4

езичник

преди 9 години

какво значение има кой е на власт. все едни и същи са си. само за себе си и роднините си мислят.

3

Dino

преди 9 години

Дядо, дядовия, Бисер го удави микроязовир на овенните. Ама ти най-вероятно си от тях, дето всички други са ви длъжни и са ви виновни. Всички микроязовири са правени с нашите пари през "социализъма" и после червените олигарси и мутъри ги "приватизираха". Само Доганчо направи един (Цанков камък) в по-ново време, срещу 2 милиона хонорар, като на виден хидроинженер. Пожелавам ти да си по пътя на водата, когато творението му прелее. Да видим дали няма да ревнеш за герберастки *** с танкове, г*з

2

дядо

преди 9 години

АЗ пък помня село Бисер,помня добитъците от тогавашното правителство и Сталинка ,как се возеха на танкове и пак плюеха,че другите са виновни,@1-*** гейберастки ти помниш ли ;)

1

Анонимен

преди 9 години

Бедственно положение и в община....и цялата страна, помните ли 2005г.? а помните ли кой беше на власт? а кой беше премиер, кой ФМ, кой бе министър на бедствията и авариите?....Всевишния за пореден път ни напомня, че комунизма не е религията в която трябва да вярваме, че коалицията БСП-ДПС-ДС са неверници и вредят и на църквата и на джамията и на нацията.На безбожници и *** 24г. даваме власт затова всевишния ни наказва!!!