11

Историк

преди 1 година

Ей Николчо от Плевен, фащчиндо, сбарам ли те, ще ти направя аутопсия на живо, ти знаеш защо, преди да те пратя при измислените волжки българи.

10

Реалност

преди 9 години

До глупостимного добре си им го казал! Не може един мръсен завистлив и алчен до безобразие индивид да е щастлив! Запишете си го някъде и не дрънкайте глупости!

9

глупости

преди 9 години

Българина е нещастен,защото няма яхта,няма милиони в банката,няма младо гадже,няма и комшии дето да се пукат от яд, че е много богат!Е,как да си щастлив при това положение,м!?А че 90% от хората имат собствено жилище не се брои,нали?Че по брой на нови коли-също!Че вилите по Балкана са като от каталог и дворовете с райграс,щото вила с домати не е вила,а!?Че депозитите непрекъснато растат и то не се брои!Българина е нещастен,вярно е,но от алчност и от мерак да се оплаква,не от нямане!

8

РОССИЯ

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕВРПЕЙСКИ ГЕЙ. ГЕЙ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ТОЙ МИСЛИ КАК ДА КРАДЕ КАК ДА ПЕЧЕЛИ ЗА ДА ПЛАТИ НА *** СИ.БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА Е НЕ ЗАВИСИМА ДЪРЖАВА СЪС КОИТО СИ ИСКА ДА ТЪРГУВА И КАКТО СИ ИСКА.А НЕ ДА ГО КОМАНДВАТ ЕСГЕЙ.

7

Жорж Ганчев

преди 9 години

Коража докато дишаме не трябва да гибим.Единственото спасение е да се направи двупартиност във Балгария.Едната партия ще е управляваща,а другата опозициона.Трябва народа да се обедени ,,и партите етническите да се премахнат.Това разделение нарочно от червената мафия е измислено за да ни разделя и владе.Така във Америка и Франция,протичат избурите.Европа ако иска нармален живот във Балгария,да вземе отношение по вапроса.Никога не сегодня предаваи българино,само слабите хленчат и просят.

6

АНОНИМЕН

преди 9 години

ами след като ни управляват ОПГ ей така ще сме бедни и нещастни . по скоро прости и елементарни . ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ И ВСЕКИ ЧАКА *** ЗА ДА ПРОТЕСТИРА ИЛИ ГЛАСУВА . АЗ НЕ СЕ СТРАХУВАМ НО ИМА ЛИ КОЙ ДА МЕ ПОСЛЕДВА . БЪЛГАРИНЪТ Е КАТО СТАДО КЪДЕТО СА ДВАМА ТАМ И ТРИМА АМА НЯМА ЦЕЛ И ИДЕИ ЗА КАКВО ДА СЕ БОРИ .

5

Анонимен

преди 9 години

Били сме отново най-нещастни. Че то кога сме били щастливи, като се изключи тодоровото време, когато сме имали стабилно законодателство, законност и нормален стандарт на живот. Сега сме пумиярите не само в ЕС, но и в нормания човешки свят.

4

kristko67

преди 9 години

Да най тъпата нация сме!Кой храни нон стоп ***,араби и др.?Най бедните.Кой дава на тия в Парламента да източват от нашите пари в техните джобове?Най бедните *** на ЕС.Кой храни толкова депутати!Как искате да сме богати!Ще измираме като църковни мишки тези,които останат тука!

3

доброжелател

преди 9 години

Да бе,бедни сме били!!!Всеки ден като ходя на работа по булевардите хвърчат джипове,бмв,мерцедес!!кви са тия социално слаби бре!!!!

2

1

преди 9 години

За съжаление малко са нещата, които могат да ни направят щастливи в България. Става все по-зле и никаква светлина в тунела, даже искрица не виждам. За съжаление освен най-бедна и нещастна сме и най-*** нация, но в световен мащаб. Сами си копаем гроба под краката. Дори 200-300 умни няма да променят управленито на държавата, но не за собствено облагодетелстване, а в за да съществува още. Жалко за вековната ни история, на нищо не ни е научила.

1

без

преди 9 години

Че то българите сме най-нещастни и когато жвеем в чужбина. Това е защото мислим и виждаме накъде отива каруцата. Промитите западни мозъци са доволни като си купят нещо ново от мола и са супер щастливи. Да не говорим в Норвегия например (първенци по щастие) колко хапчета за щастие пият. Май около 31% от населението.