56

ROM

преди 9 години

devit shte si xodi na sledvashtite izbori i sega reve kato mlada bylka za xyi.............

55

as

преди 9 години

Като ги гледам тия двамата май се обичат.Само как се гледат.

54

Имани

преди 9 години

Светът е пред нов нулев час! Эапочна процеса на глобално трансформиране на света! В какво, не е ясно? Хипербуржоаэия, космокрация или ПОСТКАПИТАЛИСТИЧЕСКИ свят??? 99% живеят в миэерия, като преэ епохата на ТЪМНОТО СРЕДНОВЕКОВИЕ (1523-1648)!!!

53

RADOSLAV19R0

преди 9 години

ПАРАНОИЧНИ ИНТРТАНТСКИ ТЪПАНАНАРИ, НЕ ВИ ЛИ ЯСНО, ЧЕ АКО РУСИЯ БЕШЕ РЕШИЛА УКРАЙНА ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ НАЦЕПЕНА И ДА СЕ ПУЙЧАТ, ЗАЩОТО РИСКВАТ СВЕТОВНИЯ МИР !!!

52

ТуТМаник

преди 9 години

До 1Не е само заради газовата тръба . Петро-Долара си заминава , и НА ТЯХ ИМ ТРЯБВА ВИНОВНИК - в случая РУСИЯ . Всички фигури са подредени за СВЕТОВНА ВОЙНА , въпроса е КОГА НА РУСИЯ ЩЕ ИМ ПИСНЕ ИЛИ КОГА НАТО ЩЕ УДАРЯТ ПЪРВИ .След това за около 1-2 часа Р-36М2 ВОЕВОДА ЩЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА .

51

bg

преди 9 години

Tezi kopeldashki svinje vuorujavat ISIS v Siria.

50

1

преди 9 години

Евроатлантиците напоследък съвсем изтрещяха и изобщо не правят връзка с главния мозък. Не знам от наркотиците ли е от какво е, обаче не им се отразява добре. *** са напълно способни да запалят световна война. И всичко това само заради украинската газопреносна система.Всички европейски политици са абсолютни *****, а украинските нацисти дано си платя с лихвите.

49

Анонимен

преди 9 години

САЩ въвели санкции срещу Уганда защото..... e криминализирала *** с болни от СПИН и непълнолетни, както и пропагандата й.Само да попитам: защо не налагат санкции на Саудитска Арабия?

48

Анонимен

преди 9 години

FED Mejdunarodnia valuten fond spira deinostta si na 31 .12 2014 godina.Nqma pari.Parite bili v Rusia i Kitai. Na 31 dekembri Amerika falira.

47

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАми ти искаш ли още руснаци у нас? Че после да се разбунтуват под диктовката на Кремъл.

46

Хаха

преди 9 години

Ами то световния ред май е готин когато Кончита печели евровизия и никак не е готин когато *** в Москва не могат да си направят парадчето. Па и шистовия газ с Донецк и Славянск си е бая чиста печалба за изплащане на 6 милиарда долара от майдановците

45

Евро7кептик

преди 9 години

..."НАТО вече предприе спешни стъпки за защита на съюзниците и всяка страна членка на НАТО дава своя принос"...Когато наглед "сериозни " политици бичат глупости, светът откъм нас е оглупял снишавайки се.Или..."алиансът "трябва ясно да покаже на Русия, че винаги е искал да й бъде партньор, а не заплаха"".Море, ***,в две изречения събрани толкова лъжи, демагогия и притворство не бях чел.Само презатлантическите "миротворци "са способнина този нагъл цинизъм "лигитимирайки" майдалачите от Киев.

44

тт

преди 9 години

Путин е мъжкар и разказа играта на геиропеиците триполови и на американските ***.Браво пич велик си.Провославието се гордее с теб и винаги ще бъде с теб и ще е отпор на агресорите.

43

Анонимен

преди 9 години

"Москва подкопава международния ред според генералния секретар на НАТО""международния ред" в случая е новиятсветовен ред.И понеже Москва действа против масонкото НАТО въпросните псево-справедливи организации си измислят причини,представени с лъжливи доказателства за да изглеждат правилни действията им пред западняците,четящи пропагандни медии и глупавите им българските фенове,русофоби,защитаващи всичко,което е против Русия. За чии х*й го правят родните предатели русофоби, глобалисти, толерасти

42

do Adam 1966

преди 9 години

Platen pisare, dai koordinati na rabotodatela si, i az iskam da mi plastat da pisa po forumite.

41

MSC

преди 9 години

Изразът цинизъм вече не достатъчен за определяне държанието на англосаксонците!

40

Анонимен

преди 9 години

Ето как в ръцете на опълченците се озовават танкове, БТР-и, камиони и друга тежка военна техника: vk/soutukraine?z=photo-66621324_333647546%2Falbum-66621324_00%2Frev После русофобчетата да не пелтечат отново и отново "евро-атлантическите" опорни точки, че Русия им доставяла през границата едва ли не цели ядрени комплекси...

39

Анонимен

преди 9 години

я какви сладки терористи са тия двамката ако сте ми в ръцете ке ви изпапкам и двамката пожелавам на сащ всички природни бедствия да се сбъднат тази година пожари земетресения цунамита наводнения турадота и то от сърце че да пукнат най сетне

38

Анонимен

преди 9 години

След като Русия е "агресорът", защо тогава бежанците от гражданската война в източна Украйна искат убежище в Русия ?!?!?!?

37

Анонимен

преди 9 години

Да и военные, равно как и дипломаты напоминают "Если НАТО будет на Украине, Россия будет на Кубе"...