181

Анонимен

преди 9 години

Защо лъжа.Това се знаеше много преди.Всички говореха, че правителството няма да си иде, докато г-н Станишев не отде в Брюксел.Не вземам ничия страна, но нима не е лъжа, когато едни решения се казват вечер по телевизиите, а на сутринта се отмятаме.Не бива да завиждаме, че ще има български представител, а би трябвало да се гордеем или не можем защото "пустата завис" си я имаме по природ.

180

SP

преди 9 години

Мутра противна!

179

GERBZAZATVORA

преди 9 години

Изображението ти казва .. Аз не ставам за нищо :) Голям *** излезе този крадец!

178

bb

преди 9 години

Бойко много злоба има в тебе ..

177

Mahjongg

преди 9 години

Д-р Боко пак е неадекватен.Нали искаше станишев да остане, даже му се молеше - моля те, Серж.....и.т.н.

176

Анонимен

преди 9 години

абе има ли още луди къде ще гласуват за Герб

175

Анонимен

преди 9 години

оня ден вика няма да ходя на консултации днес вика щу ходя е това е Боко тиквето аресва ли ви

174

Баннг

преди 9 години

До Комунистан Скоро имаше ,,празник- велик ,,за др. Борисов- 37 г.от приемането му за членка на БКП. И каква скромност от неговата и на другарите му страна (по БКП линия)от Герб. Сакън ,да не би народа да се развълнува от радос и обич.И даже нито един поздрав от страна на,,демократичата ,независима и свободна ,,преса.Даже и БСП отдадоха почит и запазиха мълчание за неговата скромност по този въпрос. Темата ,,комунисти в Герб,, е табу за цялото политическа хунта в Б/я.

173

az

преди 9 години

А защо днес герберите пак не отидоха в парламента да работят?Че трябва Боко да им казва кога да ходат, кога - не?!Ама и той не знае кокво иска - един ден едн едно, на друтия - друго.Дори сме виждали как сутринта казва едно, а вечерна обратното...

172

АНОНИМЕН

преди 9 години

О , Я , ЦЕЦО . ТОЙ НЕ БЕШЕ ЛИ С ПРИСЪДА ИЛИ ЗА НЕГО НЕ СЕ ОТНАСЯ Е ГЛАСУВАЙТЕ ТОГАВА ЗА ТИЯ . НОВИ, НОВИ ИМЕНА И КАЧЕСТВЕНИ ИСКАМ ДА ВИДЯ В БЮЛЕТИНИТЕ ИНАЧЕ ЕЙ ТАМ КАКТО ТЕМИДА СЪДИ С ВЪРЗАНИ ОЧИ И АЗ ТАКА НА СЛЯПО ЩЕ ГЛАСУВАМ .

171

АНОНИМЕН

преди 9 години

А НИЕ ГРАЖДАНИТЕ КАКВО ДА ВИ ОСИГУРИМ ЕДИН КВОРУМ И ДА ВИ ПРАТИМ ЗАД РЕШЕТКИТЕ ЩОТО НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ КОЯТО ДА БЪДЕ С НАРОДА И ЗА НАРОДА . ПО ОДЕЛНО ВСЯКА ПАРТИЯ Е САМА ЗА СЕБЕ СИ НО КАТО ЦЯЛО ВСИЧКИ СА ЕДНО ОПГ . САМО СИ ПРЕДАВАТ МИН СТОЛОВЕ И ПОСТОВЕ , ДНЕС СМЕ НИЕ УТРЕ ВИЕ .ИМА ЛИ ОЩЕ ХОРА ДА ВИ ВЕРВАТ ?

170

Анонимен

преди 9 години

шизофрения

169

Анонимен

преди 9 години

БСП ще търсят Станишев под дърво и камък, такъв председател идва, че ще пуснат големите гайди

168

Анонимен

преди 9 години

Помогнете на Станишката!

167

До Таня

преди 9 години

Не разбрах ?Всичко което казваш е вярно , ама за друг човек.Доколкото знам , първият му работен ден е като премиер.Не знам да има трудов стаж за нещо друго!

166

Тук Станишев Тук

преди 9 години

Тук Бойко не е прав. Трябва да задържи Сергея на всяка цена Тук, защото без него БСП ще започне да се съживява, а това си е проблем.

165

Таня

преди 9 години

Пак ли този, бе-е!!! Аман, този някога нещо да е работил, освен да си прави вятър на устата. Нещо умно да е излязло от това угоено прасе. Този знае ли какво е да стане в 6 часа сутринта, да гони транспорт, да работи нещо, независимо дали е физически труд или умствен? Ако си мисли, че е работа да ръси простотии и да обикаля телевизиите, или да влиза и излиза от Парламента, когато си поиска, и въпреки това да получава заплата, много се лъже. Нали от такива мързели като него, България е на дъното..

164

БИНЕВ

преди 9 години

Тоя демагог , на снимката ,колко ли народни парички е излапал ,за да продължава да се изявява като баща на нацията ? Да отговорят Цецито , Фидоска ,Главоча, лилипута от Габрово и всички гъзоблизци на БЕЗХАБЕРНИКА !

163

ЧОЧО

преди 9 години

Някой чете ли тия писмени истини ,или само си играем на телевизии,рекламо-заплатаджии и тем подобни 27 годишни игри ? Май народеца пак е познал и шута му тоя път ще бъде унищожителен-няма костов ,няма тиква ,няма съсел ,няма додук ,няма вече и генералчета от ДС ! НОЖА Е ОПРЯЛ ДО КОКЪЛА !

162

Миле

преди 9 години

ЕДНО УМНО НЕЩО ИЗРЕЧЕ ТИКВАТА -БЕЗХАБЕРНИК ,НО ДА УТРЕ ИМА МНОГО ВРЕМЕ И НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ МУ ПОДСКАЖАТ ГЕНЕРАЛЧЕТАТА ОТ ДС /по точно генерала от дс / .Чакаме със затаен дъх поредната демагогия на тоя *** !