38

Анонимен

преди 9 години

Tezi hora idvat ot islamskia bardak. Ne ochakvaite da nosiat neshto dobro za badeshteto na Balgaria.

37

Анонимен

преди 9 години

Няма ли да интегрират *** от Пич маала,и Шекер маала в Пазарджик с еднопосочен билет за Индия.

36

Анонимен

преди 9 години

Ще обяснят ли как точно ще ги интегрират, защото аз живея в момента в Австрия и тук има араби живеещи от 20 и повече години които знаят едва 20-30 думи на немски. Това интеграция ли е? Мъжете работят на черно в техните си общности и не плащат данъци, жените имат по 5-6 деца за които взимат социални помощи! Австрия е богата държава със закони които се спазват строго. Тук не могат да ги интегрират, та ние с тая продажна полиция и политици ли?

35

бай уй

преди 9 години

До Анонимен 43Да и са плашещо много!

34

до одеса

преди 9 години

Това че ТИ не ставая за нищо, не значи че и другите не стават. като толкова искаш да ставаш, вземи си *** у вас и си ги гледай, но не чакай да ти отглеждаме ислямски ***. Днес джамия, утре джихад. Главоерзите с *** в Ирак и Сирия не са православни християни а са като тази на снимката

33

до 46

преди 9 години

По-гнусни от такива *** като теб няма- не разбра ли, че колкото и да обиждаш, не ви искаме нито тук, нито в европа. марш в анадола. не знам каква те е раждала, но сигурно е била адски зле за да изтръска такава гнус като теб

32

ODESSA

преди 9 години

Българите наистина не ставаме за нищо. Егати простите хора сме които можем да обиждаме,жените си така

31

До 46

преди 9 години

Ко уа *** ?

30

АНОНИМЕН

преди 9 години

Какви са тези глупости интеграция с гледане на билборд ? Ако този номер става нашите *** лордове да са станали ,а не да ни ги връщат в насипно състояние безплатно със самолети.

29

Анонимен

преди 9 години

Има ли още някой, на когото да не му е станало ясно каква е целта на ЕС и т.н. "глобализация"?Чрез импорт на мюсюлмани в християнските страни, чрез тяхната огромна раждаемост, да се подменят християнските народи с мюсюлмански!

28

Алов

преди 9 години

Не е ли по-добре да се изградят до лагерите бесилки та да ги респектират малко и да се морализират и интегрират?

27

Сбогом, България!

преди 9 години

Ха така - сега, за да бъде интеграцията им пълна, започвайте строеж на нови джамии, където да се дупят на извратения си месия!Край!България загина!

26

бай уй

преди 9 години

До КолековичДа, защото българките са принцеси, холивудски звезди и искат да живеят холивуд стайл и чакат принца на бял кон. Ламнали са за пари. Българката е мерна еденица за меркантилност и липса на ценностна система. От тук все по-малко хора се обвързват, което води до ниска раждаемост.

25

А

преди 9 години

абе вий луди ли сте ?...те живеят от 50 години в западна европа ,че не се инегрират ..та в българия ли ??

24

Анонимен

преди 9 години

Не са нужни джихадисти в България.За българските пенсионери, болници и деца няма пари, а за тях има. Да се махат от нашата родина! Да отиват в богатата америка, Европа и близкия изток.Но заветната цел е да се ислямизират Православните Държави.

23

Интересно как само за 20-30 години ултра-либерална демонокрация, сме в състояние да погубим жизненото пространство, което дедите ни са завоювали и отстоявали дори и в условията на суров чуждоземен и чуждоверски гнет и то векове наред.

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 26 Грешно сте разбрал, господине. Целта е Европа да се интегрира с правата вяра, а не мюсюлманите да се откажат от нея.

21

Анонимен

преди 9 години

Аллах-Йехова-Сейтън акбар!

20

Анонимен

преди 9 години

Няма как да интегрираш мюсюлманин в Европа. Това е така от както съществува континентна. Ислямиста сам отказва да се интегрира - за справка Германия, където турците са най-слабо интегрираното малцинство, макар да живеят там от най-дълго време

19

Трикрак

преди 9 години

Абе вместо да ги приемаме ние да ги изпратим към съседката Румъния нали и те са в ЕС и по-напред от нас да ги вземат те