16

жони

преди 9 години

***

15

изнервен

преди 9 години

Този не е ли вече вън от играта? Къде се бута?

14

vesko02

преди 9 години

Най накрая ще се намери някой да му забие един десен прав между малките злобни очички и големия играч ще си намери майстора.

13

?!?

преди 9 години

Оствка или по-точно отърване, след като унищожихте каквото можахте. Сега оставка и който е за затвора ,да ходи веднага не за Брюксел.

12

ДРУГАРИ,

преди 9 години

ПОКАНЕТЕ И МАРКС, И ЕНГЕЛС, И ЛЕНИН, И БЛАГОЕВ, И ДИМИТРОВ...И ГОСПОД ПОКАНЕТЕ, НИЩО ЧЕ СТЕ АТЕИСТИ, АМА И ТОЙ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ, ГРЕШНИЦИ!

11

Божо

преди 9 години

Какво има да се обсъжда , орехарски подава оставка и Президентът назначава служебно правителство , което да подготви изборите !!! ГНУСНИ СТЕ , другари червени антибългари !!! Нямате милост към бабите, които умират от глад, но ви вярват !!!

10

Imoted

преди 9 години

Selendur.....

9

Lutfi

преди 9 години

Ey Stanisev ama ce pobelel kosata ti!Prestani vece da grabis naroda I izlez na pensi@@@@.

8

Анонимен

преди 9 години

Хахахах, сега пък в петък. Да не стане от петък за другия месец и от другия месец за края на мандата? Имаше консултативен съвет при президента, разбрахте се за днес да бъде тази консултация с партиите, но нещо много почнахте да отлагате и да влачите докато можете.

7

щрак Марийке

преди 9 години

Докога ще си загрозявате сайта със снимки на този ***?! А, да, докато се измъзулчи в Брюксел! Ама тогава да не почнете да ни плашите със снимки на другия красавец- Пеевски?!

6

бг

преди 9 години

АА сигорно и ще почерпи за развода с БОЙКО,който горкия кво ще прави както ЛЕВСКИ ,който ни освободи от тиранията .....аможе да иде в Южна АФРИКА и там да основе партиика ...ЧУДО

5

Приятели

преди 9 години

Трябва да помислим какво ще правим с ДРУГАРИТЕ. Този път не трябва да се измъкнат безнаказано. Като начало всички ДС и Орешарски и Трактори се уволняват -- стига са преподавали в УНСС.След това ги пращаме на "доброволна" повинност да строят затвор, където ще им бъде новото местообиталище.Цацаров (да оправдае името си на Поръчков прокурор) и за изиска връщането на Съсела от Брюксел -- повода загубените секретни документи.Да не се приема отмяната на доживотна присъда.

4

Анонимен

преди 9 години

Е, кой би дошъл? Вигенин, Янаки и това е. Може Яне Янев и Волен също да наминат.

3

Божо

преди 9 години

Защо не подава оставка орехарски ????? ПРЕСТАНЕТЕ ДА ОТЛАГАТЕ, ЗАГРОБВАТЕ БЪЛГАРИЯ, АНТИБЪЛГАРИ !!!!!!

2

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Станишката вече не му...пука.Той става...еврууупеец;другите да му...мислят.

1

Анонимен

преди 9 години

ЩЕ ЧЕРПИ, А ?