101

Франко Фере

преди 9 години

Аз съм ващто бедствие Аз ще ви направя EU ще ви докарам Герджиков2 Кауфлант 3 ще сека гори Ще ви оправя Европеици-Бг

100

Анонимен

преди 9 години

Името Сакскобурготски не е българско

99

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

След 800 месеца,и Он се обади!!!

98

DAIZGORIMSIMEON

преди 9 години

Неспазването на законите се е превърнало в норма, смята тойА тоя бухал какъв закон спазва като oкраде всичко!

97

uu

преди 9 години

Баща му и тоя са измамници на Симеон му се смеят в цяла Европа и Борис фашиста

96

Анонимен

преди 9 години

Крадлив дедоо с теб смеее айде да сечеме гора че нямам една стотинка вече

95

Анонимен

преди 9 години

Тоя дърт рептил откъде пак изпълзя ?

94

marshmurshocarska

преди 9 години

***

93

SIMEONKRADEC

преди 9 години

Тоя от девета глуха ..

92

Гост

преди 9 години

Точно тоя е пръв в редицата за лична отговорност.

91

БГ

преди 9 години

СИМЕОН ПАК ЛИ СЕ ПОЯВИ ДА ПЛЕЩИ НЕСВЪРЗАНИ АЛОГИЧНИ ГЛУПОСТИ??? ВИНАГИ КОГАТО ПОЛОЖЕНИЕТО НА РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО-ПУТЛЕРОВИТЕ АГЕНТИ И ПЕТОКОЛОННИЦИ Е КРИТИЧНО ГО АКТИВИРАТ . НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!! МАРШ ЗАЕДНО С орешко ,*** И КРАДЦИТЕ ОКОЛО ТЯХ. ПЛЮС ПОТУРНАШКО-ФАШИСТКАТА *** !!!НАРОДЕН СЪД И ПЪРВИТЕ 20 ГОДИНИ ПРИ СТРОГ РЕЖИМ !!! А ВИЕ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩИЯТ МЕСИЯ. ДОКАТО ОТ ОТЕЧЕСТВОТО НИ НЕ ОСТАНЕ НИЩО !!!! ЛОВЕТЕ РИБА И БЕРЕТЕ ГЪБИ...........

90

Анонимен

преди 9 години

обявявам го за крал

89

Анонимен

преди 9 години

А за бедствието "цар",което ни се стовари и щетите,които нанесе,барабар съсъ слугите си,кой да потърси лична отговорност?!

88

Анонимен

преди 9 години

Този гургур е първият, който трябва да бъде в затвора, през неговото управление започна пръскането с биологичното оръжие кемтрейлс над България и така до наши дни. Кемтрейлса е причината за промяната на климата - суши, наводнения, избивания на пчели и т.н. Хората трябва да се осъзнаят, че това е ГЕНОЦИД над тях и бъдещето им ще става още по-черно и мрачно, защото това е планирано от НСР. Никъде поТВ нито журналисти, нито политици ще ви кажат това, защото това е ГЕНОЦИД и е тежко престъпление.

87

мтм

преди 9 години

негово вличество курпревъзходителство беше казал че не идва в властта за материални облаги ,ама излъга неговото високомошеничество.изхарчи ли сухото негово височество?

86

Анонимен

преди 9 години

Цялата крадлива *** се изреди да реве ,заради гнусните ***!!!!*** си е *** ,знае само да мародерства и да се развъжда!За негово добро ,трябва силов контрол!

85

Анонимен

преди 9 години

А?Мадритският мошеник се появи пак .В сублимният момент

84

Анонимен

преди 9 години

Изобщо не ме интересува твоето мнение, а ме интересува на тебе кога ще ти бъде потърсена отговорност за това, че излъга Българския народ и завлече имоти за милиарди, които не ти принадлежат?????????????????

83

kapanec.senovo

преди 9 години

На пазара, който не ще *** да купува от българките. Ако не му харесва вообще да отива той да продава и да покаже как. А ако е лошо без касови апарати, толкова правителства оттогава насам - да са ги въвели. Какво чакат?Царя поработи малко като минитър-председател и показателите на правителството му не са по-лоши от тези на другите преди и след него. Цар не е бил, неговата царска роля на балансьор изпълнява ДПС, което го регистрира БСП за партия.

82

Личната отговорност?

преди 9 години

Ами вашата лична отговорност, бе Ваше величество!Напр., за да направите мили очи, отменихте задължението да има касови апарати по сергиите на пазара,облекчихте данъчните измами! Там властват *** кланове-прекупвачи! Техни хора продават *** и обиждат пазаруващите старци, отишли с надеждица да купят по-евтина храна. *** продавачки обясняват: "Казано ми е да продадем сичкуту, затова разпределям гнилуту, турам на всекигу по малку!" Това правило беше закон в "Плод зеленчук" през соца.