74

Доган

преди 9 години

Само не ми е ясно докога ще правят народа на будали, време е да разберат че болшинството от народа мисли и още съвсем малко ще им гледа сеира на свинете политици. Какви лай.а ще ни пръскат сега, какъв неизвестен извършител дрънкат прокуратурата и полицията пак. Ами тръгнете нагоре по баира бе *** и ще стигнете до мястото от където е тръгнала вълната и ще разберете от военното поделение ли идва всичко или от другаде. *** жалки, ще ви дерем живи скоро, долни евреи.

73

N

преди 9 години

Направо ми е жал за всички вас, гговорейки празни приказки за партиите. Партиите се менят, държавата си седи на същия хал. Вместо да се намирате на приказка, вземете помогнете, всеки с каквото може, на хората в Добрич, Варна и Търново и изобщо навсякъде където стават такива бедствия. Ние народ ли сме или стадо малодушни овце ?

72

Анонимен

преди 9 години

*** се срива...

71

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБоже пази ни нека дойдат безоблачни и слънчеви дни,а ако ни пращат ХААРП на нашата беззащитна земя нека Русия ни помогне-----русия е бензиностанция маскирана като държава, никой няма да ти помогне...

70

дебел депутат

преди 9 години

сега е момента цената на тока да скочи с 200%,хората ще останат изключително доволни.

69

Анонимен

преди 9 години

Дано всички наши политици ги удари съвестта и мъдростта и повече да не ограбват измъчения български народ и народа на таз земя българска да има съвест и мъдрост, нека се сплотим и да си помагаме .Заедно можем да си помогнем Боже пази ни нека дойдат безоблачни и слънчеви дни,а ако ни пращат ХААРП на нашата беззащитна земя нека Русия ни помогне

68

Анонимен

преди 9 години

nikoi 26 godini qdiha kradaha i piha ,naroda plashta dokoga edni i sashti paraziti vav vlasta ,e kak na shipka patia oselia ot jivkovo vreme a vashite patishta i infrastryktori se srytiha ot edin dajd tva govori za korypcia ot stroitelnia nadzor i firmi kradene qko ,kakto 60 miliona se vlagat v letishte bezmer za 500 metra asfalt kradat se 50 miliona kak vi se stryva a ......

67

Сашо

преди 9 години

Не разбирам защо има толкова учудени и ужасени от случката .В други държави канализацията представлява тръба в която се движат изправени спокойно хора . По този начин се прави лесно годишната профилактика на канализацията . В България всичко е една бъркотия и низ от тъпизми . Взимат си данъците и всичко се повтаря . Трябва на ново да им изградят канализация, защото "бедствието " валял дъжд, ще се повтаря често .Жалко за невинните жертви .

66

Анонимен

преди 9 години

На практика тези малки улички са направени като делтата на една река и не е проблем да избутат тарантайките на живеещите там !В Сърбия цели къщи бяха отнесени и другизакопани но нашите си мислят то тука няма да да дойде...Климатът е ТРОПИЧЕСКИ а това означава МНОГО ВАЛЕЖИ отдавна не е умерен и няма характерните четери сезона -ДОБРЕ ДОШЛИ В ТРОПИЦИТЕ БЪЛГАРИЯ !!!

65

Анонимен

преди 9 години

А и да добавя освен кметовете (в дадения случай са по-малко виновни) , цялата общинска власт до чистачките вън без право да заемат длъжност в обществения сектор за срок от 10г. Има *** с пожизнен мандат откровени *** и маргиноли.

64

Анонимен

преди 9 години

До sopolSopol si I spool shte siostanesh!!!

63

Анонимен

преди 9 години

тея ужаси трябва по често да се случват, тогава *** ще разбере колко е безсилен

62

susp

преди 9 години

Според мен тази вода не е от силен дъжд. След шока гледах отново едното видео и ясно се вижда, че вали силен дъжд, но не и нещо особено. Изпуснали са нещо водосборно над квартала. При силен дъжд водата се покачва равномерно и постепенно се увеличават потоците вода, а това чудо вода идва за секунди със зверска сила и огромно количество. Дали ще кажат истината....Лека им пръст на загиналите! Жалко за пострадалите семейства.

61

варна

преди 9 години

Затвор за престъпния кмет на Варна.Мафията ***,герб +купуване на *** гласове вече много години ди върти далаверите във Варна.Кметчето било неадекватно,ми вожда му да не би да е нормален.Бог да прости загиналите хорица.Ако прокуратурата и съда не намерят виновен,варненци могат и трябва да ги намерят много лесно.

60

men

преди 9 години

не долу а горе, по стълбовете и дърветата. да видим следващите как ще слугуват на руските олигарси, *** комисари и банкери и амерканските баламурници и бананоядци. до тях ще са неправителствените организации и бежанците.

59

Анонимен

преди 9 години

ДОЛУ ГЕРБ И БСП

58

men do 73

преди 9 години

ами не знам дали щяха друга песен да пеят но кметчето и неговите братковци и батковци можеше да не са окупирали всичките длъжности от които зависеше да спре незаконната сеч и незаконните *** строежи. но уви...

57

Анонимен

преди 9 години

правителството е виновно за проливния дъжд,ако беше боко на власт и облаците щяха друга песен да пеят

56

Анонимен

преди 9 години

Nehaistvoto na edna Darjava vodi do jertvi, bez vina da imat jertvite.

55

Спеца

преди 9 години

Две неща мога да кажа по въпроса, първия е че нехайството ни към природата и пренебрежителното ни отношение си казва думата, и второ хронично не подготвени са всички за реагиране при кризи!Под всички разбирам от държавните институции до последния човек в държавата! Винаги се върви след събитията и мерките са плачевни , а загубите големи!