11

Ivo_1

преди 9 години

До ЕЙA Ти кога за последно беше в Кранево? има 12 ( ДВАНАДЕСЕТ) Лагера. Това че ти помниш само един от твойто детство си е твой проблем. В момента Там тече международния детски фестивал "Вольой идейй" и има достатъчно деца, за да запълнят всичките 12 повтарям 12 сгради.

10

ЕЙ

преди 9 години

Абе вие журналистите вече почвате да ме издразвате. Къде ги видяхте тези 5000 деца в Кранево. Знаете ли какъв е капацитета на лагера? Проверете, че тогава пишете! То бива бива ама вече си мисля, че някой си съчинява нещо само и само да стане новина. Срамота!

9

IVo_1

преди 9 години

Да в Кранево е възможно да има 5000 деца, има 12 сгради с голяма леглова база и почти всяко лято са запълнени на 100% . Така че е възможно да са толкова. А и в Края на Юни т.е. сега започва международния детски фестивал, така че не се учудвайте.

8

Анонимен

преди 9 години

Проблемът не е в храната. Хранителни продукти и вода за пиене могат да им осигурят.Проблемът е, да не пламне някоя епидемия - върлуват вирусни инфекции и като няма вода да си мият ръцете и да обливат тоалетните, може да стане голяма беля.Дано да няма опасност от свлачища и приливни вълни там. Спомените ми от Кранево са детско-юношески, не мога да преценя дали има такава опасност.

7

Анонимен

преди 9 години

5000 деца и 20 тона вълна!

6

Някой

преди 9 години

До ХарпунМи защо го плюете бе, прав е човека. А другото е *** до шия. Затова и са такива пораженията. Ако всичко беше както трябва щеше да е много по-добре положението. Така че какво само го псувате човека, особено като е прав.

5

Харпун

преди 9 години

До СОЦИАЛНИ ГРИЖИВъв форумите днес са се развихрили ненормалници като теб, които нагнетяват напрежение и омраза, за да си избиват комплексите. Жалко, че няма "хаарп" да прочисти такива като теб.

4

Анонимен

преди 9 години

5 000 деца в Кранево, да не са 500, а може би 50. Айде стига. Тов е Кранево все пак.

3

Анонимен

преди 9 години

айде стига лъгали, имаше репортаж по ТВ. Извозени са 50 деца и още 45 чакат. Това е защото им сее наводнила кухнята на хотела и няма храна.

2

Анонимен

преди 9 години

Не са 5000 - 50 000 са

1

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

ХААРП малко прекалиха с черноморските маневри !Добре ,че всичките 5000 деца са живи и здрави .