9

Анонимен

преди 9 години

Нещо не й е читаво на тая статия. Ако са св.мощи, трябва да ги съпровождат духовници. Ако е миро от мощите на светеца, каквото е най-вероятно, иде реч за журналистическа неграмотност.Въпросната течност, каквато изтича и от мощите на други светци и благоухае, е изследвана от учени. Непозната жива органична материя е заключението.

8

Анонимен

преди 9 години

До Питам се:Не се чуди , Божидар Димитров затова е професор , той като си науми нещо винаги получава . Той измисли и най-новата история в помощ на възродителния процес и етническото прочистване .

7

диан

преди 9 години

Слава на Бога, свети Николай Мерликийски - Чудотворец да се моли за нас грешните! Амин! п.п. За атеистите , или по точно вярващите на всичко друго само не и в Бога ,Неговите светии,мъченици и праведници ,- ми е жал , че не знанието им ще им навлече Божия гняв.

6

Даниел

преди 9 години

Пак да ти откраднат. *** крадливата държава щом и мощи крадат.....

5

простотията ходи ..

преди 9 години

по хората !!! Да се надяваш, че кокал от 'нещо си' ще ти донесе добрина, а да не вярваш и да не се надяваш на Исус, който възкръсна .... не мога да разбера това !!

4

Николай

преди 9 години

Чудесна новина!Нека св. Николай закриля България!

3

Питам се:

преди 9 години

Тези светци по колко резервни комплекта скелети си имат?!

2

Азимов

преди 9 години

Майчице, какви примитивни щуротии!!!Религиите са нищо повече от форми на суеверия. Узаконени, организирани и институциализирани суеверия. Примитивни психологически залъгалки, експлоатиращи хорските слабости, страхове и склонност към предразсъдъци.Разумни и мислещи хора, бягайте далеч от всякакви суеверия, включая всякакви религии.

1

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Полицията няма за приоритети да пази културното и религиозно наследство !Работата и е да пази нас финансовите анархисти и нашите банки, монополи и търговски картели от посегателства!