9

междунар. журналист

преди 9 години

Хайде сега простите и злобни червени *** да обяснят от къде Станишев има пари да си купи дворец в Олтен Швейцария. Нали много го защитавате. Вие ще си останете голтаци , а той ще си живее като цар. ***, по-***, най-***, комунист-социалист. И супер ***- червен *** си е първа радост за мен. Ега ти и извънземните безмозъчни ***.

8

Анонимен

преди 9 години

Идват епидемии и зарази.

7

езичник

преди 9 години

до 6 сигурно ще измислят някоя нова такса и ще си избият разходите дори и за бъдещи катастрофи.

6

реостат

преди 9 години

и като са наводнени какво , трябва да ги платиме ли ?

5

Анонимен

преди 9 години

Кви комунисти бе брат в кой филм живееш. Излез мслко от филма народа пострада ..има жертви... а той пак за политика говори? Кажи като си отракан защо кметовете на Добрич и варна ( и двамата от герб) не са подържали изправна каналицията? А защо неса почистили деретата???? Общините май доста работа неса свършили ааа забравих да попитам Портних що не е премахнал незаконните постройки. Гербаджийска работа. Да не говорим че не е адекватен.фарс

4

Лозан

преди 9 години

Вместо да бачкат и помагат на народа нашите политици сега почват да правят поредните избори. Като, че ли ще променят нещо тези избори. Но на тиквата му е важно да се докопа пак до баницата. Абе луда работа.

3

Българин

преди 9 години

До HAARPЕ това сте комунистите. Крадете и избивате хората и измисляте конспирации, че някой друг далеч и тайно трепел народа. Не ви ли е срам бе българоубиийци долни!

2

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

Има българи доброволци а няма кой да ги организира!

1

HAARP

преди 9 години

ЗА ЗЪРНОТО НИЩО НЕ КАЗВАТЕ,САЩ ГО УНИЩОЖИ А? СЕГА ЩЕ ВНАСЯМЕ ОТ САЩ НА ВИСОКИ ЦЕНИ,УНИЩОЖИХА ОВОШКИТЕ,НЯМА ПЛОД,ТОКА СКАЧА ,БАНКИТЕ ФАЛИРАТ,ДАНО ИМАМЕ КЪСМЕТ ДА НЕ ИЗБУХНЕ НЯКОЯ ЕПИДЕМИЯ.