12

Анонимен

преди 10 години

Пет години без Джако и няколко месеца без Джаро :(

11

Анонимен

преди 10 години

*** той умрял маааа

10

сн.1

преди 10 години

Дете ,защо туй си се угрозило!

9

Анонимен

преди 10 години

Фак оф Майкъл Джаксън,Металика фореваа !!

8

Анонимен

преди 10 години

Тази бяла маска отдавна се е разпаднала

7

Атакист

преди 10 години

Като бях дете ми беше интересен. Но като пораснах спрях да го гледам тотално. Само *** може да харесва певец подобен на травестит. Да ви *** американският поп. Най-великият изпълнител е Oskar Joost с неговото парче Warum hat die adelheit

6

Цуфи

преди 10 години

Майкъл беше гений - това нещо не можете да го разберете. Както и че той е бил и все още е вдъхновение за голяма част от сегашните изпълнители. Той е техен идол. Той е идол на няколко поколения - от баби до малки деца. Освен с неповторимите си изпълнения, той ще бъде запомнен и с хуманитарната си дейност. Ние, феновете му, знаем колко голяма част от живота си той е посветил да помага на хората в неравностойно положение. Знаем, че той беше Човек с главно Ч, каквито са много малко.

5

Джони Занзибар

преди 10 години

До рокфенИ к'вооо?

4

рокфен

преди 10 години

Eто затова не трая попмузиката. Създава се истерия, умира някой и после виж ти оказва се, че тая попикона има поне 10 неиздавани албума, които се пускат и истерясали тийнове ги разграбват, пълнейки гушите на алчните звукозаписни компании! Това никога няма да стане с истински рокаджия затова я уважават тази музика!

3

Гробаря до №1

преди 10 години

"Милиярди го плюят и псуват но това е без значение ..."Така е. А много други го величаят. Това също е без значение, защото е е умрял и сега всичко правено по медиите е само действия на сценаристите му с цел реклама, за да си правят пари. Изкарват го велик. Велик, велик. Колко да си велик? Все отиваш в гроба. Това е простата истина.Пък и педофили не слушам.

2

До 2

преди 10 години

Актуален е само един канибал и това е Суарез!

1

Анонимен

преди 10 години

Милиярди го плюят и псуват но това е без значение ...