46

Анонимен

преди 9 години

ZASTO NE PISETE ZA BEZOBRAZIATA NA AMERIKANSKITE PETROLNI KOMPANII I SVINSTINATA KOIATO OSTAVIAT? A ZA TOVA 4E FUKUSHIMA ZADMINA 4ERNOBIL ZASTO SE MAL4I ????

45

:(

преди 9 години

Много потискащи снимки.

44

Всички умират

преди 9 години

Чернобил е дребна работа.През последните 50 години по света са тествани и взривени около 2500 ядрени устройства,оръжия и тн.Само 3 от тях са със тегло от 150 тона-колкото е теглото на радиоактивното вещество отделено при аварията в Чернобил.Разни бои оцветители са също тъй силно канцерогенни.Остатъците от самолетни горива,азбестът.Милиардите тонове живак който се изхвърля в моретата и океаните и после се консумира обратно под формата на храна.Ако щете дори точната диагностика на болеста.

43

Анонимен

преди 9 години

До галактикаНе разбира се, но Чернобил увеличи болните многократно. Или ти смяташ, че си е съвсем в реда на нещата деца да умират от рак?

42

Анонимен

преди 9 години

До KOGA SHEКогато признаят и че умишлено скриха истината за Чернобил и сега хиляди хора все още страдат заради това. Загубих приятелка от левкемия, беше само на 19, лекарите бяха категорични, че е заради Чернобил. И да е само тя...Ама нали във Великия СССР такива неща не стават, как да признаят? И сега ние ще плащаме. Огледайте се, познавате ли поне 1 човек, който не е загубил близки заради рак?

41

демократ

преди 9 години

Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е 4 години, войниците копаят урановата руда без всякакви предпазни средства и всъщност не знаят какво работят. През 1990 г. служилите в тези поделения през четиридесетте и началото на петдесетте години са преброени. От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ". Това е първият политически геноцид в България. До момента няма наказани, дори темата е табу. С изкопаната от тях руда е направена първата съветска атомна бомба.

40

демократ

преди 9 години

. След това други 100 000 души са вкарани в 12-те затвора и 56-те концлагера, а доста повече са изселени в провинцията. Лично на другаря Димитров е и едно чудовищно изобретение - вкарването на синовете на противниците на комунистическия режим в казармата да отбиват военната си служба в Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е

39

демократ

преди 9 години

Първият и най-известен е Георги Димитров. Когато Съветската армия окупира България през 1944 г. той праща от Москва паролата "Авгиевите обори да се изметат с желязна метла". Комунистите избиват за три месеца 30 000 българи без съд и присъда. Това са кметове, свещенници, учители, низши полицаи и военни. Практически е избит целият елит в малките градчета и села. След това скалъпват противонародния съд с който вече "официално" избиват още 2793 души - регенти, министри, депутати, висши военни и полицаи, индустриалци, банкери, търговци, писатели, художници и артисти - това е целият национален елит.

38

ddt77

преди 9 години

тоя поне е 71 годишен пенсионер.Колко души в БГ достигат до 70 че и пенсия да ползват ?Както увеличават възрастта всяка година пенсионер ще се става ако доживее човек до 100 сигурно.

37

мими

преди 9 години

При нас не е ли така? Може би е от Чернобил, но имам наблюдение, че около 90 % от хората умират от рак. И аз загубих двама много близки хора твърде млади.

36

Анонимен

преди 9 години

Мдааа, хубаво се живее в комунистически Китай! И Партията-майка добре се грижи за хората! Ето, нали твърдите колко е хубаво всички да имат работа. Е, там всички имат работа...с бонус смъртоносно заболяване.

35

георги

преди 9 години

Комунизма си е вид диктатура. За тях е най-важно държавата да се развива, а те да са на върха. Обикновенните хора са мравки. И в българия е било същото. В много мини са знаели че тровят хората, ама няма как, трябва да се свърши работата. Дават по-големи заплати и пак има хора за работа.ама няма как, за да има богати трябва да има и бедни.когато купуваме евтина стока от китай, зад нея стой мизерния живот на поне няколко китайци

34

Анонимен

преди 9 години

А за Асарел в Панагюрище някой чувал ли е?

33

Ами

преди 9 години

Протестна мрежа да прочетат моля и да видят снимките.

32

Анонимен

преди 9 години

Подходящо място за *** искащи реиндустриализация! Начело с пелтека.

31

Анонимен

преди 9 години

Друго не е измислено - или си роб и държиш портрет на Мао, или си с вродено чувство за свобода като Спартак.

30

Антоний Г

преди 9 години

Като отидох в Китай на Великата Китайска Стена, правеха ремонти нещо, но въпреки, че има асансьори, бачкаторите катереха стълбите с по 50 кг цимент на гърба, за да не се хабели асансьорите. Толкова струва живота там

29

as

преди 9 години

към АЛЕКСИ- думата осмърДят означава да мирише лошо поради буквата Д и представлата О ,а думата УсмърТят,която СИ ИСКАЛ ДА ИЗПОЛЗВАШ В ПИСАНИЕТО СИ е свързана със смърт и има представка У за значението което искаш да използваш,ТО ОСВЕН ДА СЕ КАРАТ МОТОРИ ТРЯБВА ДА СЕ ЧЕТЕ И ПИШЕ В УЧИЛИЩЕ

28

Анонимен

преди 9 години

До шмекераМного си *** даже и не знаеш че ето това сега е капитализъм. Много е трудно да обясниш нещо на ***, който не е учил. Аз така обяснявам всичко на мъжа ми че той, като не разбира слуша по телевизията и казва виж. И се започва едно обяснение да разбере, но след 10 г. е доста по-добре, но не както трябва. Така че знам колко е трудно средната класа да разбере нещо особено като учи след 89г., тоест нищо не учат.

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонименмноо ясно, че т.нар развити държави са изнесли мръсната идустрия извън пределите си, примерно в Китай. Капитализма *** майката на планетата която за малко ни е дадена под наем.-----хайде изяснете се какво искате, нали е радост голяма че китай "задмина" америка,сега пък изнасяли *** индустрия индустрия :)