46

Не го слушат неговит

преди 9 години

Порошенко първо да озапти Коломойски и бандите му, Десния сектор, пък тогава да говори за примирие. Те въобще му плюха в сурата и продължават да обстрелват мирното население в Донбаска и Луганска област, въпреки че Опълченците обявиха примирие до 27 юни..

45

Анонимен

преди 9 години

Porochenko e edin elementaren targovez

44

х

преди 9 години

У ПЕДЕРШЕНКО ИМА ДВА ПЛАНА А И В! ТРЕТИЯ ПЛАН СТОИ В ЗАДНИКАМУ И ЗА СЕГА НЕ ИСКА ДАГО ИСКАРА ОТ ТАМ! ВЗЕ ДАМУ СТАВА ХУВАВО, САМО ДАНЕГО ПОЧНАТ НА МРЪСЕН СЕХС ОТ ГАЗА КЪМ УСТАТА!

43

Loshko

преди 9 години

Виждам само един смисъл от това временно примирие, че след 27 юни ще се лее много кръв

42

49 е за

преди 9 години

33, 39, 40. четох, че утре, 22.06. ще избухне въоръжено въстание срещу хунтата в Киев. Инфо от нар. губернатор Губарев.

41

Анонимен

преди 9 години

Тоз преврат бе най-смешния в началото си,комедия продължаваща африканската пролет и сирийския случай като възелчета на една връв последователни като на броеница,но след показните жестокости и маниера на действие стана истински и доказа,че овците са вкарани в кошарите и започва стрижката и тия овци дет избягат като диви кози имат шанс по канарите отколкото в някоя от кошарите дет вече са се наместили пастирите заедно с вълците,образно казано започна преследване на терористите от другите им братя.

40

До 50

преди 9 години

Ей промит мозък! Не е лошо да идеш на лекар, може и нищо да ти няма. Глупостите, които пишеш са гламави.

39

Анонимен

преди 9 години

Порошенко обяви едностранно прекратяване на огъня-----------------В същото време, след като прекратяването уж било в сила, бомбардира Славянск с оръжия за масово поразяване (Град, Ураган).Това е резултата от съветите на американските му съветници - чисто лицемерие, типично за американците.

38

111

преди 9 години

Затова и ние да се оттърваме от *** навреме.

37

111

преди 9 години

До 50Ти български не знаеш ли?

36

Анонимен

преди 9 години

Slava Ukraina!Gordi hora , izpravili se protiv "imperiqta na zloto".

35

Анонимен

преди 9 години

36, 43, 44. Аз пък четох, че утре, 22.06. ще избухне въоръжено въстание срещу хунтата в Киев.

34

Анонимен

преди 9 години

Да воюваш срещу 40% от населението си е безумие.

33

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Банковите анархисти ще придобият Нефтогаз, нивите с пшеница,въглищата , стоманодобива , находища за шистов газ и всичко каквото са си харесали в Украйна . Наивно е да си мислите ,че има сила която може да ги спре !Виждате ,че и Путин е колеблив пред финансовите върколаци и техните зомбита в Киев!

32

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Така наречените "сепаратисти" просто да минават границата... - и да не пречат на свободна Украйна по нейното европейско развитие... - а *** да свикне с мисълта, че има още един сериозен неприятел на западната си граница... - обръчът около Кремъл се затяга...

31

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Стана ясно, че няма никакви сепаратисти, а платени руски войници... - *** са толкова прозрачни и разгадаеми...

30

Анонимен

преди 9 години

Айде стига лъжи!Украинската армия убива мирно население!И всички скапани ръководители на Украйна са протестанти и католици.Като кикимората дето се прави на украинка всъщност е еврейка. Фамилията Тимошенко й е по мъж, иначе дядо й по бащина линия се казва Аврам.

29

Анонимен

преди 9 години

Най добрият вариант е Кремъл да изтреби западните *** и украинските прасета ...

28

майорски

преди 9 години

този ...ще бъде свален ...и то от собствения си народ до 56 месеца ,,,с подобни методи ...няма избор ..и без това США му диктива какво да прави....пйонка в ръцете не Хериканците

27

Анонимен

преди 9 години

Михо,не знам каква логика си учил, но не я бива нещо :)Освен това и не се изразяваш ясно и структурирано. Единствено схващам, че русия не бива, а американците са куул. Само дето това го подкрепяш единствено със собствените си усещания, което е доста субективно. малко по детски ти се получава. като на тиин, дето не е чел много за света, обаче има претенции да познава живота, политиката и историята по - добре от тези, дето ги правят тези работи. С вде думи - детска работа ;)