10

Arbiter elegantiarum

преди 10 години

Политиците веднага да вадят пари от собствените си заплати и да дадат на пострадалия си електорат, а не да ни призовават да спасяваме убийците ни!

9

111

преди 10 години

До Николинка--добър вечер гж ,елате да видите колко дърва се носят от БЯ в Гърция 1 то е чудо на чудесата , Бог да ни е на помощт ,като неслагаме ум в глава българска

8

До военен пенсионер

преди 10 години

Абе , имаше над 200 военни бе!!! Само от Морско училище имаше 80 човека, още същата вечер беше вдигната база Варна и всички на дежурство спасяваха хора цяла вечер! такива като вас с невярна информация правят интригите между българите!

7

Анонимен

преди 10 години

До НиколинкаНяма по точно и вярно изказване от твоето. Горите, дърветата пазят хората само когато хората ги пазят,Дано бъдат наказани по един или друг начин продажниците на България.

6

Анонимен

преди 10 години

До политологВ момента проклятието на България се казва ПАРТИИ ! Те се състоят от партийци. Един от един по крадливи и ро-лъжливи. Стаи и млади партии, всички се стремят към една цел, власт, разврат, паи и лъжи. Праведници вече не останаха а наказанието е близо.

5

Анонимен

преди 10 години

Бог да прости хората и дано не се повтаря че никой незнае какво утре го очаква . С каква сила ще бъдем наказани.Дано станем по-добри и разумни

4

политолог

преди 10 години

В момента проклятието на България се казва БСП и ДПС. Тези престъпни партии си сложиха още по престъпни кадри , които изсичат гори , строят незаконно, крадат и унищожават Държавата. Тези две партии трябва да изчезнат от политиката иначе загиваме.

3

Николинка

преди 10 години

Трябва веднага мараториом на сеченето на горите ни,Ами няма гори и водата няма какао да я спирс и ето резултата.Доган и Симион Кубуга са наи големите унищожители на горите ни,за това Европа да наложи мараториум на сеченето на горите.Във Турция само едно дарво да отсечеш 5 години затвор,а тука дървената мафия ваопще не спира да сече и изнася за Турция.Които е нормален човек ще се замисли алко,нали всички във Балгария живеими и като няма гора и въздух няма да има,едно дарво на 18 соседкавъздух пр

2

военен пенсионер

преди 10 години

в сърбия излезе армията да помага, а нашите дремат в поделенията и трошат държавни пари.

1

Анонимен

преди 10 години

Мир на прахта на тези хора (нечии майки, баби, деца) и успокоение на близките им!