18

доброжелател

преди 10 години

А ние се надямаве на оставката на Орешарски.ОСТАВКА!!

17

Анонимен

преди 10 години

ДОКАТО ОРЕХА Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА , НЯМА ДА ИМА И ЕДИН ЦЕНТ ИНВЕСТИЦИЙ ОТ АМЕРИКА , А , САМО ОТ СЕ СЕ РЕ ТО ... И ТО ДАЛАВЕРКИ ...

16

Анонимен

преди 10 години

AVE OREX ¨PITAI ZA TOVA BOKO MUTRAFONQ,ZA KVO VISQ TOI V USA KATO NE IZDEISTVA PONE 10-15 MILARDA DOLARA OTTAM INVESTICII?DA GO XVALQT SAMO STARCITE LI?ILI OBESSHTA CQLA BYLGARIQ NA TEPSIQ TAM ZA 30 SREBYRNIKA ZA NEGO?

15

т

преди 10 години

аа от кьораво око и сълза, надява се *** кои го е.е че е жив

14

TNT

преди 10 години

ВЕДНАГА СИ ПОДАВАЙ ОСТАВКАТА, НЕКАДЪРНОТО ВИ ПРАВИТЕЛСТВО УСПЯ ДА НАПРАВИ ТОЛКОВА МНОГО ПОРАЗИИ ЗА ЕДНА ГОДИНА, ЧЕ НЕЗНАМ КАКВО Е ТОВА ДЕБЕЛООЧИЕ ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ И ХИЛИТЕ ОТГОРЕ НА ВСИЧКО, ДНЕС БЯХА СПРЯНИ ОЩЕ 100 000 000 ЛВ. НЕКАДЪРНИЦИ, НЯМА ДРУГА ДУМА. ОСТАВКА НЕЗАБАВНО!ОСТАВКА НЕЗАБАВНО! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

13

П.Петров

преди 10 години

"...че за бизнеса най-важни са прозрачността, диалогът и предсказуемостта."В превод означава - "Ще инвестираме, ама друг път. Без законност, без политическа стабилност, без борба с корупцията, инвестиции няма да видите!"Орешарски,подавайте оставките, че времето лети!

12

Смехурко

преди 10 години

Тия говорят, че ще строят ЮП на контра на ЕС, а после искат да ни пуснат високи технологии ?Смех ти казвам !

11

Ми така де

преди 10 години

,,Късно е либе за китка''.Бай Станчо-Швейцареца така каза.

10

Анонимен

преди 10 години

ЕВАЛА - "Хаят изрази подкрепата си за американската компания Тишмън, която има интерес към изграждането на национален стадион в България." Нашият търси инвестиции, а какво му отговаря "Хаят изтъкна, че през миналата година те са нараснали с 10% и изрази увереност, че в бъдеще може да се постигне и по-голям растеж."Е кой е губещият? задавам си въпрос.

9

Коко

преди 10 години

Тези алчни,ненеситни, некадърници все недоволстват от Америка,а децата си пращат там , а не в Русия! Сега пък хленчат за инвестиции!Как да инвестират хората,като комунистите ще ги окрадат до цент!През годините възпитаха хората,да са подлизурковци,на важни некадърници и до сега е така!Борят се за власт,не да работят,а да крадат!

8

Наш,те руски българи

преди 10 години

Нали ,,Комунист за бой се стяга''?Нали Руснака национал-социалист бе в УКРАИНСКИ Крим,че в Масква.Южната *** да ядат,това заслужават,но в Сибир,при руския Ал Капоне и китайците.Да паткат газ до русофилизиране.

7

Нико

преди 10 години

Само тая кукла на конци са надява на америкациии..Вече никой не се надява на Америка.

6

муспи

преди 10 години

Инвестициите ще дойдат точно навреме, защото Станишефф ще реконструира и мебелира замъка си в Швейцария.

5

Веднъж

преди 10 години

присъствах на една среща на евентуални инвеститори от чужбина. Ние българите си мислим, че те идват тука да помогнат. И колко неприятно бяхме изненадани, когато първия въпрос от тяхна страна беше - "колко ще спечелим". Сториха ни се изключително груби, нахални и цинични. Така че,управляващите, вместо да се навеждате на инвеститори от запад, по-добре се постарайте да опазите това, което имаме и създавайте нови работни места и производства. Не крадете, а създавайте. Господи, милост за народа ни

4

Dinosaurus

преди 10 години

Оп-па! Нали ББ беше американската *** и т.н....Сега Ореха какво? Обсъжда активизирането на търговия, инвестиции...окопава се правителството на БСП/ДПС, а? Инвестициите от САЩ станаха важни...къде сте, червената съвест? Що не викате "долу, вън, продажник" и т.н.?Подпали ли ви се чергата, а? Усетихте ли народната любов? Заемите не ви ли стигнаха на бездънните гуши? Сидеров, спиш ли? Я викни Йосиф Кобзон да ти попее!Праведният Пеевски пробва да съсипе банковата система, ние величаем БСП/ДПС !

3

Хаххахаах

преди 10 години

Подкрепяйте Окупатора и ЮП по руски сценарий и пийте руски одеколон и газ.Това са руските инвестиции.

2

Ха-ха-ха

преди 10 години

Инвестиции от САЩ? Ха-ха-ха! Инвестициите от САЩ са кораб мухлясала царевица! Не чакайте от умрял писмо! В досегашната история на България истински инвестиции е правила само Русия, но ние се осрахме защото въшката като се наяде на челото излиза. Осрахме се защото нискоинтелигентната ни интелигенция 25 години само промива мозъци, лъже и краде. САЩ и ЕС никога няма да инвестират у нас защото няма да допуснат някой да ги конкурира или да им пречи. Те мислят само за себе си!

1

Анонимен

преди 10 години

Che si pretroshat krakata da idvat!