15

Анонимен

преди 9 години

Ама Майчето те е пуснала чак във Варна сам а и като отиде какво с другите двама Йовчев и Лазаров се скрихте в Ексиновгрд много правилно до там водата няма да стигне после се наспахте и Орешарски се появи и той след 12 часа като че идваше от Америка със самолет не от София . Дано Господ ви накаже за тази наглост но ВАС а НЕ НАРОДА

14

бобо

преди 9 години

КОЛКО *** ТРЯБВА ДА БЪДЕШМОЖЕ БИ КОЛКОТО ТОЯ СМОТАН МИНИСТЪР НАЙДЕНОВЗА ДА НЕИЗПРАТИШ В ТАКЪВ ТЕЖЪК МОМЕНТ ЕДНА МАШИНА С МОЩНИ ПРОЖЕКТОРИ !! НАЛИ ЧУХТЕ ШЕФА НА ЧЕРВЕН КРЪСТ ВЪВ ВАРНАЧЕ НАЙМНОГО ГИ Е МОРЯЛА ТЪМНИЦАТА !!! НАЙДЕНОВНАЙДЕНОВ КОЛКО СИ *** И ЖАЛЪК !!!

13

bolka

преди 9 години

За каква координация може да се говори?Едва ли има някой, който да може да изброи институциите, които би трябвало да осъществяват контрол и дейност в града. Да, много са, но никоя от тях не си изпълнява задълженията, само прилапва немалко средства, а полза - никаква.Защото ако имаше кадърност, при всичките тези десетки институции /а може би са и повече/, нямаше да се допусне безконтролното изсичане на гори, затлачване на дерета и шахти, незаконно строителство на *** къщи.Докога?

12

Анонимен

преди 9 години

е какво да направян от София да изпратят изтребители ли има си местна власт мой човек която не си е на мястото това прогледни най после какво във Варна няма гражданка ли багери ли техника ли стига не се излагай просто кметчето си е некъдърно

11

Анонимен

преди 9 години

Политическите мародери налапаха микрофоните - кметът Потних цяла нощ търсеше къде да застане, че случайно да не би да срещне някой от работещите екипи и злорадстваше върху трагедията. Герберастия...

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонименте *** от една година сигурно режат горе в гората, да те шлякам в комуниста бълхясал

9

доброжелател

преди 9 години

Това е защото е Ореховски е още на власт!!!Ако беше подал оставка още на 17 юни,вторник това нямаше да се случи.Господ вижда!!!ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!!ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!!!ОСТАВКА!!!

8

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Кмета е бил там където са били повечето него ви съграждани-в калта. А ония мизерници от правителството, са се появили за половин час и после в Евскиновград,, до сутринта, за да ги дават по камерите. ***.

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3кмета е от година и поправя това което червеният Кирил Йорданов унищожи. Всички Варненци го виждат. Не ми дреме от коя партия е кмета , а дали си върши работата. Този засега е ОК. Така че духай супата и стига с тия простотии. И кмета беше с ботушите в калта, и там му е мястото. А министро в Евксиновград. Понимаеш таварищ.

6

Иван Потник

преди 9 години

Държавата ми е виновна, че няма добра координация в града, за който нося отговорност. Извинете, отивам да дам интервю.

5

икономист

преди 9 години

Каквото и да си говорим това престъпно правителство не става за нищо. Когато имаше наводнение в с. Бисер веднага там заминаха Б.Борисов и Ц.Цветанов. След това се възтанови селото с нови къщи включително и с дарения от ГЕРБ. Сега гледайте какво става-нищо но от сърце. Просто докато тези престъпни партии БСП-ДПС-Атака са на власт нищо добро не ни чака.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Кметът на Варна вместо да е в щаба и да координира от там спасителната акция, той се правеше на спасител в калта снощи.Това е трагедията на кадрите на ГЕРБ - всички подражават на тъпия си водач - Боко Тиквата от Банкя.

3

доброжелател

преди 9 години

До Моника СтанишевМоже ле да ти го н....м *** голяма бяла птицо?????

2

Анонимен

преди 9 години

Каква кординация бе като имат един некъдърен герберски кмет във Варна който позволи на *** да изрежат гората над Аспарухово за да гласуват за него

1

Анонимен

преди 9 години

А ИМАЛО ЛИ ВЪОБЩЕ НЯКАКВА КООРДИНАЦИЯ