9

Опасен слугинаж на Е

преди 9 години

ЕС вече прие решение под натиск от САЩ, всяка страна -членка да има право сама да решава дали да разреши отглеждането на ГМО култури в природата. Което означава, че те ще заразят останалите истински растения и процесът ще бъде необратим. Слугинажът на ЕС вече достига невиждани размери и застрашава здравето и бъдещето на жителите на Европа.

8

ava

преди 9 години

Някога се подиграваха,че съветския учен ЛИСЕНКО , паднал от топола докато берял царевица. Ако се разходите до Южните щати, може да видите как се отглеждат телета . В клетки!Животните се захранват, като във филм на ужасите! В Европа се селектират пилета без глави! За да заемат малко място. На границата между ГЕРМАНИЯ И ШВЕЙЦАРИА огромен химически концерн произвежда хранителни довавки за растения! Това е света на КОРПОРАТИВНИТЕ СТОПАНСТВА. ....

7

Анонимен

преди 9 години

ЕС вече напълно преобразувана в послушни овце, ЕС със сигурност ще купуват ГМ продукти от АМЕРИКАНСКИТЕ фермери, защото това е полезно за Америка. Кой се осмелява да протестират? Това е мълчанието на агнетата....Яжте за вашето здраве!

6

Анонимен

преди 9 години

Мръсният американски *** няма да се спре пред нищо да натрупа пачки за сметка на здравето на хората.

5

НФБ

преди 9 години

АМЕРИКАНЦИТЕ ПРОИЗВЕДОХА И ПРЪСНАХА СПИН-А ЗА ДА ПРОДАВАТ ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ СИ ПРОДУКТИ ЗА БОРБА С НЕГО А И ГО ИЗПОЛЗВАТ КАТО ВИД БАКТЕРИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ СРЕД АФРИКАНЦИ..

4

НФБ

преди 9 години

До АнонименНАВРЕМЕТО АМЕРИКАНЦИТЕ ПРЕНЕСОХА БОЛЕСТИТЕ ПО ЛОЗЯТА С ЦЕЛ ДА НАКАРАТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА КУПУВАТ ХИМИЧЕСКИТЕ ПРОДУКТИ ТРЕТИРАЩИ ТЕЗИ БОЛЕСТИ..НАВРЕМЕТО ЛОЗИТЕ НЕ СЕ ПРЪСКАЛИ С ХИМИКАЛИ...ДОРИ ЕДИН ОТ СТАРИТЕ СОРТОВЕ ОСТАНАЛ У НАС АЛЖИРКА СЕ ОБЯВЯВА ЗА ОПАСЕН С ЦЕЛ ДА СЕ ИЗКОРЕНИ И ДА СЕ ЗАМЕСТИ ...

3

НОВ

преди 9 години

Защо си мисля, че гадовете хамериканци ще надделеят.

2

Ив

преди 9 години

Който ги е произвел ГМО продуктите - да си ги яде!!! Тези хора трябва да се наказват като производители на наркотици и наркотрафиканти!!! Унищожават и хора, и животни, и пчели!!!

1

Запасен

преди 9 години

Кампанията да се заразява всичко и всички с цел да се разболее и унищожи населението на земята върви с пълна сила. Единственият ни шанс, като малък народ, е да не се редим с големите, ами да си гледаме нашата градинка сами. И сами да си определяме правилата.