90

ХХ Л

преди 9 години

До Анонимен 102Ако си мислиш, че ги разбираш нещата - аз ще ти кажа, че хич не си в час !

89

ХХ Л

преди 9 години

До Анонимен 107Върни се и прочети повече книжки преди да се изказваш толкова глупаво !

88

Анонимен

преди 9 години

На прошлой неделе, 26 июня, ОАО Газпром публично объявило о своем желании разморозить тарифы на газ для российских потребителей (то есть попросту их поднять) в связи с тем, что газовому концерну нужны средства для строительства газопровода Сила Сибири, который должен обеспечить обслуживание нового, российско-китайского газового контракта. Об этом заявил начальник финансово-экономического департамента Газпрома Андрей Круглов

87

Румбо

преди 9 години

Ю.Поток е полезен за България и Европа-факт!И вреден за САЩ.Както и добива на шистовия газ е вреден за природата!Съвсем друг е въпросът за корупцията при тия сделки-тя си е традиция у нас,само посоките са различни-на Изток или на Запад.

86

БКП

преди 9 години

До Анонимен--95 ;Трябва да вземем пример от Китай. 10 г. протака и спечели $230.

85

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--93; Украйна почва да произвежда ГАЗ и ще го изнася за ЕС, така че Южен поток става излишен.

84

Анонимен

преди 9 години

До 123Primera za tova koeto ostaviat firmi kato Chevron mojem da go vidim v amazonia v Ecvador. 2 miliona hektara otroveni ... izpolzvali sa 70 miliona litra toxini ...

83

123

преди 9 години

до 100Фракинга е много вреден за Добруджански район. Той е много добре геоложки проучен с дълбоки сондажи. В дълбочина се намира Добруджански въглищен басейн, но пластовете му са силно накъсани вследствие многото разломи в района. Едно нагнетяване би разпространило отровите по разломите до водоносните пластове и би отровило както водата, така и почвата на повърхността. Проучване, каквото иска Шеврон не е нужно, те направо ще ни отровят. Така че пробата ще е фатална.

82

тупан

преди 9 години

До АнонименАМи като е 100$ що досега не са ни предложили бе *** безродна....ами ни набутаха Мариците да им изкупуваме тока на преференциално високи цени...Чудно ми е кой ражда такива *** като тебе...и как още ходиш на два крака....скимтящо и квичащо недоразумение!

81

До 102

преди 9 години

Отворко , и си *** и си незнаещ, и си некомпетентен .Докарай американски газ по 100 $ до границата на Бг и ще ти дам тиквен медал. Защо никой , НИКОЙ в Европа не купува американски газ по 100 $, а се дупи на Путин с неговите тръби, бе? ПП Просташкият ми тон е взаимстван от теб.

80

Анонимен

преди 9 години

До ДО 91Аз НЕ искам да се дупчи Добруджа, докато има евтин руски газ!------ти не си в ред бе ***, евтин руски газ ????американския газ е $100 за 1000 кубика, руския $500вие не си знаете интереса бе тюфлеци прости, пак ва излъгаха с тоя южен поток който няма да се прави и алчната *** ще прилапа парите от неустойки.американския газ е най-евтиния в света

79

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЗа линковете.Не съм професионален форумец, просто днес има малко време за губене , не знаех:)Сега разбрах. Тнкс

78

Атакист

преди 9 години

САЩ се опитват да провалят Русия бе Путин.

77

Анонимен

преди 9 години

94 Не си запознат . Цената на газа за България е 390$. Беше 480. Вярно, за братска Германия е 320, но Германия сама си инвестира в тръбите на Северен поток. И нали се сещаш кога Германия ще се съгласи на Единен Европейски Енергиен Пакет - точно никога. Полета съм виждал само на снимки, но фактът, че такъв газ се добива само в редконаселени райони не можеш да оспориш. Пуснах линкове, но *** ,по неизвестна за мен причина ги изтри.

76

Анонимен

преди 9 години

Украйна каза, че тя е поискала от ЕС да спре Южен поток, за да взема тя транзитните такси. Тук има хора , които защитават Украинските интереси, а не българските.

75

ДО 91

преди 9 години

Аз съм само 90. Колегата 89 е друг. Не искам да се заяждаме на дребно. Попитах те коректно - виждал ли си на снимки полетата за добив на шистов газ в САЩ ? Знаеш ли, че Полша се засили да добива , но се отказа. И друго - шистовият газ далече не е евтин като себестойност. Ето ти един линк, прочети и после може да кажеш , че това е руска пропаганда.Нямам против.Аз НЕ искам да се дупчи Добруджа, докато има евтин руски газ!

74

Анонимен

преди 9 години

89-90 защото си един и същ ,а *** стой си така бе викай срещу американците и шиствия глас и си стой гладен , Европа през това време ще напредва а ти сис той в блатото , докато ревехе срещу фракинга Шатите изместиха Русия от първото място по добив на газ а Саудитска арабия по добив на петрол , вие си ревете бе продължавайте все така и не се оплаквайте .

73

ДО 88

преди 9 години

88, ти виждал ли си /на снимки/ полетата за добив на шистов газ в САЩ - това са полупустинни обезлюдени и изоставени райони. Няма добив на шистов газ в гъсто населени такива. Даже може да се замислиш защо има военни действия в източна Украйна ...там Шел трябваше да дупчи, но много руснаци бее...

72

до 88

преди 9 години

До АнонименДоста наивен и детски коментар....а за облъчването--то се вижда----НПО тата НЕ прощават.Бъди здрав и МНОГО повече се учи.

71

Анонимен

преди 9 години

87 Естетвено че е най-добрия вариант аз не съм облъчен от Газпром и няма да чакам цяла Европа да започне да прилага този метод за да кажа че става, запомни го добре и след 5 години кажи пак същото ако искаш .