6

badsnake

преди 9 години

До Ghostдо месец май няма да имат авиация, ако птичките продължават да падат със същото темпо, пък и бронетехниката силно намаля, а още не се води бой в градски условия, там танковете са като патки на отстрел

5

Ghost

преди 9 години

До 3Те и сега им падат манерките. Що стане сражение украинската армия търпи поражение.Не може да става въпрос за сравнение в боеспособността на двете страни.За съжаление имат авиация,тежка артилерия и достатъчно бронирана техника.Това води до нанасянето на сериозни щети в инфраструктурата и още по-лошо много цивилни жертви. нато,оссе,пасе,ес,ус,г-7 и т.н се прават на 6 без 10 но ще има справедливост скоро надявам се.Бог да пази България.

4

Анонимен

преди 9 години

Да не стане най-лошото - да събудят духа на бай Сталин с големите мустаци?

3

Анонимен

преди 9 години

Със сигурност в най-скоро време тия турчиновци, бандеровци и цялата фашистка украинска *** ще гризнат дръвцето. Но още по-интересно щеше да е, ако армията им се изправи и воюва с чеченците-голям кеф ще е , как само ще им падат манерките.

2

Анонимен

преди 9 години

Международният трибунал за военни престъпления много сълзи проля и много съдебни процеси организира преди няколко години. А сега??? Защо мълчи и одобрява украинските ултраси, организирани в т.нар. гвардия да тероризират руското население?

1

Поп Грую

преди 9 години

Май Прашченко не може да контролира *** си.И руснаците нищо не пращат, добре, че хохлите са некадърници, та да подаряват оръжие и техника на опълченците!