9

Пенев.

преди 10 години

До 4 - анонимен . Защо така мислиш за колите FIAT , Една от водещите фирми в света за производство на коли. За разлика от тях ние и презрватив не сме кадърни да произведем.

8

Гъзурков

преди 10 години

Интересно, полицията не съветва ли вече с няколко шута в ***?

7

ЖЕНА

преди 10 години

ДАЙТЕ ГО НА МЕН ТОЗИ ЮНАК ЗАЩОТО И АЗ ИМАМ ФИАТ ПУНТО. ДА МУ НАПРАВЯ ЕДНА КЛИЗМА С БЕНЗИН И ДА МУ ЩРАКНА КЛЕЧКАТА. ЩЕ НАПРАВИМ ЕДНО МАЛКО СЪСТЕЗАНИЕ И ЩЕ ВИДИТЕ , ЧЕ ТОЙ ЩЕ СТИГНЕ ПРЪВ. ОБЕЩАВАМ ВИ ГО.АКО НЕ МУ ХАРЕСА ЩЕ ПОВТОРИМ.

6

Един Българин

преди 10 години

Не купувайте вещи втора употреба без документ за произход!!!!!

5

Стратега

преди 10 години

Тоз ще да е рядък талант. Понеже само Фиат Пунто е можел да отключва, затова се е насочил към тях. Инак акумулаторите са все едни и същи. (E, да - марка, ампери, обратен плюс тва-онова...)

4

Анонимен

преди 10 години

То в един Фиат само акомулатора има някаква стойност!

3

РОКИ

преди 10 години

Залеите му ташаците с киселина от откраднатите акуомулатори,на тоя изверг.Хората изнемогват,а той бизнес.*** МРЪСЕН

Този като Чарли Чаплин и хлапето. Обикалят си Чарли, стъклар, и хлапето. После хлапето бяга наоколо, хвърля камъни, чупи прозорци. Изневиделица се появява Чаплин и предлага услугите си. И така, тарикатска му работа. Ето и тук - крадецът си взима акумулаторите, продава ги и печели пари, с което плаща може би и на кварталния полицай за пазене. От своя страна магазините за акумулатори също печелят. И крадецът доволен, и полицая, магазинът. Само гражданинът прецакан :)

1

vesko02

преди 10 години

Този го е карал без почивен ден,даже и извънреден труд е натрупал.