47

Анонимен

преди 10 години

щом няма жертви , сигурно не са били русняци , а са стреляли украйнцки войници , от радост , че още никой не ги е планил

46

Анонимен

преди 10 години

Украину спаст только военный переворот ,.когда реальные военнослужащие прозреют и перестанут ссать ,и повернут пушки к киеву ,вот тогда и будет шанс к спасению ,.выгнать участие запада из страны выкинуть всю эту шваль под силу ...

45

tankist

преди 10 години

ykraina e strana na al4ni i korompirani politici koito sa gotovi na vsi4ko z pari....- vizte kolko lesno i bezceremono ybivaxa do v4era texni grazdani.

44

морски

преди 10 години

Обществена тайна е че в източна Украйна действат главорезите от частната американска армия Academi.Позор за САЩ!

43

UFSY

преди 10 години

До АнонименДраги анонимнико, убеден съм, че информацията ти идва директно от г-жа Псаки или от някоя къртица брояща ковчезите... Интересно защо не искаш да споделиш повече подробности, сигурно е зашеметяващо...Между другото с радиоточка не ми се спори, дори не е необходимо да ми отговаряш, ясно е, че си ниска топка и промит мозък или ти плащат, поне се надявам да ти плащат.Лек ден!

42

UFSY

преди 10 години

До Анонимен 50Драги анонимнико, агенция ЕЖК ли каза за ковчезите? Правилна медия може би?Днес има интернет, и могат да се видят и двете гледни точки. Оттам всеки си вади изводите.

41

Анонимен

преди 10 години

50 овцата , нееднократно ти беше съобщено по медиите , че получават помощи в несмъртоносно оборудване и материали ,а Путин брои ковчези от Украйна и все по трудно му е да обяснява в Москва че не участват там

40

UFSY

преди 10 години

До Анонимен 41Около 30% от армията дезертира, още около толкова отказва да да се бие, останалата на територията на ДНР и ЛНР премина почти изцяло с въоръжението си към ДНР и ЛНР. Предполагам, руските тайни служби не почиват и се превозват здраво, провизии, муниции, дори и жива сила. Сходно е положението и на хунтата в Киев, подпомагани са тайно от ЦРУ и американското правителство с наемници от Грейстоун, оръжие, логистика, но разтоянието и все по-малко склонната да помага Европа влияят.

39

Анонимен

преди 10 години

Тик са налазили разно еврогейчета с пилешки мозък! "Украинската армия не ще да ги изрине", смеееееех! Много смех!

38

до 44

преди 10 години

Ало, промит гладък мозък, ти чувал ли си нещо за ръката на мъртвеца, както американците наричат системата Периметър за автоматично изстрелване на ядрени ракети по цели в САЩ и Западна Европа, дори политическия елит и командния център на щаба на Русия да, са унищожени. Ти осъзнаваш ли, че една ядрена война ще унищожи Земята напълно. Само безмозъчни същества могат да ръсят такива глупости.

37

UFSY

преди 10 години

До АнонименСлед като САЩ използват ядрения си арсенал, няма да има никакво значение никакви Украинци, американци и т.н. просто ще има една хубава дълга зима, с много мутации, пък ако съвсем нямаме късмет друг вид ще стане водещия...Малко е наивно, да не кажа глупаво всяко мислене за постапокалиптично бъдеще, сувременнитее филми не дават добра идея, но има някои антиутопични сай-фай разкази, които могат да дадат идея какво ще е.

36

Анонимен

преди 10 години

И тук има руска смрад!Да вървите на майната си, в русия!Нито ме интересува Украйна нито Русия до степен че да е по важна от България!

35

Анонимен

преди 10 години

Украинската армия нарочно не ще да ги изрине за 2-3 дни. Така все повече новоруснаци -бежанци ще се изнесат в Русия. Продължаващите боеве може би ще накарат Путин официално да влезе във война и да вкара руската армия на украинска земя. Тогава според подписаните договори ,русия ще бъде агресор и ще бъдат изгребани с цялата мощ на НАТО и ядрения арсенал на САЩ. А за в бъдеще няма да остане нито един новорусиец в Украйна и най-накрая държавата ще може да се приобщи към Европа.

34

до 40

преди 10 години

Някои хора не се научиха, че историята е история и някои събития трябва да си останат там. Да имат обща история, ами България няма ли обща история с Македония и части от Гърция, Турция, Сърбия и Румъния?!? Европа си е било бойно поле и картата е преначертавана много често. Едни добро съседски отношения между страните и паднали граници помежду им е много по-ценно от присвояване на стари територии.

33

Анонимен

преди 10 години

Това не са бунтовници в смисъл на мирни недоволни граждани хванали пушките , има и такива разбира се за цвят , но ядрото е от добре обучени

32

Анонимен

преди 10 години

Винаги съм се чудел такива сепаратистки организации от къде си набавят оръжие и муниции. Хайде да се правиш на партизан разбирам, но това трае няколко седмици. После няма муниции, няма подходящи оръжия освен една пушка. Тези псевдо сепаратисти явно добре ги обурудва някой, който има интерес да всява хаос в Украйна. А явно украинската армия пък е пълен та**к, след като едни бунтовници не могат да бомбардират и изпепелят.

31

до 34

преди 10 години

твърдиш, че Русия има интерес да си подпали задния двор. Събитията в Украйна са отмъщението на САЩ за това, че Русия им удари контра за военна намеса в Сирия. Освен това са удобен момент САЩ да сложи ръка на енергийния пазар на Украйна, както и да разположи ракети до руската граница, с влизането в НАТО. Затова някои европейски лидери изразиха възмущение, че ЕС играе по свирката на САЩ, защото ЕС ще плаща сметката за американските амбиции.

30

Анонимен

преди 10 години

35 николко , в Ирак повече са загиналите от атентати и местна борба за власт , в Либия от въздушните удари пострадаха главно войските на Кадафи , в Афганистан редовно гинат от атентати е и чат пат като съпътстващи жертви при ударите с дронове понеже талибаните се крият сред мирното население . НАТО е най-голамата ни гаранция за Националната ни сгурност и само *** може да иска да излезе от НАТО особено като се вижда какво сътвориха руснаците в Украйна

29

велик е

преди 10 години

Путин днес преди да замине за Австрия е поискал от Съвета на федерацията на РФ да отменят даденото му разрешение за използването на армията в Украйна!!!

28

Анонимен

преди 10 години

Опълченците в югоизточна Украйна, са борци за свободата си против фашистката хунта в Киев. Тези хора защитават земята на дедите си от *** от Шел и Шеврон, които искат да я надупчат и отровят, за да вадят шистов газ. Това е истината и причината за войната в Украйна.