8

Анонимен

преди 10 години

До психолог В момента проклятието на България се казват Бойко Медотиев Борисов по известен като мутренския мафиот мухобойко праните *** и техните герберски безмозъщни тролчета платени от пинокио цветан цветанов и грозил баба цецка цачева.Герберитеи и техните застъпницши са най голямото проклятие за нашата родина България

7

Анонимен

преди 10 години

VSICHKI SHAHTI DA SE OTVORIAT I POCHISTIAD DOBRE! Vseki da hvashta lopapapa i da raboti

6

Ало, управляващите!

преди 10 години

Мобилизирахте ли *** или още се правите на майка Тереза спрямо тях? Ако ще сте толкова щадящи и милостиви, плащайте за разчистването с ваши лични пари, а не с нашите от хазната!Този кратък отчет по-горе в статията само дава представа за част от разходите, направени за сметка на данъкоплатеца с цел оправяне на поразиите, причинени от *** наглост и управленческата футьовщина!

5

1

преди 10 години

"Гражданска защита" няма от около 3г..Има вече Г.Д."ПОЖАРНА БЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСEЛEНИEТО" към МВР.

4

Анонимен

преди 10 години

Започва очакваният фалит на България. Комунистите са си раздали над 4 млр. лв заеми както през 90 - те.Факт е че Станишев си купува замък в Швейцария за 50 млн. евро.

3

Анонимен

преди 10 години

ВЧЕРА И ОНЗИ ДЕН СЪЩО НЕ ПУСНАХА ДА СЕ КОМЕНТИРА НОВИНАТА ЗА ЛЕВОН ХАМПАРЦУМЯН

2

психолог

преди 10 години

В момента проклятието на България се казва БСП и ДПС. Тези престъпни партии си сложиха още по престъпни кадри , които изсичат гори , строят незаконно, крадат и унищожават Държавата. Тези две партии трябва да изчезнат от политиката иначе загиваме.

1

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

Ние световните финансови и гей анархисти решаваме къде и кога да се случи това