26

ukrainec

преди 9 години

До ДидоПо добре колония на Америка отколкото роби на мръсната азиатска империя на злото-русия .

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30Затова ще отиде подарък на ЕС - 46 милионен пазар на стоки и кредити...

24

Анонимен

преди 9 години

Полша е сиренцето в капана за Украйна. Православните страни в ЕС ще имат съдбата на Гърция, Румъния, България. Бжежински още деветдесетте години посочи новия враг номер 1 за САЩ - православието.Наливат в католическа и антируска Полша, за да изпързалят православна руска Украйна, за да обезсилят Русия. Както виждаме, голяма част от живеещите в покрайнината руснаци са достатъчно наивни. Както повечето българи след 10 ноември.

23

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Анонимен 30Ние много лесно владеем техниките за промиване на мозъци и забравяне ! Украинците обаче започнаха да се чудят как така миналата година цените на тока,водата,бензина и хляба им бяха на половина , но пък свободния пазар, европейските ценности и пазарната икономика звучат много апетитно !Забвението е много успешно у нас вече никой не помни ,че 1997г. литър дизел беше 52 стотинки , тока 10 с ДДС а бирата , 40ст , таксито 0,20ст/км и т.н. ама понеже сме във валутен борд...

22

Анонимен

преди 9 години

Полският външен министър Radoslav Sikorski смята съюз на страната му със САЩ не струва нищо и сравнява позицията на своето правителство дава орален секс и не получава нищо в замяна, полски списание каза, позовавайки се на изтекла запис на частен разговор.

21

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Ами да, приличат си!Като им гледам статистиката с авиоинцидентите... и двете страдат от липса на пилоти.

20

Иван

преди 9 години

Мечти! Спомнете си какво тръбяха медиите и какво реално се случи след като през 1994 (!) Жан виденов подписа документа за асоцииране с ЕС. Това се случва сега с Украйна. Богатите държави са богати, защото вземат , а не давват. Ако дадат, си го вземат обратно с лихвите! Това е. А ние може да си играем на русофили и русофоби, на фашисти и комунисти. накрая го ....Как се прибират лесно например 10 милиарда евро ? Елементарно - от 40 милиона "мишлета" само по 250 евро. за това става въпрос!

19

Анонимен

преди 9 години

Украйна от 25 години е под руски контрол, с изключение няколкото години при Ющенко. По времето на Янукович пък беше докарана до колапс, за да бъде купена евтино от Путин. Само че това не се хареса на 80% от народа.

18

Анонимен

преди 9 години

Хахаха, Полша са единствената държава в ЕС която е добре без да тартор заради близо 600 милиарда долара репарации получени от Германия заради ВВ2. Украйна по тоя модел без тия пари ще продължи да е провала който е от както се отцепи от СССР.

17

Анонимен

преди 9 години

Полша най-много да я надупчат цялата за шистов газ от който само да им замирише от толкова много близане на *** на щатите, колкото и да се се точат на Лвов, *** няма да получи нищо.

16

Анонимен

преди 9 години

25 , а замислял ли си се, КОЙ прави и пуска тези записи и с каква цел ?!?!?!

15

Анонимен

преди 9 години

модел...колко да е модел?Полският външен министър Радослав Шикорски в изтекъл частен разговор: Съюзът ни със САЩ е по-скоро вреден, защото Полша остава с изкуствено усещане за сигурност - казва Шикорски в записа. - Скарахме се с германците, с Русия, и си мислим, че всичко е наред, понеже правим *** на американците. Пълни нещастници сме.

14

до 24

преди 9 години

Кризата е първият сигнал за началото на края на ЕС в този му вид. Краят може да бъде отлаган, но е неизбежен.

13

до 21

преди 9 години

То затова в основните държави от съюза спечелиха националистически партии, щото ги кефи омешването и загубата на националност, нали... Набий си го в кухата лейка, съюзът е сбор от държави, загубиш ли съставните части, цялата структура се разпада.

12

Анонимен

преди 9 години

Статията е пропаганда! Полша е един от най-големите проблеми на Европа! Поляците обикалят европейските страни и работят най-долната работа! Полша е една много бедна страна. Към настоящия момента ЕС не може да поеме Украйна! Украйна е твърде голям залък за ЕС. Украинците ги очаква същата мизерия като нас, румънците, поляците. Това е подготвения план за тях! Да бъдат колонизирани и използвани да мият кенефите на западноевропейците.

11

мдa

преди 9 години

13То се виждa колко ти е умствения кaпaцитет по писaниятa ти. Кaто нямaш aргументи сaмо комунисти сa ти в глaвaтa. Зa твое сведение нито съм членувaл в бсп, нито някогa съм глaсувaл зa тях.Колкото до Русия вземи нaпрaви някоя екскурзия до тaм. Поговори с руснaци. Дооооооостa ще се изненaдaш. Не всичко което хвърчи се яде.

10

Анонимен

преди 9 години

"И вие бихте могли да поемете по същия път към благоденствие"Мхм, затова 1 милион поляци се преселиха във Великобритания.

9

циника

преди 9 години

хохо, сигурни сме, че Украйна ще застигне светлия пример на Полша и украинците ще конкурират поляците като най-нископлатената и живееща в най-скотски условия имигрантска работна ръка в Зап. Европа. А бе, всички вие *** такива,които давате Полша за пример, давате ли си сметка,че поляците са се превърнали в синоним за бели роби в западната част на континента?!

8

Таралан Колю

преди 9 години

Стига сте плули сопствения си християнски народ,знаят ли някои че полската воиска разлива във гръб *** пред Виена,и за това Европа я има.Какво постояно плюте всеки що ви се испрече,мекерета прости.Четете и после говорете.Първо сопствения си *** *** виште после за другите говорете,***.

7

мдa

преди 9 години

До 6Познaвaм укрaинци. Многокрaтно сме си говорили, тaкa че знaм кaкво се случвa тaм от първa ръкa. Товa, което ни се поднaся от нaшите медии нямa НИЩО общо с реaлносттa. Новите влaстници сa побъркaни нaцисти. Товa е и причинaтa зa бунтa. И не си мисли, че се бунтувaт сaмо рускоговорящите.Укрaйнa е нaпълно зaгубенa без Русия. Вече нямa кой дa ги хрaнтути. Зa тях пътя е вече сaмо нa долу.