65

Анонимен

преди 10 години

Оман има интерес към притежаване на европейска банка с лиценз, сигурно ще направят всичко необходимо за рекапитализация на КТБ", заяви проф. Стоян Денчев, почетен консул на Султаната на Оман в България .Според него Оман би проявил гъвкавост, за да стане така, че да рекапитализира банката и да заработи отново всичко зависи от условията.

64

Пешо

преди 10 години

Епа нали това е целта на целия театър Руснаците да се сдобият с банката,БТК,НУРЦ,част от БЕХ и още много апетитни неща

63

Анонимен

преди 10 години

Знаех си ,че Василев ще се разтича и няма да остви магарето си в калта.Подозирам даже,че вече е намерил кой още да привлече като инвеститор.

62

Анонимен

преди 10 години

Не говорете за Жан Виденов неща, които не са верни. Ного го употребиха както БЕДНИ ОРЕШАРСКИ и сега има петдесет лева на стотинки в касичката на шкафа. Разликата е, че БЕДНИ ОРЕШАРСКИ си е направил сметката и се е продал за пари

61

men

преди 10 години

така ги оправи костов че продаде нефтоим на руснаците на цената на половин танкер с петрол и завода в пирдоп за без пари на белгийците. тага ги оправи че още няма български домати и бадеми по магазините. така ги оправи че не остана откъде да идват пари за училища, болници, пътища, армия и пенсии. така ни оправи *** учил в москва че скоро ще ни натикат всичките в софийския санджак и тук ще се ширят евреи и турци.

60

Голям смях

преди 10 години

До 43.Жан Виденов е политик,който България едва ли ще има вече.Зимата му я спретнаха защото не искаше да продава държавата.Как Костов за 3 месеца оправи нещата,питал ли си се?Много кадърен ли е?

59

men

преди 10 години

виденов го сготвиха сорос, гоце, костов и добрев. човека живэ в панелка и ходи на работа с автобус. а другарите плйвню, ***, цвък цвък, велчевите, младеновите, дянков, сталинка, боковите, царчето, станишевите и тем подобната пасмина и отцеубйци не могат си преброят парите, вилите и хотелите. за 25 години съсипване на развита икономика няма един главоч осъден. защо спите българи?

58

men

преди 10 години

банките по принцип всички са фалирали защото разполагат едва с 4-5 процента от парите на вложителите си. това е по закон. а нашите хубостници отдавна знаят че банката няма пари защото на 18 още са пуснали емисия книжа във лондон с хсбц и джей пи морган. четете в блумберг или зироедж. и сега ще ни нашият всички нас да плащаме вместо олигарсите руснаците и оманците. честито. печалбите да не би да делиха с нас че ние ще им плащаме задълженията.

57

Анонимен

преди 10 години

хора, няма политик, който да си държи парите в български банки, защото всички са пред фалит! затова използват само чужди! да правим и ние така!

56

Анонимен

преди 10 години

а някой от борда на директорите няма ли да го накажат нещо, или тяхното си е тяхно!? и защо все държавата, демек данъкоплатеца, все ще покрива откраднатото от така-наречените "банкери"? те нямат ли имущество за конфинскуване или са богопомазани!?

55

Анонимен

преди 10 години

Znaem vinovnite za *** no ostava vuprosa, zashto Tikvata neprekusnato plueshe po strsnsta, govoreshe lugi, che Bulgaria zsgiva??? Toz tupak se glasi da stava premier ksto se znae, che za sustoqnieto na stranata ima ogromna vina za nenormalnata si politika s koqto smaz Malkiq I Sreden biznes. Toi ne uprsclqvashe a gradeshe mregi ot gerberasri da si osiguri ppne oshte 20 godini za da obrzkosti I zatrie naroda koito mu povqrva a toi naglo izmami. A Oreha zashto mulcha za bsnkata, a BNB? *** ste!

54

VB

преди 10 години

Да не се окажат, че държата е предизвикала, и си правят копроративни гаргари с парите на дъноплатците???!????

53

Анонимен

преди 10 години

айде отидеха им спестяванията на хората,пиша я фалирала тая банка 1м.,ще завартат останалите влогове на хората,те така я свършиха и презз 96/97г.,

52

Анонимен

преди 10 години

Хора, спрете с тия тъпни, пишете глупости! Майната и на КТБ, ББ и АД си изтеглиха мънгите и я фалираха. Да субсидийте им още са там, ама това е дребна пара за комуфлаш. Представете си, че бяхме гласували за ***, все едно гласуваме за Герб и ДПС, при положение, че не се бяха хванали за гушите заради БТ! Гнус ме е от олигархомафията, потресен съм от задкулисието на ДС, тия гадове ще ни направят и султанат, само те да са добре и да лапкат чрън хайверец. Господ да ни е на помощ!

51

Анонимен

преди 10 години

Що така ,все при *** фалират тия банки ???

50

НФСБ

преди 10 години

Супер шанс! Да напълнят пак кацата с мед, та да има Бареков отново какво да грЕБЕ с голямата ЛЪЖИца! Жалка история!

49

Даниел

преди 10 години

Ето това е като не искахте Бойко на власт сега ще ядете трънки. БСП с ДПС ще направят едно бързо дежа вю от 1997 година и банките ще фалират. Нека да ви е на всички!

48

АНТИМУТРА

преди 10 години

До Анонимен 62МУТРАТА БОРИСОВ ИМА МНОГО ОТНОШЕНИЕ КЪМ СЛУЧВАЩОТО СЕ!!!!ПЕЕВСКИ РУШИ ИМИДЖА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ТАКА ПОМАГА НА БОРИСОВ!!!!!ПЕЕВСКИ И ТОЙ Е ЕДНА МАРИОНЕТКА!ДПС СА ОПАСНА ПАРТИЯ КОЯТО ПОКАЗА, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЕДИНИ И С ГРОБ И ДА СЪСИПЕ БЪЛГАРИЯ!!!!ТЪЙ, ЧЕ ДПС И ГРОБ СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!

47

АНТИМУТРА

преди 10 години

БОЙКО БОРИСОВ Е ЧИСТ ПРЕСТЪПНИК И ДОБРЕ СИ ГО ЗНАЕ!!!ТЕЗИ КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТ СА ИЛИ ПРОСТОЛЮДИЕТО ОТ БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ ИЛИ НА ИНТЕРЕС!!!ПАРТИЯ ГРОБ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ЗА ДЪРЖАВАТА 10 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ДОРИ ОТ ДПС!!!

46

АНТИМУТРА

преди 10 години

ОПУСТОШАРСКИ ЛИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ ПЕЕВСКИ СИ ГОНИ ИНТЕРЕСИТЕ И НЕ МУ ПУКА ЗА ХОРАТА!!!ОПУСТОШАРСКИ ЛИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ ВАРНЕНСКИЯ КВАРТАЛ АСПАРУХОВО НЯМАЛ КАНАЛ ЩОТО ТОЙ СВЪРШВАЛ В КЪЩА И ПОСЛЕ ПО-УЛИЦАТА!!!!ОПУСТОШАРСКИ ЛИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ КОРИТАТА НА РЕКИТЕ НЕ СА ПОЧИСТЕНИ И СЕ ЗАЛЯ ДОБРИЛ ЩОТО ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА ГЕРБ НЕ ЗАЛОЖИЛ И 1 ЛЕВ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КОРИТАТА НА РЕКИТЕ!!!!ОПУСТОШАРСКИ ЛИ Е ВИНОВЕН ИЛИ ТАКИВА КАТО НАЙ-ГОЛЕМИЯ *** БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!!!!!!