33

Анонимен

преди 9 години

А, бе този кмет наистина ли е толкова ***?! За какво говори?! Каква държава да има, да не би да иска премиера да чисти калта или какво?! Нали всяка община трябва да има план за действие при бедствия и аварии и съобразно този план, местната власт трябва да се организира и да действа мигновено?!!! Кой да дойде и да му свърши работата?!!!

32

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Отишли във Варна - ПР си правили.Ако не бяха отишли - не са загрижени.Е, на тъпият гербераст не може да се угоди.Портния какво чака? Йовчев да долети и да изсмуче с гигантска помпа водата?Айсиктир!

31

Моля

преди 9 години

Я да видим сега колко турци злобеят и се радват на тази трагедия ? Аз ще ви кажа-николко ! Преди точно месец половин България се радваше на трагедията в Сома,но Баланса ви напомни,че каквото пожелаваш,това и получаваш ! НЯМА СЛУЧАЙНОСТИ ! Да почиват в мир душите на загиналите и не забравяйте преди всичко да бъдете хора !!!

30

Анонимен

преди 9 години

Г - н Орешарски , предлагам заплатите на всички депутати и министри до изборите да отиват във фонда за бедствия и аварии на населението и без друго по - голямо бедствие от тези политици без изключение нада ли може да има .И Бог ни наказва за това че допускаме комунисти и ятаган да дерибействат над народа ни

29

Анонимен

преди 9 години

Г-н Орешарски , колко време Ви беше нужно да стигнете от София до Варна аз ще Ви отговоря 12 часа до Америка за това време щяхте да стигнете а Йовчев и Лазаров колко време им беше нужно 6часа с самолет срамота и имате наглостта да кажете че , на кмета мястото не му било с ботушите в калта а сред хората а КЪДЕ в Ексиновград с министрите ви ли ? Защо само гражданска защита и пожарна са там къде е армията , къде е полицията или полицията е заета да ви охранява . Нагли сте и жалки.

28

Unufri

преди 9 години

Държавата действала.... на сутринта, 12 часа след началото на бедствието те действат...Избръснати и наспани отиват с антуража си на място, за да се покажат пред медиите колко са загрижени.Къде беше държавата в 8 вечерта в началото на бедствието!

27

Иво

преди 9 години

Пред такава трягедия трябва да се мълчи и да се помага както може, но наглостта и нахалството на Овчия просто изумяват. Аз лично след опорните точки на МВР към политиците, битите студенти, трагедията Лясковец и след тази сутрин дето този, премиера и Найденов се бяха изтъпанили като за пресконференция на тези *** не вярвам. Наглост, дебелоочие, безхаберност не стигат да охарактеризират тази сбирщина от тунеядци.

26

Боже, пази България!

преди 9 години

Винаги се случват големи нещастия, когато ДПС е на власт.

25

Реалността:

преди 9 години

Държавата БЕЗдейства

24

ПОРТНИК КОРУМПЕ

преди 9 години

ПОРТНИХ ДА КАЖЕ ЗАЩО ТЪСТЪТ МУ Е ШЕФ НА ВиК И КОЛКО ОКРАДОХА ОТ ТАЗИ ФИРМА. ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ И СЕГА,КОГАТО ВАРНА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ КМЕТ НА ГЕРБ ВиК ДРУЖЕСТВАТА СА КАСИЧКА НА ГЕРБ. ИНАЧЕ ИЗЛИЗА,ЧЕ ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА И ПОРТНИХ ДЕЙСТВА И ПО ПРАВИЛОТО НАЙ-ДОБРАТА ОТБРАНА Е АТАКАТА

23

men

преди 9 години

бетон върху бетон върху още бетон, на брега на морето, на до скоро залесени склонове, върху блата и моравища, върху плажове, върху присвоена и открадната земя, навсякъде... за да може българския и руския *** да гледат морето докето се наливат с евтин алкохолец. във франция градовете са на 5 километра от брега и само пристанищата са им на морето. за нещастие подобни трагедии ще зачестяват. за гражданска защита, подготовка на население за бедствия, за армия и тем подобни няма смисъл да говорим.

22

.

преди 9 години

"Веднага след това от министерството е създадена организация за изпращане на спешни екипи на ЦСМП към кв."Аспарухово". При пристигането си те не са били допуснати на място."Кой пак ви е пречил, бе *** лъжец?Пак някой друг ви е виновен на вас????????Жалки некадърници, омитайте се и емигрирайте спешно, че затворът ви чака!

21

Анонимен

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !НИКОГА ВЕЧЕ БСП!Задръстените корита на реките са работа на областния управител, който е от ДПС!

20

Анонимен

преди 9 години

"Още от първия момент държавата е започнала да действа. Това, което може да се прави, се прави"...По телевизора чух от г-н Йовчев, че още снощи пострадалите са настанени при роднини. Чудя се при чии роднини са настанявани пострадалите.Настръхвам от празнодумието и дебелоочието на държавниците.- екипите на бъзра помощ "не били допуснати" - Кой не ги е допуснал?- прави се всичко възможно - колко вертолета, БТРа , джипа -от онези, дето показваха по телевизият във военния музей в София са там?

19

стефан

преди 9 години

Един въпрос към кмета Портних? Ако правителството беше на Герб, той би ли казал тогава, че няма държава? Няма по гадни управляващи от гербаджиите, все някой им е виновен.

18

Анонимен

преди 9 години

Ако се окаже, че незаконните къщи са срутени, това ще покаже, че за 1 кебапче са загинали тия хораидват избори, нека всички политици обявят бойкот на незаконното строителство в деретатагоспода, политици, не избори на всяка ценаЗагиват хора от вашите безскрупулни предизборни агитации

17

ПОРТНИХ Е ЛЪЖЕЦ

преди 9 години

КМЕТЪТ НА ВАРНА Е СЪЩАТА ЛАЙКУЧКА КАТО БОРИСОВ. НИКОЙ НЕ ВИДЯ И НЕ РАЗБРА КЪДЕ Е ПОРТНИХ/МНОГО БЪЛГАРСКО ИМЕ/.ВИДЯХМЕ ТРАНСПОРТНИЯТ МИНИСТЪР, ГЛАВНИКОМАНДВАЩИЯ НА ВОЕНОМОРСКИТЕ СИЛИ ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР И ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР,НО НЕ И ЖАЛКИЯ КМЕТ И ЖУРНАЛЯТА,КОИТО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИНТРИГАНТСТВАТ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО.КАКТО ВИНАГИ ГЕРБАВИТЕ ЛЪЖЦИ САМО ЛАЯТ И ПОЛИТИКАНСТВАТ. ГЛУПАКЪТ ПОРТНИХ НАИСТИНА Е НЕАДКВАТЕН ***.МИНИСТРИТЕ ДЙДОХА ДА МУ СВЪРШАТ РАБОТАТА,ЗАЩОТО ИМА РАЗПИСАНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ОБЩИНАТА.

16

възмутен

преди 9 години

До Анонимен 15 - Оставка на кого? Ти добре ли си! Я, вземи си изпий хапчетата!Цялата държавна машина е на мястото на бедствието, а къде е кмета на Варна и околните му, питам аз! Не да ми пишеш глупости, нямащи нищо общо със ситуацията, а пиши реалността!

15

Спомен

преди 9 години

Винаги се случват големи нещастия, когато ДПС е на власт. Това да тежи на онези еничари от БСП и АТАКА, които подкрепят турската и мюсюлманска партия. Тези, които не гласуват също имат принос.

14

МАКЕДОНЕЦ

преди 9 години

Вашият Борисов, да, наистина тичаше като изоглавен и използваше хеликоптера и самолетите ама не да помага, а да си джитка на мачлета и по сватби по Евсиновград ... аааа, и най вече да си прави PR. Ниииииищо повече. Да, той е юнак, ама юнак с голяма уста и без връзка с мозъка. Е май има там една вградена флашка за да запомни 20на изтъркани лафчета и това е!!!???