119

Bulgatani

преди 9 години

САЩ се опитва да привлече Русия и ЕС в световната война. Но ние трябва да разберем, че ако Русия не може да спечели тази война, тя може лесно да се направи обща сметка "нула" за всички играчи в тази луда игра.

118

Анонимен

преди 9 години

Само погледнете снимката,велик президент на нова силна братска Русия!+++++++++++Всичко добре, само дето не ни считат за братя, а за предатели.

117

ВОВ

преди 9 години

Преди 73 години на тази дата фашистка Германия напада СССР и започва най кървавата войн на в историята на човечеството,дълбок поклон пред жертвите и вечна слава на победители те.

116

да

преди 9 години

Само погледнете снимката,велик президент на нова силна братска Русия!

115

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 226Тъпчо то няма разлика ама сега ще ме убеждаващ ,че слънцето изгрява вечер а не сутрин .Просто твоето е *** мисли на един *** човек.

114

7

преди 9 години

До ВасилевЖеланието ти се сбъдна,ти си зомби,болен от омраза и вреден за обществото,честито.

113

жеко

преди 9 години

от страни изглежда че Путин кляка с това действие,но всъщност спасява живота на милиони и това трябва да го направи легенда, в момента всички трябва да сме му благодарни за неговото великодушие по случая с украина където целта е да се вкарат русия във война, защото западата е бясно псе готово да се хвърли в световна война защото само това му трябва на запада за да оцелее америка, а нали се досещате че няма да воюват сащ, а ще бъдат ползвани войниците от страните от нато

112

Анонимен

преди 9 години

хахаха, по добре западен роб отколкото руски крепостянин

111

Анонимен

преди 9 години

Zapada ne iska dialog - Iska bratoubiistweni voini.Eto suniti i schiiti se biat pomejdu si - kakwo po hubavo ot tova?Ukrainzi i rusnazi se biat pomejdu si- kakwo po hubavo ot tova?

110

Циганин

преди 9 години

Обама е написал този "мирен план" , а Прошенко само го прочита и естествено ,че Обама и баба Меркел с Оландчо ще го подкрепят -те нямат избор -не могат да "откажат " на американците !?План е в ултимативна форма към Донецк и Луганск -да се предадт .... и след няколко дни отново ще започне войната , но с всички средства от страна на Прошенко и ко към тях , щото няма да има капитулация от страна на Луганск с Донецк .Яценюк се похвали ,че той е спрял Южен поток и това ще е добре за Украйна !!!

109

Ghost

преди 9 години

Путоч приема примирието...опълченците не.Тъй че като боевете продължат оня педофил Фок Расмунсен ще обвини именно Путин,то нали точно това е целта на това "примирие". Поредният опит да очернят Русия и да настроят повече хора срещу нея.Световните медии упорито разправят че Путин е нахлул в Украйна и сега НАТО трябва да я освобождава. И хората вярват... Не и истинските хора!Путин е политик No1 в момента!

108

Горов

преди 9 години

Путин в момента е най-умният и читав политик.Най добрите в момента политици от световен мащаб са в Кремъл.И е правилно решението им да НЕ вкарват войска в Украйна.Това е целта на американците--да има разруха и смърт...Играчи от голяма класа са руснаците-винаги са крачка напред.Затова и цял свят почна да им симпатизира.В Италия и Германия,Путин е с по-голям рейтинг,от техните собствени политици.И последно--НЕ съм русофил или комунист...НО истината трябва да се вижда И ДА СЕ ГОВОРИ ЗА НЕЯ...

107

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !аз не виждам някой освен теб да го харесва.

106

Анонимен

преди 9 години

не виждам хвалебствия, троловете спят яко сутрин :)

105

Анонимен

преди 9 години

идола на елементарния булгаристанец

104

до УМНИЦИТЕ отдолу

преди 9 години

Путин винаги е призовавал за диалог.Позицията на Москва във всички меж.срещи е била ЗА ДИАЛОГ.Лавров,Чуркин и др.дипломати винаги са предлагали спиране на воените действия.И в момента позицията на Москва е правилна.Това че УК няма да спре да бомбандира-никой НЕ се съмнява.УК и Русия не са във война-и правилно.Тази война е нужна само на САЩ--а Путин постъпва правилно не вкарва войска в УК.Така че Москва не е "клекнала"-просто са по-разумните и дипломатични политици.Исчакват своят момент.

103

Анонимен

преди 9 години

Добре де, твърдите, че украинците всъщност са руснаци? Кой е по-руснак - Путин или Порошенко?

102

Анонимен

преди 9 години

До ПетканПравдата винаги е побеждавала и затова и опълченците ще победят. А до някоя година ще ги видим западните парньори как ще делят баницата, че тя малка взе да става и нема от де да се краде.------ей сега каза истината, само че првдата не е на страната на сепаратистите, точно обратното.познавам хора от украйна, тея диваци искат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се говори и пише на руски, без да им дават да говорят на украински.въпреки че са славянски езици, думите са различни

101

на снимката

преди 9 години

един терорист и масов убиец, спонсориращ бкп в пъкленото им дело - българоубийство

100

Петкан

преди 9 години

Правдата винаги е побеждавала и затова и опълченците ще победят. А до някоя година ще ги видим западните парньори как ще делят баницата, че тя малка взе да става и нема от де да се краде.