15

Анонимен

преди 9 години

До 6 БГ То има такава партия която иска да да събори незаконните постройки и да им спре безобразното раздаване на помощи на *** това е НФСБ! това го има в програмата на партията на Валери Симеонов! Ама българите като са абдали и гласуват за партии като БСП и ГЕРБ така ще е и барека ще е същата стока

14

jjjjjjjjjjj

преди 9 години

Продължението в "Политика" на Днес Бг

13

JJJJJJJJJJ

преди 9 години

Българинът гостоприемник ли е за ***? В паразитологията гостоприемник се нарича организма, който е партньор в паразитна симбиоза, който служи за храна, среда за обитаване и поради това най-често загива. Такъв е случаят с кучето и кърлежите. Кучето е гостоприемник независимо, че не е канило кръвопийците и носители на зараза. Когато достатъчно кърлежи го нападнат, колкото и голямо или силно да е то, се разболява и умира. По аналогия, стотици *** в природата оце

12

Ванката

преди 9 години

Така е във всеки бг град - незаконни гета с хиляди кафяви. Като не иска да се справи държавата, природата си знае работата... Чакаме да завали и при нас.

11

аз

преди 9 години

Анима ромите питат като застрояват само и само да са в големия град-има по-вече за крадене

10

ceko

преди 9 години

Ето през тези никакви тръби трябва да мине водата, мисията невъзможна !И защо бутнаха митничарското село, /Министерството на веселбата/ на яз Ивайловград, а на *** ще им се помага да си построят пак незаконни жилища ?И последно: какво стана с Христо Бисеров, нещо случая се замита ?????

9

ПРИМЕР

преди 9 години

Представете си човек, които без да мисли си паркира колата близо до баира, който не е укрепен и там дори има надпис "паркирането забранено". След 2 часа се връща и баирът се срутил. Кво праим ся?

8

БКП

преди 9 години

До еволюционер--2 ;В много населени места имаше дерета ,които природата е създала защото са и трябвали.Вместо да ги почистят и разкрасят,като посадят от двете страни дръвчета ,простите комунистически кметове ги заринаха.Така е по--лесно и несе иска много акъл. Сега няма койда поеме водата при по--силни дъждове.Комунистическата простотия нанесе такива вредиче след 100 г нямат оправия.

7

до БГ

преди 9 години

Ти какъв си, че говориш за "българите" в трето лице. Айде, бъди любезен да беседваш във форумите на твоя си "милет" и да си обсъждате там вашите си проблеми. Прав ли съм.

6

БГ

преди 9 години

От вашите коментари разбрах,че *** са виновни :1.За поройният дъжд2. За това,че българите не правят децаЗ. За корупцията4. За политицитеЗа всичко останало са виновни евреите,масоните,американците Българите са виновни за...нищо.Прав ли съм?

5

BG

преди 9 години

Ще гласувам за този който обещае до 1 година ВСИЧКИ незаконни къщи да бъдат съборени. Убеден съм че поне 90% от тях ще бъдат на ***. Нека сега разни май..ни от рода на Цветелин Кънчев и други защитници на *** да излязат и да ги подпукаме дето години наред прибират паричките за интеграция, защитават ***, 2/3 от помощите отиват само за ***, а данъци, тик, вода и т.н. никой не плаща. Да им се спрат всякакъв вид помощи ако не работят или децата им не са на училище или градина.

4

анонимен

преди 9 години

И какво се оказа сега, за бедствието са виновни *** които незаконно са построили къщи на дерето, тогава къде са управляващите които са гледали и мълчали, ако бяха българи да са ги съборили и глобили но нали са *** за кебапче и бира гласуват за тях а те си мълчат и ето ти резултата, *** пострадаха по тяхна вина обявиха и национален траур - СРАМ И ПОЗОР ! а къде са другите пострадали - не питате ? ЗАКОН ЗА ВСИЧКИ, съборете всички *** къщи, направете канал и така ще се оправи !

3

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3 Смъртността сред мангузите е висока, рядко надживяват 45 години, а *** от 10 родени, до полова зрялост достигат 5-6... Те винаги са се плодели така, проблема е че не останаха млади българи

2

Анонимен

преди 9 години

Когато българският народ е спасил своите евреи по времето на Втората световна война, е спасил също и своите ***. Защото заедно с евреите и *** са заминавали за концлагерите. От малка етническа група ,множейки се по геометричната прогресия ,където 1 *** след 20 години е наследен от 8-10 ***. Та.... За 60 г от 1 *** са станали 1х8х8х8= 512 ***. Няма спасение !

1

еволюционер

преди 9 години

Тази и много други трагедии са "проектирани" още след 9.Х.44г., когато започва да действа ИЗКУСТВЕНИЯ ПОДБОР - на ръководни длъжности с предимство се назначават *** и ***, пък те "си знаеха работата" после. Та до ден днешен. Само че след 10 ноември критериите малко се промениха - сега за политици, бизнесмени и администратори с предимство се търсят интелигентни гадини, като Сергея, Доган, Местан, Орешарски, Миков..., актуални са и корумпетата и в краен случай вече *** като Боко и