4

arhar

преди 9 години

и говорят за Тома Неверни , като преди това говореха за Йоан Кръстител . Ако последното не е възход и падение, тогава какво е ?Костов вече веднъж спаси БГ от фалит след ограбването на държавата от червената мафия през 1996 г. , сиреч доказал се е като Спасител на нацията. А и Костов не е футболист ...Да не забравяме, че Л. Гоцев от кръга 'монтерей' през 2001 г. докара мадридския комарджия в БГ, за да може мафията на ДС да елиминира Костов , който вече доста години е сатанизиран от същата тази мафия, която стои зад амфетамините, хероина, проституцията, 'мокрите поръчки' !

3

arhar

преди 9 години

Костов трябва да бъде не служебен премиер, а следващият премиер на следващото правителство / дясно - център / .Костов е много добър финансист и винаги говори интелигентно и професионално.Костов каза, че Гоце е някъде около главата на октопода , а Доган е бил проклятието на БГ. Каза и че кукловодите на ДС от кръга 'монтерей' Л Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов контролират амфетамините в държавата, сиреч Костов е човек с характер, който не се страхува да казва нещата в прав текст, за разлика от други, които са ортаци с Гоце и Доган / скрита коалиция със Сава от ДС / и говорят за Тома Неверн

2

Анонимен

преди 9 години

Некадърник до некадърника мила моя майнольо, крадец до крадеца...

1

Анонимен

преди 9 години

Бащата на сивата-социалистическа икономика Мефистофел Олигархски награждава излезлите на светло смелчаци с тактиката "заден вход/изход"!!!!!