20

Васко

преди 10 години

Може ли някой, който е на място да каже колко ***-доброволци има и колко българи чакат за помощи от БЧК?

19

Анонимен

преди 10 години

До eeeeeТова е така, но ако не беше *** гето, ако не бяха изсечените дървета, затлаченото с *** *** дере, нямаше да са такива последиците от неспиращите дъждове. Като четеш знаците на какво те навеждат?

18

eeeee

преди 10 години

Само за няколко месеца имаше земетресение, торнадо и потоп, а дъждовете не са спирали от Великден. Кога ще се научим да четем знаците ?????????

17

Анонимен

преди 10 години

Храним си ги *** с наши пари като им даваме помощи, сега защо спите давайте дюшеци, давайте хладилници, давайте печки, давайте одеала, давайте килими, пердета, тенджери и т.н., давайте, че консуматорите на тая държава имат нужда от помощ.А и забравих който има време да отиде да им почисти, те ще му покажат къде е за чистене и ще го наставляват отстрани.

16

Анонимен

преди 10 години

Ако българин, работещ открадне ток веднага го осъждат и връща с лихвите, ако българин си построи ограда без разрешително го оцъждат и плаща, ако българин не си плати данъците го съдят и му вземат лихви, ако дългарин не си плати осигуровките плаща на куп с лихвите, а за *** - помощи, безплатен ток, строеж без никакви разрешителни, топлят се с дървета от горите, крадат си на воля, ама за тях може, трябва да ги подкрепяме, трябва да им помагаме, да не съм чул лоша дума за ***.

15

Анонимен

преди 10 години

Да, всички сме хора, но докога *** ще са отгоре. Не е бетствие дъжда, а ***. Докато държавата не спре да ги подкрепя, а започне да предприема мерки срещу тях, да ги наказва за всичките им деяния, кражби, незаконно строителство, да им се дават не спирно помощи, оправия в тая държава няма да има. Ние сме една *** държава която отглежда *** заради които страда целия нормален работещ народ.

14

Анонимен

преди 10 години

Сирийци от лагера в Харманли ще се присъединят като доброволци в разчистването на Аспарухово. Днес за замина и първата група, информира bTV.Гаврата с българите е пълна на мястото на природното бедствие, пращат ислямистко бедствие.Продължава гадната PR акция на Чуждестранни фондации, чрез родните медии. Нелегалните тарамбуки да ги пратят на границата да строят защитни съоръжения, след което да бъдат депортирани.

13

тцЪ

преди 10 години

До ХА-ХА-ХА !Това че ти не познаваш, не означава че ги няма... Просто са малко и не живеят по *** гета, а са успели да се откъснат от там. И това е основното. Тези единици не искат да бъдат асоциирани с катуна и правят всичко по силите си да се откъснат от него. Лошото е, пак повтарям, че са малко.

12

Анонимен

преди 10 години

Цяла България се бори с последствията от управлението на Орешарски и Станишев!

11

Анонимен

преди 10 години

До ПуркоДоброволците са много. Общество има. Не всичко е черно, уверявам ви.

10

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

До тцЪ"ИМА И ОТГОВОРНИ *** ..."СТРАННО, НО АЗ НЕ ПОЗНАВАМ ТАКИВА !

9

ХА-ХА-ХА !

преди 10 години

До политологТо щото като беше Тиквата на власт не беше същото, нали ?! :)

8

vse edno

преди 10 години

До БГ:Вие да не се прибирате от марсианска командировка? В природата на *** е да лъжат и крадат. Повечето дори го смятат за нормално поведение и се учудват защо другите не го правят непрекъснато. Големия проблем е не че те го правят, а че българите го позволяват. Ценностната система е коренно различна, но в крайна сметка тук е България, не Индия и би трябвало нашите ценности да имат водеща роля.

7

Пурко

преди 10 години

Искате да кажете наченки на общество:) Трябва да ви е ясно, че държава няма, и общество няма...или поне в кома е, еми дано да се събуди:)... Щото всяка коза за нейния си крак далече не стига..

6

Анонимен

преди 10 години

Държава няма. Всичко е на доброволни начала. Държава нямаме, но поне общество имаме.

5

тцЪ

преди 10 години

Има и отговорни ***, познавам такива хора - хванали са си някаква работа и си отглеждат потомството, без да чакат на помощи... Но за съжаление такива хора са по скоро приятно изключение.

4

Анонимен

преди 10 години

Те винаги са крали и ще продължават да го правят,докато няма закони в тая държава,ще си чакат за помощи,защото така са свикнали.Ще си ги отглеждаме,защото са от електората и техния глас е важен за някой.

3

БГ

преди 10 години

ВСИЧКИ СМЕ ХОРА НА ТОЗИ СВЯТ. НО АКО Е ВЯРНО ТОВА ЗА РОМИТЕ В АСПАРУХОВО, ЧЕ СЛЕД ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧИ ПОЧНАЛИ ДА КРАДАТ И ДА СЕ РЕДЯТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ЧОВЕК СЕМЕЙСТВОТО.. ТОВА ВЕЧЕ НЕ ГО ПРИЕМАМ.....

2

Анонимен

преди 10 години

Каква армия бе, армията я погребахме с влизането си в НАТО.

1

ехооооо

преди 10 години

А армията къде е? Гражданска защита? Имали държава?