137

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Генералната линия е една- Путин ВЕЧЕ е водач и икона на всички мислещи хора, които осъзнават сатанистката същност на глобалния неолиберализъм! Това е! Скоро негови фенове ще има по целия свят- пт Ванкувър до Владивосток и от Берген до Кейптаун! БОГ ДА Е С НЕГО!

136

Анонимен

преди 9 години

Това са истински патриоти и герои !!!! Браво ! СЛАВА РОССИИ !!!!!!!

135

ДО 180

преди 9 години

Сепаратизъм от латински (separatio) означава разделям.Тези които искат да се отделят използват думите свобода и самоуправление а противниците им използват термина"сепаратизъм" и влагат отрицателен смисъл. Ботев и Левски !!!!!!!!

134

Анонимен

преди 9 години

Значи БОТЕВ и ЛЕВСКИ са СЕПАРАТИСТИ !!!Също така КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА гнил по затворите след освобождението наБЪЛГАРИЯ са ОСВОБОДИТЕЛИ или народни БУДИТЕЛИ бе ЗАСПАЛИ ЖАБИ...

133

Петкан

преди 9 години

До 178Бъркаш нещо мой човек, били опълченци- да ама не, герои са ;) Не съм ли прав?

132

Анонимен

преди 9 години

Не са сепаратисти. Опълченци са!

131

Анонимен

преди 9 години

вие сте безвъзвратно загубени :)честно не съм очаквал българина да е толкова ***, която и статистика да се погледне последното място е запазено за България. благодаря на господ че ме изкара от тая клоака.успех на всички неандерталци !

130

Бойко не Борисов

преди 9 години

Защо суверенна Русия ще дава обяснение на хунтаджиите къде ще си разполага войските?Това не е българското правителство привикано от американския посланик.Планът на свинята Порошенко е отхвърлен защото е насочен към анонимни хора,а ДНР и ЛНР си имат конкретни правителства.Да преговаря с тях.

129

До 174

преди 9 години

Пояснениекаква е ползата на бг-то от тоя южен поток ?----Каквато е ползата на сенаторски син да приватизира(открадне) част от газопреносната мрежа на Украйна (която краде газ от трафика)

128

Анонимен

преди 9 години

До До169...каква е ползата на бг-то от тоя южен поток ?-----Каквато е на уса от тръбите в украдна.---------не ти хващам мисълта, или си много умен или си много ***, по вероятно второто...

127

До169

преди 9 години

...каква е ползата на бг-то от тоя южен поток ?-----Каквато е на уса от тръбите в украдна.

126

Лора

преди 9 години

Здравей Анонимко - 162Отваряш ето тук - на руски - politikus.ru/page/5/тук - на български - news.ibox.bg/news/id_376328324 - Путин вдигна на крак армията към Централния военен окръгтук - на гръцки - makeleio.gr/?p=114017 и после си пиши "тъпотий"ките!Без уважение - Лора

125

Хихи гадно ли ви е

преди 9 години

БЕРЛИН, 21 июня. /Корр. ИТАР-ТАСС Вячеслав Филиппов/. Экс-сотруднику АНБ и ЦРУ Эдварду Сноудену присудили в Германии премию имени немецкого прокурора и судьи Фрица Бауэра, сыгравшего важную роль в проведении так называемых "Освенцимских процессов" по делу бывших эсэсовцев.

124

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевНяма Южен потоп, няма и милиарди рушвети и лапачка за нашите фирми подизпълнители,енергийни шамани и русофилски партии,фондации,социологически агенции,медии,престъпни групировки!!!Мъка,мъка,мъка!!!----мъка не ами мъка, цялата криминална структура в *** се захранва от парите за газа, включително и политическите партии. затова гласуват за пАтоци които са изключително скъпи абсолютно неизгодни . каква е ползата на бг-то от тоя южен поток ?

123

Дніпро - 1

преди 9 години

Целта на сепаратистите не е примирие, а война и дълга дестабилизация на държавата Украйна.Затова им плащат - половината са криминали, а другата половина - наемници.Нямат интерес от примирие, защото половината ще влязат обратно в панделата, а другата половина ще си загубят работата.Елементарно,Уотсън!

122

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли защо украинците ,толкова мразят руснаците ?Ами кой роб обича господаря си бе хора !5 милиона украинци са гастербайтери в Русия ,а там се занимават с това с което руснаците се гнусят да правят!До Украинец ,в Европа пак с това ще се занимавате ,и европейците ли ще намразите после!Хохол това звучи шантаво ,да живеят хохлушките!!!

121

Анонимен

преди 9 години

тея кауни на снимката са чисти печалбари, обаче как ще жувеят на запад като ги банват ?

120

Анонимен

преди 9 години

Лоре ,,да не ти се обади Обама ,честито ,значи ти ще продължиш шоуто на Псаки !Горд съм с тебе!

119

до украинец

преди 9 години

Ти за *** ли вземаш нормалните блогъри?Къде беше,когато американци и западноевропейци,от най-висш ранг,на тумби се изсипваха на Майдана и докараха нещата до антиправителствен преврат и незаконно завземане на властта с "неоценимата и решаваща помощ" на фашистките бендеровски формирования?Аман от формени ***.

118

Анонимен

преди 9 години

Ех Лоре ,Лоре ,защо ли този Путин ,първо не те попита тебе ,кога и ак да прави учения в собствената си страна ,не го е срам!Лоре колко ти плащат да пишеш тези тъпотий ?Знаеш ли има една недобре умствено развита в Белия дом ,която след всяка пресконференция ,влиза в троиката на най-добрите комици ,ако нещо я изгонят ,можеш да я заместиш !Успех !А нали знаеш газта по тръбите върви от запад на изток и ,руснаците крадат газ и не го плащат!!!