60

Анонимен

преди 10 години

***! Източи фонда, после ще бъдеш линчуван или в затвора в килия с Митю Теляка.НЕКАДЪРНИК

59

Анонимен

преди 10 години

Кой ти написа третото изречение?

58

Анонимен

преди 10 години

може би има в предвид руската държава или новосформираната Доганистан

57

Анонимен

преди 10 години

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ, ***,***,ЧАК ВДЛЪБНАТ.

56

Анонимен

преди 10 години

ДЪРЖАВАТА Е РЕКЕТЬОР БЕ ***!

55

Наивен

преди 10 години

А кога прокуратурата ще разследва ръководството на банката и акционерите за умишлен фалит и умишлена злоупотреба със служебно положение и нанасяне на имуществени вреди в особено големи размери?????????????? НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС

54

Пом.квестор

преди 10 години

КТБ раздаде частни "кредити" на своите хора и се декепитализира, сега доцентчето ще вкара държавните пари да капитализират банката - гениално - но на наш гръб - болен здрав носи. Защо не направят анализ на кредитополучателите и обслужването на кредитите. Защо явно криминални кредити не бъдет обявени за незабавноизискуеми?

53

мечо пух

преди 10 години

Та, не разбрах, коя държава ще "влиза" в КТБ? Всеки момент очакваме правителството да си подаде оставката.

52

майски дъжд

преди 10 години

Това което се случва с ктб е резултат от добре организиран сценарий. Само не ми е ясно чии интереси стоят зад всичко това. Василев стана неудобен за задкадрието и го елиминираха. Кой иска да вземе ктб сега?

51

vas

преди 10 години

До чекистВие, комунистите, за всичко имате готови отговори. Само да питам : къде във вашата схема са Д.Пеевски и шефа на КТБ , раздаващ лоши кредити на фирми-фантоми? И друго- къде трябва да стоят "държавните кинти" - в офшорки на Карибите?

50

П.Петров

преди 10 години

"Орешарски уточни, че не знае какви са активите в кредитния портфейл на КТБ, "Е как ще купува тогава с държавни пари нещо, което не знае колко си струва ?При обявени 2% лоши кредити на КТБ, защо се оказва, че свързани фирми на Цветан Василев без дейност, без активи имат изтеглени милиони кредити от банката , многократно надвишаващи собствения капитал на КТБ?

49

Petyr Paunov

преди 10 години

Май заради това беше целият фарс. Искаха ктб да си смени собствениците. Явно е че се готви някаква голяма далавера

48

Анонимен

преди 10 години

Тия унищожиха държавата за една година...Язък за затегнатите колани и лишенията на тиквата,благодарение на които поне бяхме стабилни...Не съм вярвал,че след тази историческа вълна на недоволство през началото на 2013,тези *** ще подходят толкова свръх нагло

47

Анонимен

преди 10 години

Parite samo v BurkanBank. Valutnia bord pane li balgarskia lev shte se stopi .

46

Дебелия

преди 10 години

Какво значи това, че банката ще отвори врати на 21.07? Ще имаме ли достъп до парите си?

45

Анонимен

преди 10 години

Сега правителството ще изтегли 2 млрд. лева заем за да спасява банката на мафията

44

Dora Yankova

преди 10 години

Въпросът тук е защо държавата допусна подобно нещо и защо тя бе използвана като бухалка срещу банката?! КОЙ си поръча този сценарий?!

43

чекист

преди 10 години

До АнонименНе Орешарски го докара, а този който вкара над 50% от държавните кинти в банката. Ако не знаеш кой е давам ти джокер. Прочел е една книга и аватарът му е заглавието на книгата. Роден е и живее в селце около София прочуто с минералните си извори. Ако не ти стига , позвъни на приятел:)

42

Анонимен

преди 10 години

Орешарски, пак наруши законите в ЕС

41

borkoslav

преди 10 години

Тя пък държавата все едно има ресурса или това бе сценария?! Май накрая ще се окаже, че има много общо с Южен поток. Не разбирам защо се отписват останалите инвеститори, оманците например.