8

watchtowerman

преди 8 години

Ама тоя говори за "летящата" съветска чиния, дошла от Коминтерновския рай и кацнала на Бузлуджа...

7

Tuba

преди 9 години

Хубави вицове.

6

Бай Хой

преди 9 години

А и още една простотия - да построиш каквото и да е по време на СССР и да го кръстиш "Джъмбо" а не "Комунистическая сила" например означава да си купиш моментално билет за Сибир. Еднопосочен! Ех деца, децааа. Като не помните това време поне не се излагайте, а?

5

Бай Хой

преди 9 години

Самата идея да онагледиш статия за съветско НЛО със снимка от вътрешността на "чинията" на Бузлуджа си е ***. Но това показва и колко компетентен е автора, както и колко са "факти" фактите в статията.

4

жалко з а нас

преди 9 години

влезли в телепатични връзка затоврници на чужда военна база недалече предават на преродени немци по прокарани канали вани изобретения а за ускоряване рязко развитието на Германия е въведена особена тактова честота .>Провеждащи по това време черни жестоки убииства в СССР успяват да засекат всички данни на немската агентура срещу Съветския съюз и други страни и влизат в комуникациите на военните пленници от тяхната база край сатурн с немски конструктори,срочно са пратени особенно жестоки духове

3

жалко

преди 9 години

други данни подават че подставянето на Хитлер на власт след като е подменен в тялото по време на взрив в първата световна е проектирано внимателно . Целта е ударно развитие на Германия където са пратени за прераждане елитни момчета завършили важни школи вкл около Сатурн преди да с е излъжат да се преродят като човеци отново..ПО това време вече черни убиици провеждат тежки кървави и унизителни мероприятия срещу много страни след черния преврат в София 1923 година следва черна криза в САЩ и.

2

Запасен

преди 9 години

Смес от полуизвестни факти, митове и фантазия. " Скайлаб" падна, защото не можаха да я задържат на геостационарна орбита. По него време нямаше системи за корекция на положението. Падането продължи няколко седмици и когато падаше, астронавтите вече се бяха евакуирали. Забавно четиво за лаици, но нищо интересно за сериозни и начетени хора.

1

ha ha

преди 9 години

Хареса ми.