9

Анонимен

преди 9 години

Къде дремаха ГЕРБ докато управляваха, а се сетиха да проявяват загриженост, когато влязоха багерите.Поредния театър от ПРОТУРСКАТА партия ГЕРБ.

8

Анонимен

преди 9 години

Браво на Вежди! Абе 1, защо намесваш Южен поток? Изобщо нищо няма това да донесе на България, а напротив, Русия само ще си играе както иска с нас и ще държи високи цените. За да имаме претенции върху цената на газта, трябва да е наша собственост на територията ни, а Южен поток нямаше да е. Знаеше ли че газта само ще минава транзит през България и никакви ползи за нас? Добре че го спряха Южен поток, но твърде късно и пак след външна намеса, щото сами не можем с нищо да се справим.

7

от тъжната истина

преди 9 години

до 7, не съм се олял, огледай се наоколо. Драматургията я правят в парламента, а ти си статист в тяхната постановка. Когато в една държава се рушат паметници, значи тази държава е престанала да съществува. А за Кърджали това се говори отдавна, може да се разходиш до там и да видиш какво означава зарязан край. Пак че спасиха историческия музей, ама се разходи из селата наоколо, ще се кокориш. Иначе- поздравления за Вежди!

6

до тъжната истина

преди 9 години

Оля се, трябвало е да започнеш работа в драматургията.

5

тъжната истина

преди 9 години

Днес рушат Божурище, утре ще дадат Кърджали на Турция, както дадоха властта на ДПС. България се разпада пред очите ни.

4

Анонимен

преди 9 години

Браво на Вежди, засрамете се от АТАКА, както и от другите партии. Той е по-българин от всички вас!

3

Анонимен

преди 9 години

"Три години имахте власт, защо не издадохте постановление, това е изключителен паметник за българската история, но е загубена кауза, вече нищо не може да се направи, обърна се той към депутатите от ГЕРБ."E защо може- недалновидност, смятали са, че никога няма да слязат от власт. Вместо да си прехвърляте топката, потърсете отговорност на италианеца, той е атакувал заповедта на Рашидов в съда.

2

пффффф

преди 9 години

*** гадни бе, това е едно от най-старите летища в европа и Вежди отново доказа,че е по-голям българин от всички от битака взети заедно

1

Tina

преди 9 години

Ето така се разпродава България на чужди частни и държавни фирми през последните 25 години...А единственият проект от национално значение - Южен поток, се спира...