7

men

преди 9 години

те и нашите села бяха произведения на изкуството за които скапаните американци и англичани само можеха да си мечтаят, но уви, демокрацията, еврогейско еврейските ценности и костов ги затриха.

6

от 4 до 5

преди 9 години

Може, ама местните трябва да ме научат да ловувам и да живея в техните условия. трябва и да ми дадат някоя арна мадама да и направя мулатчета. Сигурно ще ми викат "Бялото червейче" и ще ми се смеят предвид техните размери, ама всяко нещо си има цена, няма как.

5

Стандартизатор

преди 9 години

Четворка, беги тогаз у Фасо да Буркинстваш!

4

Анонимен

преди 9 години

Ово йе стандарт - ни ток плащат, ни вода, ни бензин. Монополистите могат да ги хванат за дедовия. Да ви кажа - по-спокойно си живеят от нас, няма да гонят градски транспорт, да се блъскат като овце, няма шефове мутри, няма ГМО, консерванти, няма мръсен въздух, трафик и т.н. Няма доктори, които да ги морят, лекуват си се само с билки, ядат си екологично чисто, храната им готова на дървото до тях и това си е.Само СПИН-а е малко проблем, ама то идеално щастие няма.

3

Анонимен

преди 9 години

Имаше един симпатичен филм на Ботсуана - "Боговете сигурно са полудели".Ако някой си го спомня, нека да не мислим кой живее в мизерия и кой не.

2

Анонимен

преди 9 години

ama ima i plasti4na kofa ot 15 vek.

1

АНТИМУТРА

преди 9 години

БАРАКИ И МИЗЕРИЯ!