89

Анонимен

преди 10 години

До ukrainecЖурналисты телеканала "1+1" подготовили сюжет под названием "Россия отправляет танки на воюющий Донбасс". В материале репортеры показали прибытие танковой техники в Донецкую область, правда, в качестве доказательства они использовали кадры с мероприятия поклонников популярной компьютерной игры World of Tanks, которое прошло под Москвой.За това ли става въпрос?

88

ukrainec

преди 10 години

До АнонименКавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа?Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!Ген. Иван КолевСептември 1916 г.

87

Анонимен

преди 10 години

Прав си украинецо , така кажи им го на тези мухъли

86

ukrainec

преди 10 години

До АнонименUкраина произвежда танкове,самолети и вертолети-останалото ни го дават Американците !

85

Анонимен

преди 10 години

До ukrainecДобре бе Вие поне нещо да произвеждате. Голям глад май ще има, ако руснаците спрът да ви купуват *** и трабата мине през България. Много горди и много гладни ще стане май филма...

84

До украинец

преди 10 години

- за рускоговорящите украинци в югоизточна Украйна ...

83

ukrainec

преди 10 години

До АнонименСпрете да наричате части от Украина с *** кгбиски имена като "малорусия",новорусия" и т. н.Това е Украина и който в Украина не го разбере-го чака украински куршум с надпис "made in Ukraina".

82

Анонимен

преди 10 години

Един добър анализ, защо Путин не навлиза в Украйна да наказва и предава ли той руснаците в Новорусия.vz.ru/opinions/2014/6/16/691285.html

81

Анонимен

преди 10 години

ДО 137-АРМИЯТА НА ПОРОШЕНКО КАКТО И ОХРАНАТА МУ МАЙ СА НАЕМНИЦИ. АКО СТЕ ГЛЕДАЛИ РЕПОРТАЖ КЪДЕТО ТОЙ ПРИСТИГНА ДА ПРЕГОВАРЯ С ТЪЙ НАР.СЕПАРАТИСТИ -САМ ПОРОШЕНКО И ОХРАНАТА МУ СА С НАТОВСКИ УНИФОРМИ А СХРАНАТА БЕЗ НИКАКВИ ОПОЗНАВАТ. ЗНАЦИ -ТОВА СА НАЕМНИЦИ..

80

Анонимен

преди 10 години

По въпроса за шистовия газ, Украина и зачистването на териториите чуйте втората половина на това youtube/watch?v=366KXY6Q-iA видео План "Б". "Огненное лето 2014-го"

79

Анонимен

преди 10 години

Бизнеса и от двете страни е заинтересован от изчистването на териториите от хора, защото една световна фирма е спечелила контракт за шистов газ. Но има и една техническа подробност - химикалите които се впръскват в земята НЕ разтварят пясъка и глината (които преобладават в почвата в щатите) а само тровят подводните води. Докато почвата в Украина има много варовик, който СЕ РАЗТВАРЯ от киселина и така се образуват КУХИНИ! От това ще има много ПРОПАДАНИЯ на почвата и съответно съдебни искове... правете си изводите защо се очистват хората.

78

ДО 135

преди 10 години

Що се касае за оръжието, не забравяй че на територията на двете области има много военни поделение които са в ръцете на опълченците, а там има много оръжие. На територията на двете области има и военни заводи.Само преди няколко дни опълченците взеха под контрол танковата база в Артьомовск с 221 танка 288 БТР-ра 12 САУ 18 установки ГРАД и 12 миномета, но това в нашите медии няма до видиш.Защо Порошенко иска спиране на огъня, защото армията му която не само от кадрови войници вижда зор.

77

До (не)случаен минув

преди 10 години

Да, да, знаеме я тази версия, Стрелков хленчи, за да мисли запада че, Русия не помага... Запада не му пука какво говори Стрелков. Че Русия е помогнала е ясно, иначе нямаше да падат хеликоптери. Въпросът е - доколко помага, защо не помогна мааалко повече, та да не ги избиват? Стрелков каза: поне 1:10 танкове и западняците въобще нямаше да смеят да нападат. Наивно да се мисли че национализацията която обявиха опълченците е по вкуса на руския олигархат. Чуй Марат Мусин по въпроса.

76

Анонимен

преди 10 години

След Косово, вече няма закони - има само войни!Кой започна Косово????

75

край

преди 10 години

Края на опълчението се вижда,след отказа на Путин от подкрепа.Безмислени толкова много жертви и от двете страни.Явно олигарсите от двете страни са се споразумели и няма начин Путин да не се съобрази с тях.Това определено ще подкопае в известна степен върховия му имидж сред руснаците,но за тяхно съжаление,това е положението.

74

Анонимен

преди 10 години

"казва Дмитрий Тренин, шеф на московския център "Карнеги", филиал на американския мозъчен тръст." В България ни пробутват същия т**ак! Ежедневно се появяват храненици на либералните НПО-та, които дефилирайки по всички медии и удобно криещи се зад мъглявото понятие "експерти" на практика крият за кого всъщност работят, което успява да излъже много хора!

73

(не)случаен минувач

преди 10 години

До Анонимен от 133Очевидно Стрелков е не просто добър командир, а е умен мислещ стратег. С това, че непрекъснато "хленчи" за оръжие и друга помощ, той само показва на света, че уж Русия не им помага, че те сами се справят. Так той легитимира "неутралната" позиция на Русия. Това обаче едва ли е така - как може опълченци да свалят самолети и хеликоптери, да унищожават танкове и т.н. ей така. Под комндването на Стрелков има обучени руски военни, но за това не трябва да се бие тъпана.

72

Анонимен

преди 10 години

V celia konflikt Putin e edinstveniat koito pokazva interes za dostiganeto na mir, a na koito davat Nobel za mir e Obama.

71

До Анонимен 125

преди 10 години

Опълченците СА предадени и точно така се чустват. Погледни репортажите на П-к Стрелков, откога призовава поне за признание на ВОТА от референдума, а откога иска танкове и оръжие... И проблема са не пуделите в ЕС (те висят на косъм). Проблемът му са интересите на олигарсите които обслужва, Хабат (които са ги създали) и 5-та колона. Берл Лазар стои до дясното му рамо. Има нормални еврейски организации, но той е избрал да слуша точно тази световна секта, създала олигархата в Русия. Чуй Едуард Ходос какво говори за нея, той ги знае нещата отвътре.

70

Циганин

преди 10 години

АМЕРИКАНЦИТЕ много искаха и искат Путин да влезне в Украйна и да "разлаят" световнате им подвластни медии ,че Путин е голям АГРЕСОР , но той не се хвана на въдицата на Барак и ко .Обама не е може да спи от завист към Путин ,че Путин е политика на десетилетието .Не зная, но ми се струва ,че "войната" започна между Русия и САЩ и нищо хубаво няма да доведе американците , но и руснаците ще загубят достатачно .