10

ШибиРиби

преди 9 години

Сегашното изкуство кучета го яли. Знам един продаваси "произведенията" които са от захар и докато ги занесат до у тях захарта се е стопила. Инвестирайте *** в кътинг едж и после си яжте яйцата от яд. Този ицкустфувет плямпа за реклама а глупаците четат и зяпат с увиснали ченета.

От векове образованите знаят, че богатството не е в парите, а в собствеността. Парите са просто парчета метал или хартия. Тяхната стойност винаги е условна. Инфлацията ги изяжда, печатането на нови пари също. Истината е в притежаването на ценни книжа, недвижими имоти, производствени технологии и предмети на изкуството. Стойността на тези активи рядко пада, а в повечето случаи се вдига и носи печалби, без риск от обезценяване. но това го знаят богатите и образованите, а простия човек иска ПАРИ.

8

Бизнеса

преди 9 години

Аз съм анонимен мултимилионер и също обичам да купувам ценни предмети на изкуството! Купувам маншон, рейка и тампони за мечок от старите.

7

london

преди 9 години

2 ,ako babati beshe evreika mojeshe da vzeme niakoi milion za chergata.

6

Анонимен

преди 9 години

хахах, първоначално прочетох МАРОДЕРИТЕ и си викам, че те кога не са се интересували..осбено от ценното изкуство. :-D

5

Анонимен

преди 9 години

Като гледам тая черга,аз мога да им предложа една цветна пръдня с трелии!Спокойно могат да си изперат парите с нея,чувайкия и наддавайки за нея!

4

Анонимен

преди 9 години

До ЦиникаНима ?Явно в глъвътъ ти само замъци и лукс. И кой знае защо абатство. Ама няма. И няма и да има. И изкуството е нещо друго. Съвсем друго. Не моеш да го възприемеш с глъвътъ си. Само с шкембето такива кат теб възприемат изкуството.И кирпичената къща е нещо хубаво. Стига на тоя, който я обитава да му е хубаво.***...ама малко по друга е думата.

3

Циника

преди 9 години

3, на теб и кирпичената къща, обитавана от теб и баба ти, може да ти се струва по-хубава от замъците по Лоара или Уестминстърското абатство, но това съвсем не означава, че трябва да ни натрапваш скудоумията си и познавателна немощ, прикрити зад зле скалъпена ирония...

2

Анонимен

преди 9 години

Между другото имма автентична черга от баба ми. По е хубава от тая "картина" на снимката. Обаче баба ми е неизвестен "художник" и никой милиардер няма да се заинтересува от нея. Така че чергата си остава в гардероба с нафталин. Все пак ако някой се интересува - 5 млн са добра цена.

1

Анонимен

преди 9 години

Щом става въпрос за много пари...изкуството както се вижда остава на заден план...явно става въпрос за търговия...