301

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 316 НЕ Е НУЖНО ДА се седи цяла нощ в пороя, било е нужно нещо съвсем просто, НО ПРЕДИ ТОВА- да се почистят"деретата, да не се разрешава на мV нгалите да накацат незаконно точно там и да не се изсичат горите, които са естествена преграда. Капиш! Другото е шменти- капели

300

хахаха

преди 9 години

да,да! Ще го бутнете и ще падне,ама тогава не ви виждам просто, защото не се знае какъв ще дойде на негово място. Не мисля,че хората, които изгубиха домовете си много ще се вълнуват от факта,че Орешарски е пристигнал със свитата си в целия си блясък,за да даде интервю на медиите, да се усмихне чаровно и да си тръгне обратно. По-скоро тях ще ги интересува кой наистина ще се опита да им помогне.

299

До Автора

преди 9 години

БЕНТ се пише с Т а не с Д. Моля ВИ пишете грамотно. Журналистика сте завършили надявам се все пак.

298

Рали1

преди 9 години

До Моторист 2Не съм сготвила още, не съм и вкъщи. Да го бутаме,ама давай по-добър. Има ли такива, които да не са бъркали в кацата. Ако има давайте ги. Ама поне работа да вършат. Защото на все по-оредяващото ни население,толкова жертви...идва ми в повече! Още повече и деца! А поведението на всички управници, които сутринта се изживяваха като медийни звезди, беше меко казано цинично на фона на десетки смърти !Политическо боричкане и ПР.А точно в такива моменти би трябвало да сме единни!

297

кики

преди 9 години

Ами г-н кмете,нали и ти си държавата.Щом няма държава и теб те няма.Какво направи,та да не се запушва това дере?Като стане беля,държавата виновна.А ти за какво получаваш държавна заплата?Стига си говорил,а вземи пример от другите засегнати общини и действай.

296

Ани

преди 9 години

Не мога да повярвам колко безочливи и арогантни хора има в тази страна, които си позволяват да политизират случващото се.. Престанете да прехвърляте вината от едни на други и направете нещо, за да им се помогне на тези хора. Единственото, което може да се направи е да се окаже помощ на пострадалите и Портних прави всичко по силите си, включително и това да стои цяла вечер на дъжда и да помага на бедстващите хора..а Орешарски? Какво? Дойде, показа се, замина си..голям управник,голямо нещо

295

Анонимен

преди 9 години

Нагла герберска *** е момченцето с идиотската физиономийка на снимката! Всички поставени в местната влст от Групировката ГРАБ са с "високото" ниво на компетентност на Боко, Цеко и компания! За да се угоди на идиотизма на Борисов беше разграбено и унищожено Министерството на извънредните ситуации, със съответните работещи структури, дадено за управление на пожарникарите (нищо против редовите служители), които и хабер си нямат от основните му дейности. Изберете ги пак и се радвайте на Мутрата!

294

edin

преди 9 години

326,влизам с порция маринован паламуд.

293

Istinata

преди 9 години

Katoi doidat BSP i DPS na vlast poroi i prirodni bedstviq vinagi daviat Balgaria. Spomnete si 2005. To i Gospod im prashta znak na tiq ama ne se useshtat ili nie!

292

Анонимен

преди 9 години

Оставка бе!

291

edin

преди 9 години

Сьгласен!В тая моя страна се пише и говори за мазни дилянки,за сухи маи,за гладни цветанки.........А задьлженията на управляващите са табу.Ама ние го тьрпим този филм!

290

Анонимен

преди 9 години

до 318ПРАВЕЛНО ЗАБЕЛЯЗВАШ-ПРАВИЛНИЯ ШЕФ НЕ МИЕ ТОАЛЕТНИТЕ-той НАРЕЖДА!КОЙ трябваше да нареди да ИЗЛЯЗАТ БТР ,КУГАРИТЕ ? КОЙ? ТОЗИ КОЙТО СИ СПИНКАШЕ ДО МАЯ МАНОЛОВА! КОЙ? КОЙ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗПРАТИ ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА,КОЙ ТРЯБВАШЕ ДА ЕВАКУИРА? КОЙ? КОЙ ? Цяла година питаме КОЙ!Получаваме ЕДНО ГОЛЯМО ЕХИДНО МЪЛЧАНИЕ!ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ КОЙ КЪДЕ БЕШЕ И КОГА И КАК РЪКОВОДЕШЕ своите ЧИСТАЧИ НА КЛОЗЕТИ!БЕЗСРАМИЕ!ТРОЛОВЕТЕ да си починат,поне от срам да замълчат пред телата на загиналите!

289

Рали1

преди 9 години

До ранобуднитепияндетаНе ,не съм юрист.

288

Рали1

преди 9 години

До Формула 1За коя управа говорите?Още от началото на т.нар.ни демокрация започна раздаването на апетитните парчета и застрояването.За целия този период има ли случай държавата да се е показала като добър и грижовен стопанин?Да стопанисва това,което има,да печели-първо се гледат комисионните,келепира,тогава ако остане нещо влиза в касата.Писах вече-кой възлага почистването-от сигурно място знам за тезипоръчки,кой стопанисва водоемите-под крилото на ДПС основно,незаконните постройки-безконтрол

287

Рали 1 Ти юристка ли си ? И ако да къде си завършила

286

edin

преди 9 години

Извинете,крайезерният пьт е в 50см. вода,а часа е 15.30 варненско време.

285

edin

преди 9 години

До 316,правилният шеф не мие кенефите-той наема правилните хора за това!

284

Анонимен

преди 9 години

ПО-НАГЛО ОТ ЧЕРВЕН ЧЕРВЕЙ НЯМА! КАК НЯМАТЕ срам от ХОРАТА и Грях пред БОГА!БЕЗБОЖНИЦИ !Цяла нощ КМЕТА НА ВАРНА БЕШЕ В ПОРОЯ,КАЛТА И ТЪМНИНАТА!ЦЯЛА НОЩ!ОРЕШАРСКИ дойде със свитата сиСУТРИНТА!ВОЕННИЯ МИНИСТЪР-мига,ОВЧЕВ -гледа ОПУЛЕНО!ПЪРВО ПРЕД КАМЕРИТЕ-после в ЩАБА!ТРЯБВАШЕ ДА Е ОБРАТНОТО!Орешарски пред камерите-СЕГА ПРИСТИГАМ ,НЕЗНАМ,ЩЕ ВИДИМ!ОВЧЕВ -ВСИЧКО Е НАПРАВЕНО!ОБОБЩАВАЩО ,защото КОНКРЕТНО НИЩО НЕ ЗНАЕ!СЛЕД НАСПИВАНЕ,БОДРО ,избръснати и лъснати ПРЕД КАМЕРИТЕ,ЧАК СУТРИНТА!ГАДИНИ

283

Анонимен

преди 9 години

Кой ги назначава и избира тези *** като този кмет ,заспали сме и не виждаме в какво сме се превърнали

282

ан

преди 9 години

другия път пак го изберете *** такива Каквото селото такъв и кмета ***