12

Des

преди 9 години

Хвала на Васил Петков и всички като него. Но някак отвътре напира въпроса "Какво прави държавата за нас в такива ситуации?". Сами да се спасяваме, да си събираме със смс-и пари и на всичкото отгоре да ни ограбват *** докато почистваме домовете си. Иначе се изредиха какви ли не мутри по телевизиите питат кой ще плати горивото на хеликоптерите, когато търсеха трите изчезнали момчета. Аз ще ви кажа - НИЕ, защото на вас господа политици не ви пука за България, а само за собствения си джоб.

11

2013

преди 9 години

За такива хора трябва да се пише и да ги канят в телевизиите. Всеки българин има какво да научи от тях, а и да се почувства вдъхновен и горд. А не да ни занимават с евгениминчевци, псевдофутболисти, фолк "знаменитости" и не знам какви още недоразумения.

10

Я

преди 9 години

Велик човек ! Последния абзац за крадящите *** обаче отново налагада се помисли спешно за начини за силна редукция на тази *** в БГ !

9

кирил стоянов

преди 9 години

Както казваше Мамалев в едно весело предаване: ХВАЛА НА ТАКЪВИ ГРАЖДАНИ!!! Човек си и нека Бог да те благослови!У теб и в БЪЛГАРИТЕ като теб е надеждата, че България ще я бъде- въпреки измъдрените ни управници...Разби ме-бъди жив и здрав!Поздрави от Бургас, Кирил

8

Имани

преди 9 години

Фотоса ПРЕПОКРИВА эаглавието и това е доста неправилно и НЕЛЕПО!!!! Апропо, не мога да повярвам, че има все още хора, всеотдайни да РИСКУВАТ живота си!!! Живея в страна в която има доста често тропически бури и винаги сама преодолявам СТРЕСА!!! Мисля, че достойнството и уважението в случая са единствените думи!!!!

7

реостат

преди 9 години

Ами моето уважение към теб , обикновен но голям човек В Петков

6

L

преди 9 години

Перфектно! Научи повече младежи на това което знаеш! Вече няма от къде да го научат.

5

Анонимен

преди 9 години

"За мен благодарността не е важна, това просто се отчита там някъде." Големи думи! Шапки долу! Чела съм някъде, че в екстремни моменти се вижда какво всъщност представлява един човек и тогава за него казват "герой" или обратното - "подлец". Искрените ми поздравления за Васил Петков!

4

Анонимен

преди 9 години

Този човек заслужава орден "Стара планина", а не някакви чужди и наши политици!

3

Ани

преди 9 години

ЧОВЕК с голямо сърце и висок морал, достоен за подражание! Гордея се, че съм българка!

2

Бай Григор

преди 9 години

Чест и слава на героите ! Кой казва ,че у българина няма мъжество и жертвоготовност ? Тези епизоди ми връщат вярата ,че България ще я бъде ,въпреки всички наши политици!

1

Страхотен

преди 9 години

ЧОВЕК!!!ПОКЛОН