14

хаху

преди 9 години

Знаещите, вече знаят дори и името..Знаещите- знаете ли, какво обичаше, как го обичаше? Знаещите- нищо не знаете.Защото, човека, който почина го познавам. Знам, какво обича и как. А,той обичаше да живее всеки един момент, като за последно. Колко от вас, са се чувствали и са живели така? От великите знаещи..николко. Не караше ,,хонда адски ангел"..Виждам, колко сте го познавали. Не бъдете жестоки.Аз познавам Александър. Знаещите коментатори, моля замълчете поне пред смъртта.Там всички сме еднакви

13

хаху

преди 9 години

А случайно да ви е хрумвало, че един човек, който загина в катастрофа с мотор, не е било от висока скорост? Познавам терена до болка...няма как да развиеш висока скорост..Знаещите- да ви е хрумвало случайно, че завоят е бил в пясък? Знаещите случайно, да се запитат: кой е виновен!? В такива моменти ,,знаещите" ще си кажат, че търсим виновни. Не, няма такива. Всичко оставяме не ,,нещастен случай". Все пак сме в Бг и сме ,,знаещи", с благопожелания разни към мотористи. Лека пръст на ,,адашчето".

12

хаху

преди 9 години

Както винаги, скапания българин е най- информиран и най- компетентен. Дори и да не познава човека зад маската на смъртта, той винаги има мнение. Знаете ли, че единствено в скапаната ни държава има пясък по пътя? Знаете ли, че единствено в скапаната ни държава умират хора, заради неотпушени шахти? Знаете ли, че само в скапаната ни държава, заради нехайство умират хора? Знаете ли, че с всяко нещо, скапаната ни ,,държава" си измива ръцете..висока скорост, дъждове, шанс, и т.п.,

11

Близка

преди 9 години

Този "***" струваше МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ВИ СЪБРАНИ ЗАЕДНО! Кой от вас "УМНИЦИ" може да ми каже, че е застрахован? Кой може да ми гарантира, че ей сега да излезе ще се прибере жив? КОЙ БЕ ***? Знаете ли, в тоз' скапан живот не всичко зависи от НАС! Оная с "косата" ни дебне зад всеки ъгъл.. затова, сега добре си помислете какъв грях сте си сложили на ефтините душици с тези си думи, и дали това няма да ви се върне? Дали сте застраховани? Хайде чакам поредната "компетенция" да се изкаже!

10

Почивай в мир

преди 9 години

Вие сте прости, злобни и бездушни! Вие никога няма да бъдете това, което беше той - един достоен ЧОВЕК и ПРИЯТЕЛ, брат, син и съпруг! Дано никога не бъдете на мястото на близките му, защото никой не заслужава да изживее тази мъка!Като нямате какво да кажете, по-добре замълчете!Искам да изкажа съболезнования на семейството и близките!Липсваш ни и те обичаме!!!

9

Близък

преди 9 години

Нямам думи колко елементарни и зли могат да бъдат хората! Александър (момчето) НЕ БЕШЕ *** НИТО ФУКЛЬО КОЙТО ДА ПАРАДИРА С ТОВА КОЕТО ИМА ИЛИ КАКВОТО И ДА Е БИЛО.. Без да знаете кое как се е случило не говорете!!!! Нито сте запознати със случая, нито познавате човека! Стига! Спрете се вече........ но нищо повече няма да кажа... той онзи отгоре вижда всичко и всичко се връща, затова внимавайте какво дрънкате да не ви сполети същото на ваши близки! Безмозъчни, хладнокръвни ***!

8

AntiBiker

преди 9 години

@8То не се знае - може пък ти да бъдеш отстрелян, ако дотогава не целунеш и ти някое крайпътно дърво, като глупакът с Хонда-та...

7

Анонимен

преди 9 години

Не съм виждал Адски Ангел с Хонда. Дано по-скоро Hells Angels създадат български чаптар за да пооtcрелят *** и чалгаджиите.

6

MadSlav

преди 9 години

Лека му пръст на колегата !До всички малки и злобни душички, поставете се на негово място, дали мотор или кола....застраховани няма !!!

5

Браво!

преди 9 години

По пътя на Hells Angels дотам се стига...Все пак - един *** по-малко!

4

kurti

преди 9 години

do BikeHater bolen mozuk si !!!!! kato ne go poznava6 mom4eto ne govori ..

3

IavO

преди 9 години

Ейй веднага си личат тъпите злобни ***, дето никога няма да имат пари да си купят свястна кола, камо ли мотор, ама иначе плюват злоба. Плюйте си и си карайте смешните таратайки и завиждайте на гаджетата на мотористите. Смешници.Да почива в мир момчето..

2

Шофер

преди 9 години

До BikeHaterХодете си лекувайте психичните отклонения ненормалници прости да се радвате на една трагедия !!!Дано бел ден да не видите ***!!!p.s. Мир на една млада душа нека почива в мир

1

BikeHater

преди 9 години

А бе поне още един *** по-малко на пътя. С такова каране, всички си отиват до 5-10 години. *** селяци и прости 'компаниьонки', които им се кефят. Браво, Българию, браво !!!