36

Анонимен

преди 9 години

Кеворк не зададе най-важния въпрос на Десито дето започна да разбира от всичко и най-много от здравеопазване. Ей така подсмихвайки се да беше я попитал-ама Деси по време на вашето управление едни парички от здравната каса ,които по закон може да се използуват само за здраве около МИЛИАРД и ПОЛОВИНА бяха прехвърлени и изразходвани незнайно къде и незнайно как.Защо сега пиле шарено плачеш като вдовица за ... ,че в касата имало дефицит.Да я попита ,ама не я попита защото все пак работи в тв Бойко

35

Анонимен

преди 9 години

Абе тази жена ,няма медицинско образование,какво разбира от медицина ?????

34

vivian

преди 9 години

Не съм против ваксините, но тези многовалентни ваксини вече ми идват в повече.А имунизационния календар е страшно натоварен, защо е необходимо децата да са наблъскани с толкова много ваксини??? Нека останат срещу 3-4 основни заболявания, но другите като тази срещу ротавирус например е напълно излишно да се поставя.

33

Върхът на наглостта

преди 9 години

е това призоваване към имунизации на бебета! Тези наистина искат да убиват нацията с всевъзможни доказани отрови, стига да печелят от това!Бизнесът с имунизации е огромен, обществени поръчки, далавери....всеки сам да си прави изводите и да се ограмотява! Но аз лично, ако бях майка, никога не бих сложила на детето си имунизация, нито на себе си!

32

Запасен

преди 9 години

Някой знае ли откъде точно ще я вземат тази шествалентна ваксина? Българска ли ще е, или от САщ? Защото ако е от там... по-добре без нея.

31

ПЕШО

преди 9 години

И КАКВО ОТ ТОВА.ТИ,КОЯТО НЕ РАЗБИРАШ НИЩО ОТ МЕДИЦИНА,НЕ МОЖЕШ ДА КАЖЕШ КВО Е ЕКГ,ЩЕ ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ.НЯМА НИЩО ЛОШО БЮДЖЕТЪТ ДА ФИНАНСИРА ВАКСИНИТЕ.ТАМ,КЪДЕТО СЕ НАМЕСВА БЮДЖЕТНОТО ФИНАНСИРАНЕ,НЕЩАТА ВЪРВЯТ.МАЛОУМНИЦА.ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ЯВЯВАЙ,ЩОТО БЕШЕ ПОДИГРАВКА С БЪЛГАРСКОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.

30

до 15, 17 и другите

преди 9 години

Що, бе? вашата любимка, танчето, повече ли разбира? Оправи ли здравеопазването или и там ще го фалират???марш при кутев да ви плати, че нещо се изчерпахте откъм постове, комунистически гадове

29

Анонимен

преди 9 години

не знам какво ще разясняват, но положението е сериозно. Ушеличава се броят на *** гета, а с тях и заразите, защото живеят сред ***, не се къптя с години, зарази, бълхи и тази *** се движи свободно по улиците и навсякъде....

28

ЛЕКАР

преди 9 години

Абе, на вас какъв ви е проблема с тази жена?! Тя е права. Наистина има проблем с ваксинирането. На фона на бежанците, това е много, много опасно. Какво като тя го е казала, проблема си е налице.

27

Бай Хой

преди 9 години

Десито не става за министър ,но за секс е супер.Много е перверзна.

26

28

преди 9 години

Пентаксим,а ,която по някаква причина вече е в дефицит струваше преди няколко години по 56 лв + 1-2 лв в зависимост от аптеката.Правят се 3 през 30 дни и 4-та след една година.по заможните семейства си я купуваха.На всички останали деца се правеха българските ДТК и капки с/у детски параличот 4 години министерството въведе Пентаксим като безплатна и задължителна.В момента я няма. Може да я заменят с още по- качествена с/у 6 заболявания ,но прехода от едната къв другата схема към момент

25

Депутатке,бъдиЧестна

преди 9 години

и кажи:1/ Колко струват тези ваксини, а също и колко ще струва на НЗОК самата акция по ваксинирането.2/ После съобщи колко *** ще имунизираш, чиито родители не внасят и никога не са внасяли здравни осигуровки и не плащат данъци.3/ След това ни информирай колко българчета ще бъдат имунизирани - тези, с парите на чиито родители ще се осъществи цялата кампания.Нямам нищо против да бъдат имунизирани абсолютно всички деца, но нека знаем съотношението българчета/паразитчета (авантаджийчета)

24

но.....

преди 9 години

И дори скъпарските очила не помогнаха - не успяха да скрият празния поглед на това недоразумение ! щото тя се скъса да подобрява здравната система и политиката на здлавната каса. Защо се въдят такива в нашата страна?

23

права е

преди 9 години

Наистина има дефицит на една от най- качествените ваксини...И ситуацията е много сложна сегаЗапочналите да се ваксинират по стария имунизационен календар как ще преминат към новия??А новия имунизационен календар кога ще се обнародва и олко ще чакат подлежаците?

22

Аз

преди 9 години

Това лице е някакво недоразумение в политиката!

21

Анонимен

преди 9 години

Не виновна Десито - като всяка *** тя не може да прецени нито своята некомпетентност,нито отвръщението което спонтанно поражда. Но не така стои въпроса с Кево! За мен лично е необяснимо как човек с неговата култура,опит и знание дава трибуна на всички *** от Герб.Каквата и да е зависимостта му,мисля,че малко гражданска доблест и чистоплътност в професията ще му помогнат !Иначе става просто част от стадото агресивни,прости,нагли,неграмотни павиани от милиционерската партия Герб.

20

д-р Психо

преди 9 години

Тая има проблем с главата

19

Анонимен

преди 9 години

Борисов , махай я тая бързо,ама бързо ! избори идат - тея кокошки глупави в кокошарника, кой би гласувал за нея и лиляно моме, ти съветници нямаш ли?

18

БАШ ХАИДУТИН

преди 9 години

КРАДЦИТЕ ВСЯВАТ СМУТ А ТЕ ОКРАДОХА КАСАТА С ВЕЛИКИЯ ДЯНКОВ. *** МРЪСНИ.

17

геро

преди 9 години

деси като малко маи е имунизирано с бацила на простотията