7

Ирена-тиква зелена

преди 9 години

Алелеййййййййййй, мъка, мъъъъъъъъъъъъъъка. Две думи, две грешки. 50 процента неграмотност.Хубаво крала снимки, ама и малко мозък да беше откраднала... .

6

Venci

преди 9 години

ШТ=Щ.....:)

5

Запасен

преди 9 години

Е, то бива, бива неграмотност, ама чак пък такава... Като си имаш рубрика, поне се научи да пишеш правилно на родния си език. Другото е срамота!

4

дедо Ташунко

преди 9 години

Построяването на замъка глътнало огромни средства. Фин. министър отива при Лудвиг Втори фон Байерн и му съобщава, че хазната е празна, а народът изнемогва от непосилните данъци. Лудвиг му заявява, че няма да спи цяла нощ, но ще намери решение на проблема. На другия ден събира министрите и заповядва да бъде дадена амнистия на всички по-известни крадци и касоразбивачи от затвора. Същите да атакуват банките от Париж, Женева и Лондон и да набавят необходимите средства.Така строежът може да продължи

3

АХА

преди 9 години

до публикуващия снимкките...радваи се че не си бил /а един от тиа роби работили за него ...това е подигравка със живота на другите ХОРА РАБОТИЛИ ЗАДА СЕ ПРЕХРАНХВАТ.***.И КАКТО Е КАЗАНО..БАЙ *** ПАЗИ ГРАНИЦА ДОИЧО *** БАНИЦА.

2

Анонимен

преди 9 години

Като го прочетох това,честно не можах да разбера какво е "замака",тябваше да отворя да видя снимките...какво да коментирам..

1

Анонимен

преди 9 години

Замака? Вие сериозно ли?