26

$$$-ГЕРБСП-$$$

преди 10 години

Костов и Кунева и всички зелени канибали в зандана!Браво ДКЕВР, дано не е само фасадно, а има най-накрая действие, да има независимост!!

25

е

преди 10 години

това ясно показва че не сме незамисима държава. след като за няколко договора трябва да искаме разрешение от Брюксел най добре да я закриваме България. Утре ще трябва да питаме ЕС и дали може да ходим в ***

24

дфг

преди 10 години

Всъщност не е ли това истинската причина Орешарски да козирува на живо по телевизията.Бех чел за сценарий,който предвижда и разклащане банковата система,като сега,именно заради американските тецове.

23

skeptic

преди 10 години

До ДидоСигурно така са му казали експерти. Ако Орешарски има същата смелост - да строи. Така и така вече ги имаме тези договори. Поне Американските фирми да лобират да си имаме източник на газ без посредник.

22

skeptic

преди 10 години

До Доктор Сър ПичукВземи да размислиш. Газпром е изградил тръбопроводите с тръби на Манесман. Управлението на станциите сигурно е на Сименс. Искаш да ни накараш да купуваме газ от Австралия, от САЩ, от Турция, от Гърция, само и само да не е от Руснаците? Бъди поне честен да обясниш защо.

21

Анонимен

преди 10 години

Най сетне. А Костов трябва да влезе в затвора, задето в последния ден от управлението си без да пита никого разписа тези заробващи договори.

20

Инж+

преди 10 години

Ама какви са тия безкрайни преференции/само за някои,разбира се/!? Нали сме пазарна икономика!? Производителя на ток "излиза на пазара" и си продава тока!? Това е!? Ако е конкурентен - печели, ако не - губи!? Инвеститора си поема риска!?Така е във всеки един бизнес.

19

skeptic

преди 10 години

Вместо гори - ВЕИ. Кое е по-полезно и защо не се инвестира в него? Защо не ограничиха фотоцентралите само в промишлените зони. ТЕЦ-овете имат огромни площадки с инфраструктура, електропроводи, подстанции, трасформатори и пр.. И за самите производители на енергия е по-добре да имат няколко източника. Защо това не се направи? Заради връзкарите. А сега пък ще спрат всички инвестиции във ВЕИ. В момента се работи по технологии от преди 20 г. По-ефективни ВЕИ-тта ще променят нещата.

18

Любо

преди 10 години

аЗ преди 1 час Отговори"Стига сте мрънкали.Хората за затънали до гуша,имат 17 трилиона задлъжнялост,а не им се иска да снижават стандарта си.Разберете ги и им помогнете.Техният живот е по ценен от вашия!"То такава им беше позицията и за Украйна преди войната - в отговор на искането за финансова помощ чичо Сам каза : "Украинците живеят по-добре от Американците по ред показатели например имат собствени жилища" (познато нали?)Да съберат някоя гривна да помогнат на горките Американци , а ??

17

Любо

преди 10 години

До Мъдовски-ПоповАми нека да бъде "знаково" нашето отношение към такива "инвеститори" - просто такива смукачи на нашите пари НЕ НИ ТРЯБВАТ !

16

Анонимен

преди 10 години

Крайно време е да се орежат енергийните шейхове в България, които със скандални договори смучат от бедния български народ. Да заминават на свободния пазар. Аз искам от енергията на АЕЦ 40лв./ Мегаватчаса. Ако се отворят блокове 3 и 4, ще бъде 20лв./Мегаватчаса.

15

Анонимен

преди 10 години

Докато ДКЕВР се жали на ЕК, унгарците теглиха майна точно на ЕК и решиха да си правят още няколко РУСКИ реактора. Та не знам кой е по-ербап и кой ще излезе на по-далавера ...

14

КТБ

преди 10 години

Щом получават държавна помощ, значи е време за една бърза национализацийка на централите. :)

13

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

До кога България ще дотира мутренската организация газпром с по 5 млрд. $ на година??Всяка година страната ни плаща едни 5 млрд. $ субсидия на престъпните кръгове около нищожеството путин под формата на свръхскъп руски газ. русия е виновна за бедността на българите и нищетата у нас. Смърт на русия, евразийския съюз, путин и комунизма!!!

12

Анонимен

преди 10 години

Бре, бре, бре, краварите толкова се бяха "загрижили" за несъответствията, когато заповядаха да се спре Южен поток, че чак забравиха, че от 10 години точат българския данъкоплатец в несъответствие с европейските закони.

11

Анонимен

преди 10 години

Ако бяха обаче Руски ... мале какво щеше да стане ...

10

секретчик

преди 10 години

До АнонименВлизаш в сайта на АУЕР...отваряш регистъра за издадени гаранции за произход...и пред теб се отваря целия "секретен" списък ;)

9

Анонимен

преди 10 години

Да се "разсекрети" списъка на собсвениците на ФЕЦ и ВЕЦ, за да знаем кой друг освен братята американци ни смъква кожите с договорените на тъмно цени.

8

111

преди 10 години

амер да си вземат договорите и да си изтрият задниците , по дяволите , те носят само нещастие на земята , държава основана на насилие , пистолети , и празника си на пуйката да си вземат и да ги няма

7

морски

преди 10 години

Ей заради тия две американски централи и заради енергията от възобновяеми източници(напълно ненужни на България)ни е толкова скъп тока.А някои искат да внасяме газ от САЩ,Е тогава ТЕЦ-а ще ни е петорно по-скъп!