

Анонимен

преди 9 години

taka taka kradi iznasia oqdi sa sega smetkite s miliardi v banki napyskame balgaria mazen evrei ne ste mnogo no niama koi da vi nabyta deto vi e miastoto .

55

Социалист

преди 9 години

Не ни трябва тук, да върви на майната си. Мястото му е в затвора с манолова.

54

Анонимен

преди 9 години

Ария на Съселчето :Сиренцето, свърши. няма пастърмица;Гладни ще измръзнат, моите дечица!А,пък, Бате Бойко, цяла нощ танцува. зъбките ми тра-акат, долу кат' го чувам !

53

Анонимен

преди 9 години

До Василев 79Да . другарю Василев, нали трябва да се плаща окраденото от Станишко и Доган !!!

52

Анонимен

преди 9 години

Щом този мишок напуска България, значи че тотално сме разпродадени.

51

hajvanko

преди 9 години

Evreicheto gi precaka vsicki dokato si praviha smetkite.

50

arhar

преди 9 години

и говорят за Тома Неверни , като преди това говореха за Йоан Кръстител . Ако последното не е възход и падение, тогава какво е ?Костов вече веднъж спаси БГ от фалит след ограбването на държавата от червената мафия през 1996 г. , сиреч доказал се е като Спасител на нацията. А и Костов не е футболист ...Да не забравяме, че Л. Гоцев от кръга 'монтерей' през 2001 г. докара мадридския комарджия в БГ, за да може мафията на ДС да елиминира Костов , който вече доста години е сатанизиран от същата тази мафия, която стои зад амфетамините, хероина, проституцията, 'мокрите поръчки' !

49

arhar

преди 9 години

Костов трябва да бъде не служебен премиер, а следващият премиер на следващото правителство / дясно - център / .Костов е много добър финансист и винаги говори интелигентно и професионално. Костов каза, че Гоце е някъде около главата на октопода , а Доган е бил проклятието на БГ. Каза и че кукловодите на ДС от кръга 'монтерей' Л Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов контролират амфетамините в държавата, сиреч Костов е човек с характер, който не се страхува да казва нещата в прав текст, за разлика от други, които са ортаци с Гоце и Доган / скрита коалиция със Сава от ДС / и говорят за Тома Неве

48

Приятни илюзии

преди 9 години

Сега да си изберем пак Бойко, понеже не лъжел или по-малко лъжел! После пак Сергей, като му се напълнят банковите сметки от Брюксел, и така БСП, Герб, ДПС и т.н...., ще си ги сменяме до края на света! И ще си мислим, че имаме избор или че избираме по-малкото зло!Без да ни дойде наум, че ПАРТИИТЕ В България СА ЕДИНСТВЕНО СРЕДСТВО ЗА ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА , едни корпоративни мафиотско- търговски дружества, слуги на чужди интереси, но не и

47

Good night

преди 9 години

Ами ще бяга, щом народът му позволява!И всички престъпници - политици един ден така ще се измъкнат от отговорност - по пантофи, в Европа. Нали няма кой да ги спре!!Тъкмо да видите защо всички те са във властта и въобще колко ги е грижа за народа и доколко са лоялни на идеите си - парите и личните интереси ги интересуват! - при първа възможност абдикират

46

Анонимен

преди 9 години

Нани Лака Нани

45

Мариян

преди 9 години

Супер лъжлив плъх се оказа тоя свръхнагъл *** Станишев, как себе си търпи не знам...

44

Анонимен

преди 9 години

Станишев е много *** казус:ТОЙ Е ***!

43

zasto.....

преди 9 години

prosto nikoi da mu sakrati makite....

42

тъпчо

преди 9 години

Гледах на пресконнференцията. Фалшиво усмихнат, чете лъжи............Плазмодии...........Дано да го осъдят един ден този жалък продажник.